Şimdi Ara

Sancak Serveri İtem Dağıtımı :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serveri 1 Ay once falan bıraktım.kamael clientinden sonra iyice oyunun b..k cıktı dıye dusunuyorum.itemlerimi dağıtmaya karar verdım. yakupkucuk93@homail.com

msnmi ekleyen 1. kişiye +10 full dynasty set helmet +16. +10 yuzuk takımı +16 wesper ok tatoo ve charin içindeki itemlerde var tabi...
    msnmi ekleyen 2. kişiye +4 full dynasty set +4 full jewel ve +16 titan sword ama s grade :) ve chardaki itemler
    msnmi ekleyen 3.kişiye +4 full dynasty set +4 full dynasty jewel +16 angel slayer vb itemler mevcut

bunu yapmam dorumu bilmiyorum ama yapıyorum :) itemler boşuna durmasın kullanılsın diye yapıyorum bunu :)

msn'm 7 24 açık bugun içerisinde daıtıcam

günce arkadasımında yolu açık olsun çok güzel gidiyo serveri ama bu sistemi turklere deilde yabancılara acsaydın daha cok bağış
    toplayabilirdin kendi seçimin güzel bi iş yapıyosun başarılarının devamını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivanov12 -- 14 Temmuz 2010; 9:16:09 >

• 1. ekleyen thef1rst faih abime verdim
    2.ekleyen fightermaster kardesime
    3.hala boşta titan kaldi :)
  • :D Biz Dynasty +16-Dynasty Takı Seti + 13+Vesper Bow + 16-Vesper Mace +16 Vermiştik.Serverı Bıraktıgımız Gün Önümüze Kim Çıktıysa PK Olup Kesmiştik.O Son Gün Çok Zevkliydi :D MontanaBros Olarak MysticMontana ve FighterMontana Serverın İlk Playerları Tanır Fatih Zaten Tanır.Setten Bi İki Parça Verdik Ona :D
  • :) bende daıtıyorum ya kalmasın işime yaramıyor :)
  • 1-Bu Yaptığım serverın berbatlığını gostermez guzelım
    2-servera girip alt+b yaparsan online sayısını gorursun sunucu durumunda onlıne sayısı yazılmasına gerek yok
    3-adminin bot char sokması için bi sebeb yok.
    4-zaten admin online oyuncum cok diye bir iddaada bulunmuyo sen nerden uyduruyosun ?

Anlamadım ki sen nasıl bi varlıksın..emeğe biraz saygın olsun adam o kadar uğraşıyor turkçeleştirmek için sen hala online sayısındasın ayıp guzelim ayıp
    biraz büyüyün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1016

VE ÖZELLİKLE İDDAA EDİYORUM ADMİN Bİ KAÇ YERDE CHAR AÇIP BIRAKIYOKİ SERVERDA KİŞİ ÇOK GÖRÜLSÜN DİYE ÇÜNKÜ KİMSE YOKKEN 12-13 GÖZÜKÜYO!!!!AYRICA MADEM O KADAR ÇOK ONLİNE OYUNCULARI VAR NEDEN SUNUCU DURUMUNDAKİ ONLİNE SAYISINI KALDIRDILAR TABİKİ ONLİNE YERLERDE O YÜZDEN :):):):)

ehehehe süpermiş yaw şaka gibi artık iyice koptun sen.... sitemizin anasayfasındahttp://www.sancak.gen.tr/multimap/ şeklinde bir bölüm var, buradan hangi player nerde 3 aşağı 5 yukarı harita üzerinden görebilirsiniz. Adı kanı vs. her türlü bilgiside mevcut :)

ayrıca böyle birşey yapacak olsak bunu kod ile yaparız alt+b yapınca orada (online player sayısı + kaç istersek) yazar. zaten ne diye bilgisayarımda dualbox yapıp, bilgisayarımı yavaşlatayım neyse ya herkes neyin ne olduğunu bu mesajdan sonra anlamıştır, daha ben bu tip arkadaşlara cevap yazmıyorum. Zaten ivanov'da gerekli cevabı yazmış, ben sadece olaya açıklık getirmek istedim.

• Aynen Günce :P Çoluk Çocukla Uğraşılmaz Boşver :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titan da Verildi tamamdır Konu Kapandı.
  • Oyunun Adı ne
  • xD Okuman Yazman Yokmu Lineage2 Sancak Serveri.
  • Günce ağzına eline klavyene sağlık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GM Azak

Günce ağzına eline sağlık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Addic7

quote:

Bu Neydi ? Anlayamadım

• alıntıyı yaparız bide onu değiştiririz kimsede farketmezin resmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

quote:

Orijinalden alıntı: Addic7

quote:

Bu Neydi ? Anlayamadım

Bu sana biraz ağır geldi galiba ondandır. Zamanla kavrarsın , yada bür büyüğüne sor.

quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

alıntıyı yaparız bide onu değiştiririz kimsede farketmezin resmi

Bu kadar sert ve resmi olmayın , kırılırsınız.

• O kadar ince ve artis olma bi yerinden koparsın
  • :) :) güzelim

1-ben kimse için çalışmam kendime çalışırım demekki sen birileri için parayla çalışıyosun :)
    2-serverda oynayan birçok insanın 5 10 tane accsi var (max sub class 80 olduğu için ) benim 12 tane vardı.
    3-adminin online sayısıyla ilgili problemi olamaz gelen gelir gelmeyen gelmez adam zaten eğlencesine açmış swyi
    4-online sayısını dert etseydi yabancılara açardı serveri (sistemini iyi kurmuş iyi paralar kazanabilirdi)
    5- AYRICA ÇOCUK DEDİĞİN ELİNE.... böyle sözlerle ne olduğunu kanıtlıyosun zaten.
    6-sen bana dedin ya günce kaç para veriyo sana diye.bende sana bi soru soruyorum
    ben adamın serverı hakkında iyi yorum yapınca parayla satın alınmış oluyosam
    sen kotuledığın için birinden para alıyo olamazmısın

konuştuklarını önce düşün.düşünmeden konuştuğun için ben sana çocuk diyorum ve yineliyorum sözlerimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

O kadar ince ve artis olma bi yerinden koparsın

Benim artisliğim senin kaygın olsun GÜZELİM
  • Komiklikmi Yaptın Güzelim :) Almış Sagopa Kajmer-Terapi Şarkısının En Güzel Cümlesini bana burda artistlik yapıyo :)
    Kardeş Sen Sancak Serverina Girdinmi ? Burda Yorum Yapıyosun
  • Ayrıca girip beğenmemiş olabilirsin.Ama beğenmek kişiden kişiye değişir.Kimi beğenmez kimi beğenir o insanın kendisine kalmış bişey.
    Sizin yaptığınız ayıp Playerlar daha servera girmeden kafasında kötü bi server imajı yaratmanız.Dediğim gibi beğenmek kişiden
    kişiye değişir.

Ben hâla Güncenin yaptığı işi çok beğeniyorum en azından oyunu türkçeleştirip türklere büyük ölçüde kolaylık sağlıyo.
    Siz burda ne kadar kötülesenizde serverı ben beğenmekteyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.