Şimdi Ara

Samsung wave2 vs nokia 603

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu anki teli emektar etmek istiyorum artık. şu an aklımda 2 model duruyor, öğrenci olduğumuz için bütçe ancak ikinci el almaya yetiyor.
    benim için telde öncelikler:
    1.şarjı iyi gidecek
    2.interneti hızlı olacak ve video açma sıkıntısı olmayacak
    3.çok mesaj yazdığım için ekran dokunmatigi uygun olmalı
    4. ses kalitesi yüksek olacak.
    kamera, oyun benim için arka planda kalıyor yeter ki interneti her işimi görsün ve sağlam birşey olsun
    sizce arkadaşlar ikinci el bir wave2 mi almak daha mantıklı yoksa ikinci el nokia 603 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane65 -- 13 Nisan 2012; 13:16:38 >

• 2.el Wave I almalısın (Wave II'den daha iyi ekrana sahiptir.)

603'e gelecek olursak Wave ile karşılaştırılacak bir telefon değil.(Kamera-ekran-kasa vs birçok konuda üstün)

Htc Hd2 gibi telefonlarda bakılabilir o fiyatlarda çok telefon bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

2.el Wave I almalısın (Wave II'den daha iyi ekrana sahiptir.)

603'e gelecek olursak Wave ile karşılaştırılacak bir telefon değil.(Kamera-ekran-kasa vs birçok konuda üstün)

Htc Hd2 gibi telefonlarda bakılabilir o fiyatlarda çok telefon bulunabiliyor.

hacım wave2 ler ofis dosyalarını açar mı? pdf excel vs.
    bir de wave2 de internetten video izleyebilir miyiz? yani facebook videosu izleyebilir miyiz?
    Hacım bir sorum daha olacak. defy mini de facebook videosu izleyebilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Nokia Lumia 920
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.