Bildirim
Sanada Bu Yakışır Kuddusi İzleyin !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiç sevmem bu hakemi..her fb maçı olaylıdır -
Bu kuddusi denen adam zaten gsliymiş gençliğinde Antu'da falan resmini koymuşlardı.Nasıl bunun gibilere hala hakemlik yaptırırlar şaşıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: darendelideli
Bu kuddusi denen adam zaten gsliymiş gençliğinde Antu'da falan resmini koymuşlardı.Nasıl bunun gibilere hala hakemlik yaptırırlar şaşıyorum.
Gösterilen Belgede Gösteriyor -
Şerefsiz herif. Bu adam yıllardan beridir böyle. 5-2 biten ksk-göztepe maçında, Göztepemiz 2-0 öndeyken maçın 3-2 ksk lehine olmasını sağlamıştı. Bunun yüzünden sahaya seyirciler girmişti. Yarım saat polisle çatışmak zorunda kalmıştık. Bu adamın yaşamaya hakkı yok satılmış şerefsiz. soysuz herif -
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
Şerefsiz herif. Bu adam yıllardan beridir böyle. 5-2 biten ksk-göztepe maçında, Göztepemiz 2-0 öndeyken maçın 3-2 ksk lehine olmasını sağlamıştı. Bunun yüzünden sahaya seyirciler girmişti. Yarım saat polisle çatışmak zorunda kalmıştık. Bu adamın yaşamaya hakkı yok satılmış şerefsiz. soysuz herif
kuddusi gibilerinin hakemlik yaptığı memlekette ne adalet olur ne spor ne dostluk ne de kardeşlik.Ulusoy belasından kurtulamadı bi türlü Türk futbolu malesef -
Bu hakemi geçen gün bir gazete FB'li yapmıştı -
samsunsporu düşürmüştü -
olaylı göztepe-ksk maçının hakemi bu 2-0 öndeyken arka arkaya salakça iki penaltı vermişti ksk'ye bide bizi olmadık yere 10 kişi bırakmıştı. birand kırmızı görmüştü hala unutmadım sebebi ise omuz omuza mücadele o günden beri hatırladıkça düzenli olarak küfür ettigim hakem türk futbolu bu gibi hakem bozuntularından temizlenmeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X