Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (35. sayfa)
-
-
Sanal karta yeterli limit tanımlayıp İnternet alışverişine açmanız lazım diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BELBIM: 1-1041899256 numarali basvurunuzun cevabi:
Basvurunuz incelendiginde alinan hata anlik olup, uygulamamizda herhangi bir sorun görülmemistir. Uygulamayi silip yüklemenizi ve yeniden denemenizi ayni sorunla karsilasmaniz durumunda hatanin ekran görüntüsünü paylasmanizi rica ederiz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. B002
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Giyim kozmetik için 200 olması gerekirken sağolsun 155tl yüklemiş. Artık peşine düşmem. Gereksiz zaman kaybına dönüşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
QR ödeme tüm pos cihazlarında geçerli değilmi?
Müşteri hizmetleri aradı, sadece işbankası, oda anlaşmalı olan yerler sadece dedi.. Bunu bilmemiz imkansız dedim..
İstanvulkart fiziki ile alısveris yapmak isterseniz o durum gecerli mesela migrosun posunda belbim de cıkıyor anlaşmalı banka/kuruluslarda
Qr da sorun pek yaratmayan bankalar yapıkredi garanti is zıraat bence hem hızlılar hem de sorunsuzlar
Müşteri temsilcisi bana diyorki, sadece işbankası pos olacak ve ayrıca belbim anlaşması olacak. Yahu bunu ben nereden bilicemde qr ödeme yapıcam, mantık hatası var dedim.. Başka banka qr ısrarla olmaz dedi.. Fiziki kartı bim markette kullanabiliyorum ama qr herdefasında limit hatası veriyor..
Limit belirlemek gerekiyordu oyle cözülüyordu
arkadaşlar cihaz eşleştirmesi kaldırmanın hızlı bir yolu var mı müşteri hizmetlerine bağlanmak çok zor.
_____________________________ -
153 en son aradığımızda temsilciye bağlanmadan menüden tuşlayarak eşleştirme sorununu halledebilmiştik bir dener misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
4 ocaktan gratis onlineden yapmış olduğum alışverişim kozmetik kampanyasına sayılmamış kayır oluşturdum red edilmiş
_____________________________ -
Fiziki mağazayada vermedi, demekki gratis başka bir sektör.
Düzeltme, bugün ödülü yatirmislar son günü ne bekliyorsunuz bende iade etmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 28 Ocak 2026; 11:20:21 >
Maviden alısveris yaptım 21 inde ne zaman iade gelir ya cok yavaslar
Benim 5 ocaktaki Civil alışverişime iade gelmedi daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Telefonh sifirladim diye girmiyor alo 153 ara diyor Mersindeyim baska yolu yok mu acmanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
0212 153 0000 deneyin isterseniz öyle kalmıştı aklımdaquote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
Telefonh sifirladim diye girmiyor alo 153 ara diyor Mersindeyim baska yolu yok mu acmanin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cok tesekkur ederin hallettim bu numaradan sag olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android