Şimdi Ara

Samsung Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu zamana kadar aldığım cep telefonlarını hep kameralarına sebep almıştım. En son 3.2 mp. lik nokia 6303 classic aldım. Ama kamerasından beklediğim performansı alamadım. Şimdi ise özellikle 3.2 mp. bir samsung cep telefonu almayı düşünüyorum. Hangi model alacağıma bir türlü karar veremedim. Tüm arkadaşların En İyi Fotoğraf Çektiğini düşündükleri 3.2 mp. lik samsung modelinin adını ve var ise önerdikleri telefonla çekilmiş resimleri paylaşmalarını istiyorum. Şimdiden ilgi gösteren herkese teşekkür ederim. Bu konu benim gibi telefon arayan herkese çok yardımcı olacaktır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum...



  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=248&Productid=ft34113&SKU=FT34113-GUMUS

    3,2mp kameralardan bir şey beklemeyin. Firmalar bildiğini okuyor. Düşük MP li ve az yer kaplayan ama kaliteli görüntü yerine MP pompalamayı tercih ediyorlar.

    Bir tek Nokia adam gibi sensör kullandı N8 de. Ama o da tasarım hatalı. Nokia eski Nokia olmadığından da sektöre bu konuda yön veremedi. Firmalar pompalamaya devam ediyor.


    Acaba hangi firma 1/2 - 1/1,8 ya da 1/1,6 inç sensör kullanacak ya. 5Mp yeter de artar bile. Ya hadi geçtim 1/1,6 yı falan hadi 1/2-2,3 olsun ya.




  • Cevap için teşekkür ederim DigitalWorld. Üzerimde ayrıyetten fotoğraf makinesi taşımak istemediğimden yine cep telefonunda kararlıyım. 5.0 mp. kameralı telefonlar biraz pahalı olduğu için 3.2 mp. lik bir telefonla devam edeceğiz ne yapalım. Diğer arkadaşların da fikir ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.