Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE İLE GALAXY S ARASINDA NE FARK VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 500 lira fiyat farkı var aralarında aralarında bu kadar ücret farkı olacak kadar fark varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
    yaklaşık 500 lira fiyat farkı var aralarında aralarında bu kadar ücret farkı olacak kadar fark varmı acaba ?

Glaxy s in ekranı 4" ve Android işletim sistemine sahip, ana farklar bunlar

Kolay gelsin
  • Bir de wave'in marketi var telefonunuzu yeni aldiniz diyelim kutusundan cikarip hangi uygulamalar var diye hemen appstore a girip bakiyorsunuz.Ama galaxynin marketi yokmuş,yasaklıymış... :) :)
    Ha bir de wavein flashı war galaxyde o da yokmuş.
  • Peki bu galaxy s i cazip kılan olay nedir ? Wave e göre önemli eksiklerinin olmasına rağmen , 4 lük ekran wave bedel mi ? Kulağa çok saçma geliyor..
  • Wave'e göre eksikleri neler arkadaşlar?
  • Bu işi bir Galaxy s wave savaşına döndürmeye gerek yok. 1yıl boyunca 3.7" ekranlı bir telefon kullandım benim için büyük tü tek el hâkimiyeti bazen önemli bir şey oluyor.

Bada yı test etme isteğim ve boyutu bu ölçüde olmasaydı, uzunluktan ziyade genişlik, tercih edebilirdim. Android içine girip kurcalayabileceginiz, hacklenmiş bir sistem, yapabilecekginiz şeyler çok daha fazla wave e gore.

Donanım farkı yok gibi aynı işlemci aynı ram, kamerasında flash yok o kadar.

Malzeme kalitesi kasa olarak wave daha iyi bu benim görüşünüm

Ihtiyaç ve tercih meselesi kısaca

Kolay gelsin
  • KIsaca wave o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aydink ile benzer düşünüyorum. Sonuçta kimse Samsung hayrına çalışmıyor burada Ama fiziksel veya kişisel tercihler seçimde ön planda olmalı her zaman. İhtiyaçlarınız neyse bu doğrultuda bütçenize de uygun gelen en beğendiğiniz seçeneğe yönelmek en doğru çözüm.

Android - Bada kıyaslaması ise bana göre Android'in üstünlüğüyle sona erer.
  • Acaba wave'e android kurmak mümkün değil mi? N900 veya HTC hd2'ye android kurlabiliyor mesela.
  • galaxy s'de android market var.burada programcıkların büyük bir kısmı ücretsiz, ve hergün onlarca ekleniyor.

galaxy s'i turkcellden alırsanız android markete giremezsiniz.diger getirilen firmalardan almanız gereklidir.

galaxy s iphone killer olarak piyasaya sürülmüştür.netten bulabileceginiz tüm testlerde dizayn hariç iphone 4 'ü geçmiştir.

şuanda android 2.1 sürümü yaygındır.2.2 sürümünde flash destekli olacagı nette konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grader
    Acaba wave'e android kurmak mümkün değil mi? N900 veya HTC hd2'ye android kurlabiliyor mesela.

O iki telefondaki Android porting projesininin daha alması gereken çok yol var ve muhtemelen bitmeyecek projeler. Birinde telefon gelen çağrıları ancak alabilir asamaya gelmişti, bir çok fonksiyon çalışmıyordu, diğeri de benzer şekilde.

Porting öyle basit bir iş değil ve telefonun stabil çalışması neredeyse imkansız.

Bu projelere takılmasyın hangi OS tercihiniz ise ona sahip telefon alın.

Kolay gelsin
  • wave güzel ama Bada kullanan ilk ve tek telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericx

galaxy s'de android market var.burada programcıkların büyük bir kısmı ücretsiz, ve hergün onlarca ekleniyor.

galaxy s'i turkcellden alırsanız android markete giremezsiniz.diger getirilen firmalardan almanız gereklidir.

Turkcell den aldım bununla birlikte S- Android ile markete giriliyor acaba ben mi yanlış biliyorum bu değil mi yada başka mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Grader
    Acaba wave'e android kurmak mümkün değil mi? N900 veya HTC hd2'ye android kurlabiliyor mesela.

O iki telefondaki Android porting projesininin daha alması gereken çok yol var ve muhtemelen bitmeyecek projeler. Birinde telefon gelen çağrıları ancak alabilir asamaya gelmişti, bir çok fonksiyon çalışmıyordu, diğeri de benzer şekilde.

Porting öyle basit bir iş değil ve telefonun stabil çalışması neredeyse imkansız.

Bu projelere takılmasyın hangi OS tercihiniz ise ona sahip telefon alın.

Kolay gelsin

sen hangisini tercih ederdin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.