Şimdi Ara

Sanal Bellek Çok Düşük Uyarısı Alıyorum... Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format attım. Hatta bunun öncesinde hdd me low level format attım.
    Buraya kadar hiçbir problem olmadı. gerekli driverlerı ve programları kurdum.
    Reset atıp biraz zaman geçtikten sonra ( 10-15 dk sonra ) sanal bellek düşük
    uyarısı aldım... aynı zmanda bazen explorer.exe %50 işlemci kullanıyor...
    Bilgisayarımdaki ram 512mb lik... işlemci p4 3.0ghz
    Sanal bellek düşük uyarısını geçici bir çözümle onardım.

bilgisayarım - özellikler - gelişmiş - performans- ayarlar - gelişmiş - sanal bellek

buradaki değerleri artırarak geçici bir çözüm buldum. ama şuan bilgisayarım
    2gb üzeri ram harcıyor. normal şartlarda en fazla 250 mb harcıyordu.
    işlemlere baktıgımda fazla ram harcayan bir programda yok. Yardımcı olursanız sevinirim...

İlgili Resimler....

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ramin 512mb ise nasıl bilgisayar 2gb ram harcayabilir anlamadım? Vista kullanıyorsan öncelikle renk düzenini windows aero 'dan windows temel düzeyine getir ve başlat+çalıştır+msconfig de fazla ram harcayan başlangıç programlarını kaldır. Sonra görev yöneticisinden fazla ram harcayan programları kaldır. Xp kullanıyorsan renk düzeni değiştirme hariç diğerlerini uygula. Ve kendine en kısa zamanda ram al. 50TL ya da 60TL verip kurtulursun bu donma eziyetinden.
  • xp sp2 kullanıorum...
    görev yöneticisinde çalışan programların ram kullanma değerleri görünügü gibi normal... msconfigede baktım. ordada bilmedigim çalışan birşey yok. zaten bunları sonlandırsam bile en fazla 150-200 mb yer açabilirim ramde. ama bu 2gb üzerinde çalışıo. pek fazla birşeye faydası olmaz sanırım...
  • Acaba virüs fln mı girdi. Ama yinede kısa zamanda ram al.
    quote:

Orjinalden alıntı: berkan_gs

xp sp2 kullanıorum...
    görev yöneticisinde çalışan programların ram kullanma değerleri görünügü gibi normal... msconfigede baktım. ordada bilmedigim çalışan birşey yok. zaten bunları sonlandırsam bile en fazla 150-200 mb yer açabilirim ramde. ama bu 2gb üzerinde çalışıo. pek fazla birşeye faydası olmaz sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 5 Şubat 2009; 1:17:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.