Şimdi Ara

Sanal pos entegrasyonu Wix E-Ticaret?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Bizim ürünleri web e taşıyıp online satış yapabilmek istiyorum. Programlama bilgisine sahip değilim ama Konu üstüne çok araştırma yaptım. Yazılımcılara veya ideasoft gibi şirketlere parayla yaptırtıp sonra her updatete, yenilikte onlara bağlı yaşamak istemiyorum bu yüzden Wix hem ürün takibi hem de tasarım açısından ideal gözüktü, ben de web sitemi kolayca tasarladım ve ayda 34TL ye e-ticaret sitemi kullanıcaktım... Gelelim sorunuma; Paypalin türkiyeden çekilmesiyle Wixteki paypal özelliğini kullanamıyorum ve kredi kartından ödeme almak istediğim için sanal pos eklemem gerekiyor. Hali hazırda marketimizde bütün bankalarla çalışıyoruz ve hepsinin posu var fakat ben bunları Wix e entegre edebilir miyim? Sitede sadece gıda satacağımdan zaten taksit yapamıyorum bu yüzden tek bir bankanın sanal posu işimi görücektir ama böyle bir entegrasyon mümkün mü? İyzico, hepsipay gibi sistemler varmış komisyonla bütün bankaları ekliyormuş ama ben bankalarla zaten çalıştığımdan ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Wix e entegrasyon olur mu? kredi kartıyla ödeme alabilir miyim? Wix olmazsa Word press veya farklı platform önerir misiniz? Sanal pos kabul eden, Hazır temalı ama customization (Değişiklik yapma) imkanı olan wix gibi bir platform?







  • Selamlar, benwww.wixsitekur.net'ten Emre Ata sertifikalı wix eğitmeniyim. Kısaca bilgi vermek istiyorum.

    Wix ile e ticaret sitesi kurduktan sonra sanal mağaza modülünü web sitenize ekliyorsunuz, ödeme alabilmeniz için ticaret sicil ve vergi belgeleriniz ile birlikte Payu'ya başvuru yapmanız gerekiyor. Payu size iki seçenek sunuyor;

    1. Yıllık hizmet bedeli olan 630 tl ödemenizi istiyorlar. Bu ödemeyi yaparsanız satış başına ek komisyon ödemiyorsunuz.

    2. Yıllık hizmet bedelini ödemeyi reddedip satış başı komisyon olarak anlaşma yapabiliyorsunuz. Bu şekilde ödeme alabilirsiniz kredi kartı visa, mastercard debit card ile.

    Ben elimden geldiğince Türkiye'de popüler olan ödeme alma sistemlerini Wix kuruluna öneriyorum ama son söz tabi ki onların. Bana kalsa Iyzico'nun Wix ile çalışmasını çok isterim.

    Kafanıza takılan soruları banawww.wixsitekur.net üzerinden iletebilirsiniz.

    Bu sitenin kurulma amacı tamamen Türk Wix kullanıcıların sorunlarını çözmektir. Unutmayın Türkiye'de Wix'in herhangi bir ofisi yada Türkçe destek birimi yoktur. Tamamen ben bu hizmeti gönüllü olarak veriyorum.

    Saygılarımla

    Emre Ata

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.