Şimdi Ara

Samsung WD1142XVM/YAH Kurutmalı Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Cesaretin için tebrik ederim millet samsung ürünlerinden kaçarken sen tut çamaşır makinesini al hemde kurutmalı olanından hemde miele dururken 3.200 gibi bir fiyata yuhhhhhhh :D O makinenin ederi 900 tl den 1 kuruş fazla değil

Ya arkadaş , bu nasıl bir uslüp! Dayanamadım yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjam

quote:

Orijinalden alıntı: nietzche

güle güle kullan,
    ben bunun,
    Samsung WD702U4BKWQ/AH 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutmalı olanı nı aldım
    su alma ventili bozuk geldi.
    hala uğraşıyoruz, bakalım ne olacak ...
    güle güle kullan..

Teşekkürler. Sizde güzel güzel günlerde kullanın. Bu arada Nerde oturuyorsunuz. Serviste yaşadığınız sorunun sebebini paylaşır msınız.

..makineye hiç dokunamadık bile,servis kurdu,yine servis arızayı tespit etti,
    arka solda (üst kapağı sıyırıp,açınca) olan su alma ventili dibinden çatlak çıktı..değişim istedik,
    şirket içi yazışmaları 23 gün sürüyormuş ,( herhalde kore dili çok zor ya , malüm alfabeleri çok değişik ..)
    175 tüketici hattını aradık böyle bir hakları varmış ...

• quote:

quote:

quote:

güle güle kullan,
    ben bunun,
    güle güle kullan..

Teşekkürler. Sizde güzel güzel günlerde kullanın. Bu arada Nerde oturuyorsunuz. Serviste yaşadığınız sorunun sebebini paylaşır msınız.

arka solda (üst kapağı sıyırıp,açınca) olan su alma ventili dibinden çatlak çıktı..değişim istedik,
    şirket içi yazışmaları 23 gün sürüyormuş ,( herhalde kore dili çok zor ya , malüm alfabeleri çok değişik ..)

Ayıp Türleri
    Açık Ayıp: Satılan malda gözle görülebilen ve basit bir muayene ile anlaşılabilen ayıplardır. Örneğin; Bir ürünün herhangi bir parçasının kırık olması.
    Gizli Ayıp: Basit muayene ile tespit edilemeyen ve malın kullanılması ile ortaya çıkan ayıptır. Örneğin; Bir makinanın elektronik aksamının arızalı olması.
    Hukuki Ayıp: Malda maddi anlamda bir eksiklik olmamasına rağmen hukuki nedenlerle maldan yararlanma kısmen veya tamamen engelleniyorsa hukuki ayıp söz konusudur. Örneğin; klonlanmış cep telefonu.
    Ekonomik Ayıp: Tüketicinin maldan yararlanma imkânını azaltan, malın ekonomik değerini düşüren ayıptır. Bir ürünü kullanma kılavuzunda belirtilen özellikleri taşımaması halinde ekonomik ayıp söz konusudur. Örneğin; bulaşık makinesinin en az üç yıl arıza yapmadan çalışacağı belirtilmesine rağmen 1 yıl içinde bozulması ve kullanılmaz hale gelmesi.

Ürününüz basit muayene ile tespit edilemeyen ayıplı mal kategorisine giriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

güle güle kullan,
    ben bunun,
    güle güle kullan..

Ayıp Türleri
    Açık Ayıp: Satılan malda gözle görülebilen ve basit bir muayene ile anlaşılabilen ayıplardır. Örneğin; Bir ürünün herhangi bir parçasının kırık olması.
    Gizli Ayıp: Basit muayene ile tespit edilemeyen ve malın kullanılması ile ortaya çıkan ayıptır. Örneğin; Bir makinanın elektronik aksamının arızalı olması.
    Hukuki Ayıp: Malda maddi anlamda bir eksiklik olmamasına rağmen hukuki nedenlerle maldan yararlanma kısmen veya tamamen engelleniyorsa hukuki ayıp söz konusudur. Örneğin; klonlanmış cep telefonu.
    Ekonomik Ayıp: Tüketicinin maldan yararlanma imkânını azaltan, malın ekonomik değerini düşüren ayıptır. Bir ürünü kullanma kılavuzunda belirtilen özellikleri taşımaması halinde ekonomik ayıp söz konusudur. Örneğin; bulaşık makinesinin en az üç yıl arıza yapmadan çalışacağı belirtilmesine rağmen 1 yıl içinde bozulması ve kullanılmaz hale gelmesi.

bilgiler için teşekkürler, olayın beni ilgilendiren yönü :
    1 tüketici olarak .,ücretini ödediğim halde,onlar paramı kullanırken,
    defolu gelen ürünü hiç kullanamayışım ve mağdur edilmemdir,
    bu tüketici yasasının tüketiciyi korumadığı mağdur ettiği ayan beyan ortada ..
    senin ürünün defolu ise,benim suçum ne ..? niçin 23 gün bekleyecekmişimki ..?
    böyle dangalaklık olurmu..?
    bu yasalar değişmeli , öteki ülkelerde ki tüketiciyi koruyan yasalarda böylemidir..?
    sanki,
    ben ürünü kullanmışımda ,bozulmuş prosedürünü uyguluyorlar
    yok usta yok,
    makine geldi , teknik servis kurarken üst kapağı açtı :
    sol arkadaki ventilin altından su tazyikle etrafa fırladı ,
    yani,ben bu makineye hiç dokunmadım bile ..
    doğal olarak,yenisini yani,"değişim", istedim ,
    koreli oldukları halde , çin işkencesine başladılar..
    niye 23 gün bekleyecekmişim ?
    o zaman onlarda bu süre zarfında benim ödediğim ücreti kullanmasınlar ..
    kendi markalarımıza güvenemedimde,elin korelisinin ürününü aldım ..
    ne diyeyim ..? kafamı öpeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güle güle kullan,
    ben bunun,
    güle güle kullan..

Ayıp Türleri

bilgiler için teşekkürler, olayın beni ilgilendiren yönü :
    1 tüketici olarak .,ücretini ödediğim halde,onlar paramı kullanırken,
    defolu gelen ürünü hiç kullanamayışım ve mağdur edilmemdir,
    bu tüketici yasasının tüketiciyi korumadığı mağdur ettiği ayan beyan ortada ..
    senin ürünün defolu ise,benim suçum ne ..? niçin 23 gün bekleyecekmişimki ..?
    böyle dangalaklık olurmu..?
    bu yasalar değişmeli , öteki ülkelerde ki tüketiciyi koruyan yasalarda böylemidir..?
    sanki,
    ben ürünü kullanmışımda ,bozulmuş prosedürünü uyguluyorlar
    yok usta yok,
    makine geldi , teknik servis kurarken üst kapağı açtı :
    sol arkadaki ventilin altından su tazyikle etrafa fırladı ,
    yani,ben bu makineye hiç dokunmadım bile ..
    doğal olarak,yenisini yani,"değişim", istedim ,
    koreli oldukları halde , çin işkencesine başladılar..
    niye 23 gün bekleyecekmişim ?
    o zaman onlarda bu süre zarfında benim ödediğim ücreti kullanmasınlar ..
    kendi markalarımıza güvenemedimde,elin korelisinin ürününü aldım ..
    ne diyeyim ..? kafamı öpeyim

Söylediklerinizde cok Haklısınız. Normalde bu Değişimin tık diye yapılmasi lazim. Sizin olayınızda madem kanun 23 gün Demiş bizde bekletelim durumu mı oldu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

şunu görünce sizin adınıza üzüldümhttp://www.bimeks.com.tr/urun/123341/samsung-wd-1142xvm-14-kg-1200-devir-a-camasir-makinesi.aspx 1799 tl burada..eğer alma şansınız olursa buradan alın buradan gold a iade edin arada ki fark çok yüksek..nasipten öteye yol yok tabi ..hayırlı olsun makinenizde

Teşekkürler. Aldığım zaman böyle bir fiyat yoktu bu üründe. Daha yüksekti. Biz Ürün teşhir ürünü olduğu için almak istememiştik. Teknosa da ve mediamark ta da teşhir ürünleri vardı. Gidip yerinde baktım. Resmen ırzına geçilmişti. Yarı fiyatına da olsa almaZdım. Bilmekstekini de yerinde görmek gerek. Paylaştığınız iyi olmuş. Birinin işine yarayacaktır.

İlginç tir istoç ta büyük toptancılar var. Onlarda fiyatlar daha yüksek. En ucuzu golddaydı şimdi orda da bitmiş.

• yanlış hatırlamıyorsam bir ara amerika uçak bileti veriyordu samsung çamaşır makinası alanlara...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eternafelicity

quote:

Tekrar merhaba;

Makinemiz dün yurtiçi kargo. Ile geldi. Daire kapısına bırakıldı. Bir gün önce servisi arayıp kayıt yaptırmıştım. Kargodan 10 dk sonra servis geldi. Kurulumu yaptı. Samsung Servisi'nin bu kadar hızlı ve iligil olması beni şaşırttı açıkcası. Bu samsung kullanan tüketiciler içi bir kazançtır.

Gelelim makinenin kullanımına ve performansına

Ilk mesajda bahsettiğim maddeleri tek tek ele alalım.

1- 7-8 kg lik camasirin 9 kg lik bir makinede degilde 12-14 kg lik makinede daha saglikli yikanacagi dusuncesindeyim. 14 kg tamamini kullanmasakta hacim iyidir.
    1-c: 7-8 kg çamaşırı 2.5 saat kadar zamanda yıkayıp kuruttu. Gayet rahat ettik.

2-kombo makinelerde kurutma kapasitesi genelde dusuk kaliyor. 9/7 makine olamayacagindan 14/7 tercih ettik.
    2-c: 1 Naci maddedeki durum gerçekleşti. Iki aşamalı kurutma yapmaya gerek kalmadı.

3- bi suru battaniye-yorgan tarzi yikanmasi gereken esyamiz var ve 10-12 lik makineler o konuda icimize sinmedi bi turlu.
    3-c: battaniyeler ve yorganlar normalde hiç sığmaz yada zar zor makineye sokardık. Bunda gayet rahat oldu.

4-13 yillk evliyiz ve ilk makinemizi (beko 2612c 5 kg 800 devir) bu surede gayet guzel kullandik. artik yeter diyerek uzun sureli kullanma umidiyle bu makineyi tercih ettik.
    4-c: yeni bişey almak (israf değil ise) gayet keyifli bir olay.

5- bu urunun benzeri LG de 17/9 olarak yakin olculerde var. fiyati 300 tl yukarda. o yuzden yonelmedik.
    5-c: bu makine rahat rahat yetti.

6-evimizde buyuk te olsa 1 makine icin yerimiz var. o yuzden 1+1 ayri ayri makine alamiyoruz.
    6-c: yer sorunu yaşamadık.

7- kurutma bizim icin cok elzem degil. artik ne performans verirse bize yeter diyecegiz.
    7-c: çamaşırlar kurumuş çıkınca bize bonus oldu. Ayrı olan. Kurutmalar daha ne verebiliyor bilmiyorum ama kurumuş çıkması bize yetti.

8- avrupada bu tarz makinelerin kullanildigini bizde ise simdilik yayginlasmadigini dusunuyorum.
    8-c: Avrupa görmüş birini bulunca soracağım.

Şimdiye kadar öngörülerimiz dışında bir durumla karşılaşmadık çok şükür. Kolay değiştiremeyeceğimiz uzun süreli ve maliyetli bir cihazdan memnun kalamamak çok kötü olurdu. Gelen servis elemanına bu Makinenin kullanıcısını bulamadığımı sorduğumda çok da az satışı olmadıgını aksine bu makineden de kurulum yaptıklarını söyledi.

Bu marka modele karar verirken Araştırma sürecinde yaşadığım bilgi kıtlığı beni baya bi yormuştu. Almayı düşünen arkadaşlara seve seve yardımcı olurum.

Hoşçakalın.
     Samsung WD1142XVM/YAH Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Makinanızı iyi günlerde kullanın.

Yıkama performansı nasıl? Mümkünse video çekebilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Eternafelicity

quote:

Tekrar merhaba;

Makinemiz dün yurtiçi kargo. Ile geldi. Daire kapısına bırakıldı. Bir gün önce servisi arayıp kayıt yaptırmıştım. Kargodan 10 dk sonra servis geldi. Kurulumu yaptı. Samsung Servisi'nin bu kadar hızlı ve iligil olması beni şaşırttı açıkcası. Bu samsung kullanan tüketiciler içi bir kazançtır.

Gelelim makinenin kullanımına ve performansına

Ilk mesajda bahsettiğim maddeleri tek tek ele alalım.

1- 7-8 kg lik camasirin 9 kg lik bir makinede degilde 12-14 kg lik makinede daha saglikli yikanacagi dusuncesindeyim. 14 kg tamamini kullanmasakta hacim iyidir.
    1-c: 7-8 kg çamaşırı 2.5 saat kadar zamanda yıkayıp kuruttu. Gayet rahat ettik.

2-kombo makinelerde kurutma kapasitesi genelde dusuk kaliyor. 9/7 makine olamayacagindan 14/7 tercih ettik.
    2-c: 1 Naci maddedeki durum gerçekleşti. Iki aşamalı kurutma yapmaya gerek kalmadı.

3- bi suru battaniye-yorgan tarzi yikanmasi gereken esyamiz var ve 10-12 lik makineler o konuda icimize sinmedi bi turlu.
    3-c: battaniyeler ve yorganlar normalde hiç sığmaz yada zar zor makineye sokardık. Bunda gayet rahat oldu.

4-13 yillk evliyiz ve ilk makinemizi (beko 2612c 5 kg 800 devir) bu surede gayet guzel kullandik. artik yeter diyerek uzun sureli kullanma umidiyle bu makineyi tercih ettik.
    4-c: yeni bişey almak (israf değil ise) gayet keyifli bir olay.

5- bu urunun benzeri LG de 17/9 olarak yakin olculerde var. fiyati 300 tl yukarda. o yuzden yonelmedik.
    5-c: bu makine rahat rahat yetti.

6-evimizde buyuk te olsa 1 makine icin yerimiz var. o yuzden 1+1 ayri ayri makine alamiyoruz.
    6-c: yer sorunu yaşamadık.

7- kurutma bizim icin cok elzem degil. artik ne performans verirse bize yeter diyecegiz.
    7-c: çamaşırlar kurumuş çıkınca bize bonus oldu. Ayrı olan. Kurutmalar daha ne verebiliyor bilmiyorum ama kurumuş çıkması bize yetti.

8- avrupada bu tarz makinelerin kullanildigini bizde ise simdilik yayginlasmadigini dusunuyorum.
    8-c: Avrupa görmüş birini bulunca soracağım.

Şimdiye kadar öngörülerimiz dışında bir durumla karşılaşmadık çok şükür. Kolay değiştiremeyeceğimiz uzun süreli ve maliyetli bir cihazdan memnun kalamamak çok kötü olurdu. Gelen servis elemanına bu Makinenin kullanıcısını bulamadığımı sorduğumda çok da az satışı olmadıgını aksine bu makineden de kurulum yaptıklarını söyledi.

Bu marka modele karar verirken Araştırma sürecinde yaşadığım bilgi kıtlığı beni baya bi yormuştu. Almayı düşünen arkadaşlara seve seve yardımcı olurum.

Hoşçakalın.
     Samsung WD1142XVM/YAH Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Makinanızı iyi günlerde kullanın.

Yıkama performansı nasıl? Mümkünse video çekebilir misiniz?

Yıkama performansı düşük sıcaklıklarda bile oldukça iyi. Sebebinin de büyük tanbur olduğunu düşünüyorum. 10 kg çamaşır içerde oradan oraya çarparak yıkanıyor. Yıkayıp kuruttugmuz çamaşırlar yumusatıcı koymadıgımız halde çok yumuşak oldu nedense. Bu da +sı oldu.

Video olarak çekilmiş görüntüler internette buldum. Ben de eklerim ilk fırsatta ama benden iyisini yapmışlar bile.

http://www.youtube.com/watch?v=9LtDdDhxvc4

http://www.youtube.com/watch?v=DzAXdETn_zQ

Memnun kalmanıza sevindim.Bende 3 ay önce 12 kgluk çamaşır makinası aldım. Aslında aklımda bu makina ve LG'nin 17 kg'luk modelide vardı ama yer sorun olabilir diye vazgeçtim.

Paylaştığınız videoları biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alttaki linkte yorumlarda yazan eksikler onemli mi sizce arkadaslar?
    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-samsung-wd1142xvm-fiyati,754689.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transglobal -- 6 Ocak 2015; 19:51:19 >
  • quote:

aldigim urun
    http://www.gold.com.tr/samsung-wd1142xvm-yah-kurutmali-camasir-makinesi_u

fikir acisindan bir eski neslinin videosu

http://www.youtube.com/watch?v=cFFmzu-3U1A

herkese selam. uzun arastirmalarim sonucunda basliktaki 14/7 kurutmali camasir makinesini almis bulunuyorum. urun 1 kac gune elime ulasir. daha sonra detayli paylasimlarda bulunurum
    ilk olarak bu makine normal olculerin disinda ve fiyati da yuksek bir urun. dolayisi ile az kullanicisi olmasi gayet normal bir durum. her ne hikmetse hic kullanici yorumuna rastlamadim. o yuzden de bu konuda bulusup baska arastiran ve almak isteyen arkadaslara deneyimlerimizi aktarabilelim istedim. umarim kullanan bir kac kisi yorumlarini ekler.

Karar vermeme sebep olarak ise

simdilik hoscakalin. fikirleri ve tecrubesi olan arkadaslar paylassin lutfen.

Camasir makinanizi gule gule kullanin. 3kisilik bir aile icin uygun olur mu sizce? Cocuk olunca haliyle camasirisi fazlalasiyor. 5-6kg camasir yikamak icin su-elektrik tuketimi fazla mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

quote:

aldigim urun
    http://www.gold.com.tr/samsung-wd1142xvm-yah-kurutmali-camasir-makinesi_u

fikir acisindan bir eski neslinin videosu

http://www.youtube.com/watch?v=cFFmzu-3U1A

herkese selam. uzun arastirmalarim sonucunda basliktaki 14/7 kurutmali camasir makinesini almis bulunuyorum. urun 1 kac gune elime ulasir. daha sonra detayli paylasimlarda bulunurum
    ilk olarak bu makine normal olculerin disinda ve fiyati da yuksek bir urun. dolayisi ile az kullanicisi olmasi gayet normal bir durum. her ne hikmetse hic kullanici yorumuna rastlamadim. o yuzden de bu konuda bulusup baska arastiran ve almak isteyen arkadaslara deneyimlerimizi aktarabilelim istedim. umarim kullanan bir kac kisi yorumlarini ekler.

Karar vermeme sebep olarak ise

simdilik hoscakalin. fikirleri ve tecrubesi olan arkadaslar paylassin lutfen.

Camasir makinanizi gule gule kullanin. 3kisilik bir aile icin uygun olur mu sizce? Cocuk olunca haliyle camasirisi fazlalasiyor. 5-6kg camasir yikamak icin su-elektrik tuketimi fazla mi olur?

Teşekkürler. Biz de 3 kişilik bir aileyiz. Maşallah yıka yıka bitmiyor. 12 kg lık makinelerin yükleme ağzı 33-34 cm civarında geziyor. Bu makinenin ki 41 cm. 12 kg lık makinenin tanbur hacmi 89 lt iken 14 kg da 122 lt.
    Su ve elektrik tüketimi yüke göre yapılıyor. O konuda yeni nesil makinelerin çoğunda bu özellik mevcut.

12 kg lık alsaydım da pişman olmazmışım. Ama Yeriniz ve bütçeniz uygunsa alın derim. Tercih sizin yinede. Hoşçakalın.

• orjam O kullanıcısına yanıt
    Canim makinani nerden aldin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.