Sag üste sistem topla sistem toplama kullanımı kolay gibime geldi
Saygılar...
Mavi bilgisayar. Sağ üste sistem topla var oraya tıkla hem birbirine uyumlu parçaları kendisi ayarlıyor.
Evet sağolun arkadaşlar..
Bu aradawww.netsiparis.com burada toplama yapma kısmını bulamadım sanırım yok. Benim aradığım mavibilgisayar ve gigatek gibi .... Bu arada BİLGİSAYARCI mail attım sana
gidip firnmaylar yuz yuze konusup pazarlık yapıp almak gibisi yok. sistemi olustur ama bence yuzyuze konusarak al..herzaman avantajlı olursun.
gidip firnmaylar yuz yuze konusup pazarlık yapıp almak gibisi yok. sistemi olustur ama bence yuzyuze konusarak al..herzaman avantajlı olursun.
internet sipariş yapıp çok sorun yaşayan var ya ürün gelmiyor ya da farklı bir ürün geliyor.bence internetten 100 ytl üzeri sipariş yapma.ama güvendiğin bir siteyse o farklı
bu internet sitelerinin çoğunun PC sihirbazları düzgün çalışmıyor AMD işlemci seçiyorsun sana alakasız anakartları getiriyor vs. en iyi olanları Mavi Bigisayar ve Gigatek pc sihirbazları
tekmarshop.com veya gold.com.tr ve (borsapazar.com hem burda bilgisayarın öelliklerine göre bilgisayarının fiyatını gösteriyor)
http://www.netsiparis.com/pc.asp , menünün altındaki haraketli flasha tıklayınca açılıyor..Birbirine uyumlu olmayan parçaları seçemediğiniz için faydalı oluyor..kolay gelsin..
bunları kullanarak sistemi kafanda oluştur ama burdan sipariş etme bencede.git kendin al yüzyüze.her zaman daha faydalı olmuştur.pazarlık bilem yapabiliyorsun
sağolun arkadaşlar bu siteler benimde işime yaradı.
google kasa toplama yazdın mıda tonla sonuç çıkıyor ortaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan Kurye
google kasa toplama yazdın mıda tonla sonuç çıkıyor ortaya.
Konunun tarihine baksaydın :)
Forum mantığı tarihle ya da tek kişinin sorunuyla alakalı değildir :) burada yazıcağın her şey aynı sorunu yaşama ihtimali olan kişilere yardımcı olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme