|
Sanal Windows 10 on ARM’da teste giren Apple M1, Surface Pro X2’den %76 daha hızlı (2. sayfa)

-
-
Apple tekelleşmenin yollarını arıyor :)
-
Oyun desteği olmayan MAC'a Windows yüklersin ve oyun oynarsın. Mal mal fanboyluk yapmanın anlamı yok.
-
sende mal mal insanları fanboy olarak görme, ergenler gibi ona buna çöp diyerek herkesi kendiniz gibi "mal" sanmayın..
Gelmiş burada oyun yok diyerek ağlıyorsun. cahilliğin, ahlakın, terbiyen. sana söyleyecek söz bulamıyorum. seviyen o kadar düşük ki sana bu cevabımı bi lütuf olarak gör. Lütfen konuyuda uzatma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 30 Kasım 2020; 0:25:17 > -
Kendileri koyacaklar ne kadar gpu koyacaklarsa
İmkansız harici bir şey istemiyorlar artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: khrmndgnsende mal mal insanları fanboy olarak görme, ergenler gibi ona buna çöp diyerek herkesi kendiniz gibi "mal" sanmayın..
Gelmiş burada oyun yok diyerek ağlıyorsun. cahilliğin, ahlakın, terbiyen. sana söyleyecek söz bulamıyorum. seviyen o kadar düşük ki sana bu cevabımı bi lütuf olarak gör. Lütfen konuyuda uzatma.
Dostum kusura bakmada Mac'e Windows kuranlara "Mal" diye hitap edersen sana gelen cevaptaki üslupta bu şekilde olur. Ayrıca adam haklı zaten. Windows kuran ya oyun için kurar yada Mac'te olmayan bir program için sen saçmalıyorsun anlamadım?
-
Tamam çok hızlı ama bu haberler bir çoğumuzu ilgilendirmiyor. Üff acayip hızlı yapmışlar da parasını çok fazlasıyla alıyorlar zaten.
-
Çocuk gibi kavga ediyorlar ya
Koca koca insanlar işlemci yüzünden kavga ediyor ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajı yeni gördüm, sıkıntılı arkadaş. Birde fanboy demiş amk iki cihazıda işim için kullanıyorum elimde olsa bilgisayarın kapağını açmam ipad varken.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X