Şimdi Ara

Samsung WD8122CVQ çamaşır yıkama+kurutma makinası; hüsran !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Markasına güvenip 2.700 TL ye aldığım ve dün kurulumu gerçekleşen makineyi bugün deneme fırsatı buldum. İlk önce kirden isten renkleri hafif değişmiş tülleri attım içerisine, kitapçığında yazdığı gibi ayarladım 45 dakika kadar bir işlem sürdü, eski makinede 1.5 saatte anca çıkıyordu helal olsun eğer bu kadar kısa sürede yaptıysa dedim bi açtım tülün rengi aynı lekeler aynı yerde sonra heralde zaman az geldi dedim 1.5 saate ayarladım yıkama süresini, sıcaklığı da 10 derece artırdım derken 20 yıllık Arçelik marka makineyle aynı sonucu aldım. Zaten 20 yıllık makine aynı deterjan, aynı sıcaklık ve aynı sürede aynı işi yapıyordu bunun şimdi avantajı ne derken dedim ki 12 kg kapasitesi var, yeterince sessiz, kurutuyor, A sınıfı enerji tüketimiyle çamaşırları yıkıyor vs. vs. kendimi avuttum.

Sonra renklileri deneyeyim dedim 1.5 saat yıkama süresi, iki kez durulama, 1000 devir sıkma ve yarım saat kurutma ayarladım eski makineye koyduğumuz kadar çamaşırı koydum içine bastım düğmesine işlem bitti heyecanla açtım içini yarı kuru yarı ıslaktı çamaşırlar, heralde kurutma süresi yetmedi dedim çünkü yarım saatle iki buçuk saat arasında seçenekler vardı, bi yarım saat daha kurutma yaptırdım açtım makineyi bu sefer %90 kurumuş çamaşırlar iyi dedim çıkarmaya başladım çamaşırları aynı lekeler aynı yerde duruyor sadece biraz kabasını almış.

O kadar hevesle, o kadar masrafla böyle bir makine alıp tekrar tekrar vurguluyorum 20 yıllık makinenin yaptığını yapamamak adama harbiden koyuyor. Sabah servis çağırıp baktıracağım ama ne olursa olsun Samsung marka beyaz eşyadan müthiş soğudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 13 Şubat 2012; 0:49:53 >

• şeçeneklere girip ''Yoğun Yıkama'' Seçenegini aktif hale getirdiniz mi?
  • seçenekler derken ?
  • 18 yıldır profilodan çeken arkadaşım 8 ay önce samsung çamaşır makinesi aldı, dediği aynen şu; ben çamaşır yıkadığımı sanıyormuşum, anlayın ne kadar memnun olduğunu.
  • servisi çağırdım yarın gelip bakacaklar inşallah ben de o kadar memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

18 yıldır profilodan çeken arkadaşım 8 ay önce samsung çamaşır makinesi aldı, dediği aynen şu; ben çamaşır yıkadığımı sanıyormuşum, anlayın ne kadar memnun olduğunu.

Evet bendede 12kg var.Gayet memnunum evimin tüm perdelerini 1 seferde ecobubble sayesinde Güzelce yıkadı.Bende arkadaş Modlarını ayarlayamamış gibi geliyor????!?!?

Benim size tavsiyem servis gelmeden önce

ŞEÇENEKLER MENÜSÜNE GİRİP : YOĞUN YIKAMAYI şeçmeye çalışın..

Servis gelincede Ayarlarını anlatmasını isteyein
  • sizin makinenin modeli tam olarak nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Çamaşır Makinesi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu makineyi edebilirsem iade edip LG F1443KDS7 almayı düşünüyorum
  • Benim makine samsung wf1124xac ve elbiselerimi süper yıkıyor..
  • bugün servis geldi baktı herhangi bir sorun olmadığını modları da doğru seçtiğimi söyledi ancak halen yıkamasından memnun değilim üstüne üstlük kuruttuğu çamaşırları buruş kırış çıkarıyor
  • Kurutma aşamasında 6kg sınırına dikkat ediyor musunuz?
    Bir de süreli kurutma programları yerine otomatik sensörlü kurutma programını seçmelisiniz.

Yeni makinenizin uzun sürede yıkaması doğru olandır.

Eski makinenizden farkı aynı sürede aynı temizliği düşük enerji ve su kullanımı ile sağlamasıdır. Farkı budur.

Kısa yıkama programları kullandığınızda su ve elektrik tüketimi yükselecek, ayrıca yıkama kalitesi azalacaktır.

Ben bunlara rağmen iade etmenizden yanayım, çünkü aşırı kalabalık bir aile olmadığınız sürece bu cihazı düşük kapasitelerle verimli olarak kullanamazsınız. Çamaşır dengeleme sıkıntıları başgösterecektir.
  • Kurutma için 3 kg kadar çamaşır atsam bile aynı sorun devam ediyor, dediğiniz gibi makine otomatik sensörüyle kendisi belirliyor zaten kurutma süresini.
  • İşte 4 kg lık çamaşırlar için 2 saat 41 dakika süren kurutma sonucu bazı çamaşırların hali:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.