Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
46.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ###SAMSUNSPOR###

quote:

Samsun da yaşıyorsun, Eminim ki Samsunsporlusun ya da Samsunspor u seviyorsun
    ve yine eminim ki her galibiyetinden sonra seviniyor her mağlubiyetten sonra da üzülüyosun.
    Yakıştıramıyorsun koskoca şanlı Samsunspor u bulunduğu yere, içinde hep bir acaba var;
    Acaba yeniden o eski günlere dönebilecekmiyiz,
    acaba borçlarla hüsranlarla değilde süperligde başarılarla gündeme gelebilecekmiyiz diye...
    İnanıyorum buna sen iyi bir Samsunsporlusun

Ama düşündün mü hiç sadece sevmek yetiyor mu diye, birşeyler yaptınmı çok sevdiğin Samsunspor için bugüne kadar?
    15 günde bir de olsa maçına gittin mi mesela?

Belki de içinden gitmek gelmiyor, yakıştıramıyorsun ya hani bu lige,
    bir çıksın süper lige diyorsun belkide o zaman herşey farklı olacak...
    Yok yok sen iyi bir Samsunsporlusun,
    bir insanın hasta olduğunda, yardıma ihtiyacı olduğunda yanında olmazmı bütün sevdikleri? Yoksa hasta nasıl kalkar ayağa...

Sevdiklerini bekler, bir dost sesi bekler eskisinden daha iyi olacaksın, kalkacaksın ayağa diyen...

Ve en çok şimdi sana ihtiyacı var o hastanın...
    Yeniden ayağa kalkmak, eskisinden daha iyi günleri görmek için;

Sen olmadan olmaz HAYDİ MAÇA

###SAMSUNSPOR###

• üstte afiş çıkmamış bu haftasonu KSK ile önemli bir maça çıkıyoruz. Herkesin tatili ve biletler çok uygun statı doldurmalıyız!

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###
  • Deplasmanda daha iyi bir oyun sergiliyoruz, bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ama dostluk havasında geçiceğinden şüphem yok

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Deplasmanda daha iyi bir oyun sergiliyoruz, bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ama dostluk havasında geçiceğinden şüphem yok

Maç inşallah dostluk içinde geçer fakat bu maçtan 1 puan çıkarırsanız Öpün başınıza koyun. Zaten samsunsporun evinde oynadığı futbolu görseniz böyle konuşmazdınız. Eğer bilmiyorsanız. Samsun-Kartal,Samsun - Erciyes gibi bazı maçları izleyebilirsiniz. Hele ki kartal maçındaki gibi oynarsak da sizin için mağlubiyet kaçınılmaz olur.
    Saygılar...

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

quote:

Biletli seyirci sayısını bilmiyorum ama basit bir hesapla 12.000 civarında taraftar olduğunu düşünüyorum statta. Bu bir gösterge midir derseniz, evet derim. Üstelik gelen insanlar kuru kalabalık değil son derece şuurlu ve istekli Samsunsporlulardı. Takımın ateşi tribünü, tribünlerin istekliliği de genç takımımızı etkiliyor. Karşılıklı bir şeyler var yani…

Düşünebiliyor musunuz, Manisa bu ligin lideri, şampiyonluğa oynuyor ama geçen hata evinde 1.500 kişiye oynamış; taraftarları böylesi bir kritik maç için ( genelde olduğu gibi ) deplasman yapamıyor. Ama diğer yanda ligde 10.’luktan öteyi pek göremeyen bir takıma gönül vermiş olan insanlar var ve hemen her deplasmanda Samsunspor bayrağını dalgalandırabiliyorlar. İçeride de ilk devreye oranla taraftar sayımız hızla artıyor; şunu da görüyoruz 3 sene sonunda artık özlemiş insanlar; acıkmışlar… Hani dibi görelim diyenler vardı ya, dibi gördük zaten biz! Artık yükselelim…

Erken gelen gol için özellikle şunu demek isterim. Hafta içi Ercüment Hoca ile bir sohbetimiz oldu. Orada bana “Samsunspor kitabında Menteşoğlu döneminin Samsunspor’unu anlatırken bir şey nakletmişsiniz hani; Emin ile Rıfat korner atışlarında küfürleşiyorlar, sonra rakip “bunlar kavga ediyor, paslaşmazlar” deyip adamı boş bırakıyor, ardından da pas o adama gidiyor. Bu bir taktiktir. Biz de bunu uygulamaya çalışıyoruz.” Demişti. Nitekim gol aynen o şekilde geldi. Neredeyse kavga edeceklermiş gibi görünen Oktay&Sercan organizasyonunda son vuran Volkan oldu.

İlk yarı bir-iki uzaktan şut dışında lider Manisa’ya pozisyon vermeyen bir takımdık. Ani ataklarla hayli fırsat da yakaladık. İkinci devrenin başlarında bu kez Turgut’la değerlendiremediğimiz ani hücum gol olsa maç kırılacaktı. 60’dan sonra Manisa doldur boşaltlarla yüklenmeye başladı. Çok adamı ceza alanımıza yönlendirmeleri sonucu birkaç tanesi direkten dönen pozisyonlar da buldular. Planlı hücumlar yerine topyekün gol aramaya çalıştılar ve böylece gerilerinde büyük boşluklar oluştu. Özellikle Volkan’la yakaladığımız bu pozisyonları harcadık. Açık söylemek gerekirse, ceza alanındaki karambollerde Allah yardım etti bize. Hatta maç sonunda maçın en iyisi kimdi sorusuna esprili bir şekilde “iyi okuyup üfleyen bizim mahalle camiinin imamı” deyiverdik.

Maçın hakemi Manisa’yı oyunda tutabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Çok kötü bir hakem olması bir yana taraflıydı da…

Muhteşem oynamadık, hatalar da yaptık ancak mevcut şartlar altında çok önemli bir galibiyet elde ettik. İç sahada Ercüment Coşkundere döneminde süregelen kayıpsızlık halini de devam ettirdik. İç saha performansıyla deplasmancı taraftarlara karşı başımızı öne eğdirmeyen Ercüment Hoca’nın şahsında tüm takıma da teşekkür etmek lazım.

Tabii insan şunu düşünmeden edemiyor; işte liderini, ikincisini, üçüncüsünü görüyoruz bu ligin ve Samsun’da yeniyoruz. Bizim takımımız devre arasında 3-4 tane nokta transfer yapabilse idi şu an çok farklı bir konumda olabilirdik.

Sorumluluk mevkiinde olanlar lütfen kişilere, şahsi hesaplara bakmaksızın Samsunspor’un elinden tutun. Gencecik, pırıl pırıl bir takımımız var. Eksikleri de var elbette ama bugünlerde de değilse ne zaman?

Haydi Samsun haydi Samsun haydi…
    Tam zamanı tam zamanı şimdi…

Mehmet Yılmazwww.samsunspor.biz

###SAMSUNSPOR###

• Meskenler Tayfasından duvar yazıları
    iddialı şeyler değil ama hoş çalışmalar.

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

• Abicim büyük ihrimalle çok yakında oturmuşuz bu maçta . Ben de oralardaydım. Ben de 3 maçtır resim video arşivi yapıyorum. :) 630 mb oldu. :) . Neyse gelenlim maça . Gerçekten çok güzel oynadık. Ben de resimleri koyarım biraz sonra :)

Orjinalden alıntı: umuts55

Abicim büyük ihrimalle çok yakında oturmuşuz bu maçta . Ben de oralardaydım. Ben de 3 maçtır resim video arşivi yapıyorum. :) 630 mb oldu. :) . Neyse gelenlim maça . Gerçekten çok güzel oynadık. Ben de resimleri koyarım biraz sonra :)

resimler alıntı keşke maratonda olupta maçı izleyebilseydim sesim kısılana kadar bağırsaydım. Eskişehire döndüm maçtan 3-4 gün önce.

###SAMSUNSPOR###
  • Maalesef Samsunspor 1 - 4 Boluspor

Gerçekten çok kötü oynadık. Bolu hak etti 3 puanı.
    sercan efendi daha 20 yaşındasın samsunun öz evladı diyoruz yeni serkanımız celilimiz diyoruz size ama sen ne yapıyorsun kafana göre kamptan cekip gidiyorsun. biliyorsun alternatifin yok aksamına geri dönüyosun. tamam hadi olur gerginlikler kendini affetireceğin yerde maç 2-1 ken böyle bir penaltı nasıl atıyorsun sen kendini del piero mu sandın..

###SAMSUNSPOR###
  • Sana katılıyorum. Dünki maçta gençler çok kötüydü. Sercanın o yaptığı hareket affedilemezdi. Sen daha kaç tane penaltıdan gol attın da ilk penaltında artistlik yapıyosun ? Orta saha da yoktu dün . Oktay her gelen topta çalıma gidiyor. Çoğunu kaptırıyor. Murat yıldırım aldığı bütün topları kaybetti. Üstelik neredeyse hakemi kendine kırmızı kart göstermeye zorladı. Turgut her zamanki gibi bitkin oynadı hiç heves yoktu . Rakip orta sahayı güle oynaya geçti. Defansa gelince ; Kenan sakatlandıktan sonra savunma çöktü. Belki çıkmasa böyle olmazdı sonuç...

Kalan maçlarda başarılar...

İşte o pankart

###SAMSUNSPOR###

Tüm stadın alkışını aldı...

Bu da maratonun bir bölümünün görünümü

###SAMSUNSPOR###

quote:

Sezonun en kritik maçıydı belki de. Şayet mağlup olsa idik bizi ne gibi bir kaosun beklediğini tahmin bile edemiyorum. Bu ortamda rakip Malatyaspor’un eksik kadrosunun da yardımıyla maça etkili başladık ve ilk devre boyunca çok iyi oynamasak da oyunu kontrolümüzde tutup, çok sayıda pozisyon da bulduk. Rakip Malatyaspor ise eski yıllardaki saha içi gücünden çok şey yitirmiş, yalnızlığa terk edilmiş bir takım görünümündeydi.

İkinci devreye de etkili başladık. Burhan ve Turgut’un cömertçe harcadığı hücumlar, sahanın en iyi isimlerinde Oktay’ın direğe takılan şutu derken, varlığıyla bizi rahatlatan Murat’a yapılan bir faul ve beraberinde gelen penaltı golüyle skor avantajını ele geçirdik. Bu arada Burhan’ın attığı penaltı ister istemez hepimizi iki hafta önceki Boluspor maçına götürdü, şayet o gün de penaltı tercihini Burhan’dan yana kullansa idik diye düşünmeden edemedik.

Sonrasında Malatyaspor’un çoğu doldur boşalta dayalı görece bir baskısı geldi. Son anlarda kazandıkları serbest vuruş da kalecileri Taylan da ileri çıkınca boşalan kaleleri dönen topta bizim için beklenen andı ve ikinci gol geldi. Maçın hakkı kesinlikle galibiyetimizdi ve nitekim öyle de oldu.

Savunma hattımız genel itibarıyla hayli iyiydi. Ancak golleri atan iki isim de bekleneni vermekten uzaktılar; Volkan Çekiç de öyle… Murat Yıldırım takımın ciğeri adeta; Oktay da topu ileriye taşıyan, fazlasını yapmaya çalışan bir oyuncu olmaya devam etti.

Süper Ligden birlikte düştüğümüz bir takım Malatya ama oradaki maçta maç harici hadiselerle şimşekleri de üzerine çeken bir takım. Gidişatları pek de iyi değil. Sahipsizlik bakımından bizden de kötü durumdalar sanki.

Bu maçın analizi elbette yapılabilir ancak bence maça damgasını vuran şey İstiklal Marşımız okunurken ve 55. dakikada maraton tribünde açılan o pankarttı. Son derece önemli bir mesaj vardı orada; sahipsiz şehrin sahipsiz takımı yazıyordu siyah bir zemin üzerinde ve Samsunspor amblemi hemen başta idi. Yazının sonunda ise iktidar, muhalefet 9 milletvekili ile Bş. Bld. Bşk. Y.Ziya Yılmaz ile 3 alt belediyenin başkanlarının da resimleri vardı. Yani taraftarlar burada hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin, Samsunspor konusunda sorumluluk alabilecekken ya da takımın kötü gidişini önlemeye muktedir iken kılını kıpırdatmayanlara, maça bile gelmeyenlere sitemlerini belirttiler. Sonrasında ise neredeyse tüm tribünlerin alkış yağmuru altında, “Samsunspor’a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun…” tezahüratı yapıldı. Mesaj açık ve netti, taraftarlar adeta bizim siyasi partimiz Samsunspor, ideolojimiz ise Samsunsporluluktur demeye getirdiler.

Samsunspor’a gönül verenlerin, takımın durumuna üzülenlerin şunu iyi bilmeleri lazım,
    Samsunspor’un kaderi önümüzdeki mahalli seçimle yakından ilgili. Kim Samsunspor’un yanındaysa bizler de onun yanında olmak zorundayız. Samsunspor’a zarar verenleri desteklememek gerekir. İsimler değil tavırlar önemli olmalı…

Bugün bu sorumluluğumuzu yerine getiremezsek yarın acayip acayip takımlara içeride, dışarıda mağlup olurken söz söylemeye hakkımız olmayacaktır!

Bunlar da goller

http://www.izlesene.com/video/spor-samsunspor-malatyaspor/831197

http://www.izlesene.com/video/spor-samsunspor-malatyaspor-2gol/831235

www.samsunspor.biz @samsuni

###SAMSUNSPOR###

• 2. resimde sanki çıkmışım. . Malatya maçı çok güzeldi. İnşallah altay da öyle olacak. İki gol de kendi telefon çekimimde var. ( Maçın son 27 dakikasını full çektim ) . Kalan maçlarda başarılar.
    http://www.dailymotion.com/video/x8yztv_yirinler-taraftar-show-ciftlik-meya_sport

maratondan resimler
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

buda pazar günü oynanan Kayseri Ted koleji-Samsun Basket Bayan Basket Türkiye kupası maçından
    Kayseri Kadir Has Arena
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

• bu sene şampiyon yine taraftar

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###
  • Geçmişten Günümüze SAMSUNSPOR....

http://www.dailymotion.com/video/x9haw2

###SAMSUNSPOR###

bu sezondan bazı deplasmanlar...
    2008-09 Kartal
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

2008-09 Kayseri
     ###SAMSUNSPOR###

2008-09 Giresun
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

• geçenlerde bir sitede buldum bu resmi.ali abi ile sasunsporlu bir abinin resmi(tribünde ismi olan biri büyük ihtimal)
    en az 20 yıllık foto, belki daha fazla...ali abi bıyıkları iyiki kesmiş, şimdiki haliyle fotodaki hali arasında büyük fark var.
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• şirinlerin lideri banazlı murat resimdeki ali imdatın askerlik arkadaşı diye biliyorum ben o nedenle gecekonduyla aramız baya iyiydi süper ligte olduğumuz zamanlar.

###SAMSUNSPOR###
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photoshop ®

/>

geçenlerde bir sitede buldum bu resmi.ali abi ile sasunsporlu bir abinin resmi(tribünde ismi olan biri büyük ihtimal)
    en az 20 yıllık foto, belki daha fazla...ali abi bıyıkları iyiki kesmiş, şimdiki haliyle fotodaki hali arasında büyük fark var.

Kardeş ne 20 yılı ne yaptın sen yav Resimdeki Şirinler in lideri Banazlı dır.İmdat abinin yanındakide çiço bu resim 4 5 senedir en fazla..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.