Şimdi Ara

SANDISK 4 GB MEMORY STICK MICRO 22 YTL HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
8.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güzel fırsat cok saol
  • Bu kartı dönüştürücü ile PSP için olan MS. Pro Duo ya dönüştürebiliyo muyuz?
    micros-sd >sd dönüşümü gibi bunun için deböyle dönüştürücü var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Bu kartı dönüştürücü ile PSP için olan MS. Pro Duo ya dönüştürebiliyo muyuz?

bu MICRO (M2) CARD ,
    sizin aldıklarınız da mı micro?

edit:daha ucuza aldığını söyleyen bir arkadaşa "quote" cevap yazmıştım,ama o yok oldu siz geldiniz ,nasıl oldu anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 8 Ekim 2008; 22:54:16 >
  • evet dönüştürücü ile calişiyor
    Benim aldiğim 2gb lik olani dönüştürücü ile Sony Ericsson W810 de kullanıyorum
    Tel 2.5 yillik ama yenileyince kart yeni tel'de de işe yarayacak
  • brnim sony ericcson k790i için kacırılmaz fırsat oldu siparişi verdim ilanı açan arkadaş cok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyll

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Bu kartı dönüştürücü ile PSP için olan MS. Pro Duo ya dönüştürebiliyo muyuz?

bu MICRO (M2) CARD ,
    sizin aldıklarınız da mı micro?

edit:daha ucuza aldığını söyleyen bir arkadaşa "quote" cevap yazmıştım,ama o yok oldu siz geldiniz ,nasıl oldu anlamadım...

Ben bişey almadım daha sordum sadece,
    dönüştürücü ile psp de kullanılabiliyo mu diye? örn vermek için de micro-sd > sd dönüşümünü yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAC MINI M2 8/256 GB - KUTULU
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süpersin arkadaşımbende böle bişi arıodum...çok çok saol...
  • geçen ay bimeksten 2gb + MEMORY STICK PRO DUO adaptöre 30 liraya almıştım. HBdeki fiyatı görünce biraz bozuldum ama dayanadım aldım, z610 da çalışırsa çok güzel olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 9 Ekim 2008; 1:01:09 >
  • S.E. K810i İçin bu hafıza kartı olur mu acaba arkadaşlar??...
  • Dönüştürücü acaba kartla birlikte geliyor mu? Gelmiyorsa nereden kaça bulabiliriz bu dönüştürücüyü acaba? w810i telefonum için almayı düşünüyorum
  • Birkaç sorum olacak;

1.)Kart ile birlikte Memory stick pro duo dönüştürücüsü geliyor mu?
    2.)Bu kart Sony Ericsson K790 ile kullanılabiliyor mu?
    3.)Kartı PSP için dönüştürücü ile kullansak hızı nasıl olur?
  • arkadaşlar ne zamandır düşünüyordum w810i telefonum için hafıza kartı.sitede dönüştürücüsü olduğu yazıyor..bu fiyata kaçırılmayacak fırsat..mp3 çalar almayı düşünüyordum artık gerek kalmadı..günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum ve batarya 3 gün rahat gidiyor..ilerde batarya sıkıntı çıkarmaya başladığında yeni bir batarya alırım...şuanda tedarik sürecinde yazıyor bakalım nezamana gelecek...
  • Bu kart W880'de çalışır mı?
  • Bende W810 için istedim
    Dün akşam sipariş ettim öğlen çikişa hazir dediler

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlar ne zamandır düşünüyordum w810i telefonum için hafıza kartı.sitede dönüştürücüsü olduğu yazıyor..bu fiyata kaçırılmayacak fırsat.**** çalar almayı düşünüyordum artık gerek kalmadı..günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum ve batarya 3 gün rahat gidiyor..ilerde batarya sıkıntı çıkarmaya başladığında yeni bir batarya alırım...şuanda tedarik sürecinde yazıyor bakalım nezamana gelecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

quote:

Orjinalden alıntı: _-_

Bu kart W880'de çalışır mı?

Şu an telefondaki kartım bu

http://www.hepsiburada.com/sony-1024mb-micro-memory-stick-pro-duo-card-ms-a1gu/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd70612

Sandisk 4gb çalışır mı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 9 Ekim 2008; 17:09:19 >

• Ben araştırdım destekliyormuş.

HB'de indirim çekim varmış. Bana yurtiçi kargo dahil 19 YTL ye geliyor Yarın sipariş vereceğim.
  • on numara fırsat k770 i de geçen hafta almıştık, iyi denk geldi
  • ürünün açıklamalarında adaptör ile geldiğini söylüyor.peki psp de bu şekilde sağlıklı kullanabilir miyiz_
  • w880 de direk kullaniyoz demi adaptörsüz bunu.. ....

w810 a adaptör lazim zaten oda icinde gelio
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.