Boyner.com.tr 40/20 indirim yapan kod ====> 3 lira -------------------------------------- Vatan 100 / 20 indirim sağlayan kod ====> 3 lira -------------------------------------- SanalMarket 50/15 lira indirim yapan hesap ====> 1 lira -------------------------------------- Tesbihane 60/30 indirim yapan kod =====> 3 lira -------------------------------------- Defacto 75/10 indirim yapan kod =====> 2 lira ------------------------------------- Ayakkabı Dünyası 150/30 indirim sağlayan kod ======> 2 lira Ödeme işbank / PaypalSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 2 adet cinemaximum kodu 3D IMAX dahil Hızlıal.com 500 / 50 satılık Hızlıal.com 500 / 50 satılık referans ilanı
Tesbihane indirim yapan kod ile ilgileniyorum. ancak tesbihanede sadece çek indirimi var. Bu indirimi nasıl yapıyoruz? Saygılar
Merhaba vereceğim kodu , kod bölümüne giriş yapıyorsunuz toplam fiyattan düşüyor ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 2 adet cinemaximum kodu 3D IMAX dahil Hızlıal.com 500 / 50 satılık Hızlıal.com 500 / 50 satılık referans ilanı
pyrzkzy kullanıcısına yanıt kusura bakmayın ; yeni gördüm. Fakat bu kısımda forum cevap verilme durumunda uyarı vermiyor? anladığım kadarı ile... ben şimdilik bir tane alacağım.Fakat daha sonra 3-4 tane daha alacağım. Ödemeyi nasıl yapıyoruz?