Şimdi Ara

San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers (Batı Konferansı Yarı Final Karşılaşması)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers (Batı Konferansı Yarı Final Karşılaşması)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2012)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 13 Mayıs 2012; 22:41:04 >

• Rudy Gay bi kezda taşıyıcı oyuncu olamayacağını kanıtladı Clippers benchide gerçekten iyi iş yaptı maçı aldılar.
    Bu seri ama Grizzlies serisinden farklı olarak tek taraflı geçecek bi seri gibi duruyor.
    Spurs 4 2 ile alır diyorum oda Paul'ün hatrına.
  • 4-1 Spurs alir, Grizzlies yerine Clippers bizim icin daha iyi oldu.
    Artik keyifle izleriz maclari.
  • En kotu 4-2 aliriz. Bu sene bati finaline kadar yolumuz acik. Tahminim finalde OKC ile karsilasacagiz. Go Spurs Go

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 14 Mayıs 2012; 3:30:36 >
  • Clippers'ta sakatlik durumu olacak gibi. Griffin'in dizi kotuymus ne zaman patlayacagi belli olmaz. Paul de sakatlanip cikmisti bi mac...

Kilit oyuncu Duncan olacak muhtemelen. Eslesme sorunu var cunku. Reyiz kendine iyi bakmis cidden su yaslarinda Garnett'le birlikte iyi oynuyorlar.

Clippers'in Memphis karsisinda cok yiprandigini da unutmamak lazim.

Ben 4-0 Spurs diyorum.
  • 4. maçı clippers alır 5. maçta iş biter diyorum 4-1 spurs
  • Clippers ,Texas'ta maç alabilirse ki,kağıt üstünde diri bir Spurs karşısında çok zor gözüküyor;4-0 bitecek bir seri izleyeceğiz.Spurs deplasmanda güle oynaya maçları alır.

Lac zaten misyonunu tamamladı,çocuklar gibi şendiler Memphis maçı sonrası. Biraz acı ve ibret iyi gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clippers 4-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Clippers 4-2

Yavaş gel yanmasın.
  • Yetkili falan mı var buralarda?Tahmin yaparken falan birine mi danışacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Yetkili falan mı var buralarda?Tahmin yaparken falan birine mi danışacağız?

Tamam yavaş gelme, yansın.

Ayrıcana:http://www.youtube.com/watch?v=ZPDO40yEvIA

Ayrıcana; kötü bir niyetim yoktu bu arada, alınma hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 15 Mayıs 2012; 14:50:38 >

• 4-2 diyorum
  • Bari bir kişi Clippers'a oy verseydi. Saldır Clippers
  • ccc cp3 ccc

spurs elensin elenmese de cok zorlansin istiyorum. okc'nin sampiyonluk yolunda diken kalmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

ccc cp3 ccc

spurs elensin elenmese de cok zorlansin istiyorum. okc'nin sampiyonluk yolunda diken kalmasin.

westbrook mvp olsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

ccc cp3 ccc

westbrook mvp olsun o zaman

valla okc sampiyon olursa co-mvp ihtimali
    cok yuksek. o zaman da forum kapanabilir
  • 4-2 veya 4-3 San Antonio alır diyorum.Çekirdek kadro eskisi kadar iyi olamasada yaşlarından ötürü yan parçalar ve bench gerçekten inanılmaz.Çok komple bir takımlar şu an.Şampiyon olma ihtimalleride bana göre baya yüksek.Miami ile final oynarlar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

4-2 veya 4-3 San Antonio alır diyorum.Çekirdek kadro eskisi kadar iyi olamasada yaşlarından ötürü yan parçalar ve bench gerçekten inanılmaz.Çok komple bir takımlar şu an.Şampiyon olma ihtimalleride bana göre baya yüksek.Miami ile final oynarlar diyorum.

makina duzeninde oynuyorlar.
    finale kadar yorulmazlarsa (OKC yorar ama) miami karsisinda iyi bir final serisi izleriz.
  • Bulls elendikten sonra favorim Spurs
  • Clippers'a 1 maç verdim ayıp olmasın diye.

4-1 alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 15 Mayıs 2012; 21:54:05 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.