Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghan87

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

FreemattandGrace.Com
    FreemattandGrace.Com
    http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=36978

ne demek istiyor

rockbox ile ilgili bir topic ben şahsen cihazı riske atmak istemiyorum şu aşamada

klasörlerimi görebeleceksem atarım riske walla

sen o yazılımı bana bul ben riske ederim

bu arada parça listesi oluşturup atamıyorum media player 10 dan daha önce atabiliyordum hata veriyor neden acaba

• Aletin ses kayıt özelliğini kullanan, tecrübe eden var mı?

Sınıfta hocanın sesini kayıt etmemiz mümkün olur mu? Verim alır mıyız?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemzatse

Aletin ses kayıt özelliğini kullanan, tecrübe eden var mı?

Sınıfta hocanın sesini kayıt etmemiz mümkün olur mu? Verim alır mıyız?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

sınıfınız çok geveze değilse detaylı,gevezeyse normal bir biçimde duyarsın,verim alırsın ama tabii şarjdan yer biraz...
  • Carrefour daki indirim bitmiş mi?Yarın gidip almayı düşünüyorum da.Eğer bitmişse ta oraya kadar gitmektense Vatan dan alırım.
  • slm arkadaşlar. bende uzun zamandır bir mp3 çalar alma konusunda kararsızdım. buradaki başlığı görünce fiyat ve özellik hoşuma gitti 2 gb.lık radyosuz olandan aldım bende. gerçekten çok hoş bir alet ve parasının tam karşılığı. ama benim bir problemim var. belki farketmişinizdir, şarkılar arasında geçişlerde küçük bir cızırtı yada çıt gibi bir ses geliyor bunu nasıl önleyebilirz bir fikri olan var mı?

edit : ben 1 hafta önce 69 liraya aldım carrefourdan (2 gb - radyosuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_gumus -- 14 Mart 2009; 13:34:15 >
  • Arkadaşlar bugün İzmir Mavişehir CarrefourSa'ya gittim.2 Gb radyosuz olan 69 TL, 2 Gb radyolu moden 89 TL.Radyolu olandan aldım.
  • Arkadaşlar Bende Sansa Clip Almayı Düşünüyorum Konyadayım Ve En Ucuz Vatan Da Var Sanırım
    Ama Bi Sorum Var Şarj Sorunu Olurmu Bi süre Sonra Acaba Pilli Bir Aletmi Tercih Etsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerSeriZa.

Arkadaşlar Bende Sansa Clip Almayı Düşünüyorum Konyadayım Ve En Ucuz Vatan Da Var Sanırım
    Ama Bi Sorum Var Şarj Sorunu Olurmu Bi süre Sonra Acaba Pilli Bir Aletmi Tercih Etsem

eğer bilgisayarınız varsa sürekli yakınınızda pilli almayın bence,şarjlı tercih edin şarjı 12 13 saat felan gidiyor;pilli alet kalmadı gibi birşey zaten piyasada..
  • Teşekkür Ederim Bu Gün Çıkabilirsem Bimeks ve Vatan a Bakıcam Gidipte Başka Bişey e yönelmessem Sansa Alırım
  • slm arkadaşlar ben sansa updater pc yükleyim cihazı güncelledim ve 1.01.32 a yükledi ama bu cihaza 02.01.32 versiyonu nasıl atacağım yarım rica
  • şarkı listesi nasıl oluyor unuttum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

slm arkadaşlar ben sansa updater pc yükleyim cihazı güncelledim ve 1.01.32 a yükledi ama bu cihaza 02.01.32 versiyonu nasıl atacağım yarım rica

avrupa ürünü olduğu için elideki atamassın boşa uğraşma...
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

Yaklaşık 1 aydır piyasa araştırması yapıyorum.Birçok ürünü inceledim ama halen bir karara varamadım.

SONY WALKMAN SERİSİ kafama oturmuştu biraz daha araştırma yapınca karşıma SANDİSK SANSA CLİP çıktı.

Şimdi ikisi arasında kaldım;

SONY NWZ-B135 2GB VS Sansa Clip

Arkadaşlar sony hızlı şarj,Bass gibi özellikleri var.Ama tasarımının iyi olmadığını duydum.

Sansa Clip ise yazılım sorunları olduğunu gördüm.Acaba Carrefour'da bulabilir miyim.Hangisi daha iyidir?Aklımda bir sürü soru işareti var.

İşte 120 tl aşamıcam.Gerçekten iyi bir mp3 player'a ihtiyacım var. Teşekkürler.....
  • Avusturalyadan 1GB Sansa Clip(Radyolu) Yeni (Refubrished değil) 1 yıl garanti SİYAH. 65 TL
    Amerikadan 4Gb Sansa Clip(Radyolu) Refubrished GÜMÜŞ 100 TL
    ilgilenen olursa senolcalisan@gmail.com mail atabilir.
  • Bide ilgilenen varsa Amerikadan
    Sansa View 8 Gb Refurbished Sadece 199 TL Son 5 adet.
    senolcalisan@gmail.com

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-view-2.4-ekran-fm-radyo-artirilabilir-hafiza-mp3mp4-player8-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52572&SKU=BD52572-8GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol9000 -- 20 Mart 2009; 19:18:23 >
  • Arkadaşlar bu sansa cliplerde Refurbished olayı nedir??Carrefour dan aldıklarımız acaba Refurbished ürünü mü?Bir de avrupa ürünü falan ne demek?
  • sansa clip 2 Gb radyosuz almak istiyorum ancak sadece vatan bilgisayar ve hepsiburada'da bulabildim. Önerebileceğiniz başka bir mağaza varsa paylaşabilir misiniz?
    Ayrıca gri renk sadece 4gb ve üstünde mi bulunabiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cacaz

sansa clip 2 Gb radyosuz almak istiyorum ancak sadece vatan bilgisayar ve hepsiburada'da bulabildim. Önerebileceğiniz başka bir mağaza varsa paylaşabilir misiniz?
    Ayrıca gri renk sadece 4gb ve üstünde mi bulunabiliyor?

teknosalarda,carrefourların bazılarında bulabilirsin evet gri olan 4 gb ve üstü modellerde var ama siyah daha güzel duruyor bence.
  • aydınlatma sorunlu sandisk sansa clip 4 gb radyolu (siyah) 60 TL.

''aydınlatması normalinden daha düşük''

iletişim : sixfeetunder17@gmail.com (mail olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockinlife -- 20 Mart 2009; 23:55:48 >
  • Bugün clip le vedalaşıp iriver t60 aldım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.