Şimdi Ara

San Andreas.. Oyunun çok büyük bir zorluğu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğumuz gibi bende gta3ü ve özellikle vice city i beğenerek oynadım ve vice city i bitirdim. bu nedenle san andreas ın çıkmasını dört gözle bekledim ancak dün yükledikten sonra hayal kırıklığı yaşadım.. herşey çok iyi güzel ama oyuna mouse u görüş açısı için koymaları çok kötü olmuş... inanın adam gibi araba bile kullanamıyorum.. bunun bi patch i falan varmı bildiğiniz vice city gibi oynayabileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rignac -- 2 Ekim 2005, 11:11:31 >

• Bana göre güzel oyun, özellikle diğer şehirlere geçtiğinde çok daha eğlenceli oluyor.
  • ben de aynı sorunu yaşadım...o yüzden oynayamıyorum!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare

Bana göre güzel oyun, özellikle diğer şehirlere geçtiğinde çok daha eğlenceli oluyor.

tabiki çok güzel bi oyun ps2 de oynadım gayet iyiydi ama işte mouse olayı çok zorluyo beni...
  • napçaz şindi??

• oyunu cok buyuttuler ve bana gore hayal kırıklıgı oldu.zaten suana kadar gta hep cok buyutuyor sonrada hayal kırıklıgına ugruyor.
  • mouse ayarlarından kurcala hatırlamıorum ama ya reverseı kaldırcan yada x ıle y ıle alakalı bırsey olcaktı kesın cozum budur dene kurcala yapacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta'lardaki en saçma şey?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

mouse ayarlarından kurcala hatırlamıorum ama ya reverseı kaldırcan yada x ıle y ıle alakalı bırsey olcaktı kesın cozum budur dene kurcala yapacaksın...

Evet doğru söylüyosun bende öyle ayarlamıştım
  • yön ile ilgili 2 tane ayar var onlar nası olucak deniyorum bulamıyorum bi bakarsanız ayarlarınıza çok sevinirim şimdiden teşekkürler : )
  • süper oyunnnn
  • lütfen yardım arkadaşlar...
  • mouse ayarlarından bişeyioff yapacaktın hatırlamıom kalkıo o olay
  • rockstars games daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
  • arabaya ilk bindiğinde arabayı önden göstermesine rahatsız oluoyrsan hemen arkanı gösterme tuşlarına basıp çek kamera yeniden default haline döner ben sorunu böyle aştım ayrıca oyun oynadığım en iyi gta oyunu tabi ilk gta 1 i oynarkenki tadı alamadım o zaman çocuktum
  • Araba kullanırken mouse a dokunmayın sorun kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Araba kullanırken mouse a dokunmayın sorun kalmaz.

yine de kamera alltan gösteriyor ve virajlarda önünü göremiyorsun
    keşke bu kontrol olayını isteğe bağlı yapsaylarmış...insan araba kullanırken bide mous la cebelleşmek istemiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.