Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

tmm o zaman hocam şu anda kartı fat32 ile formatlıyorum. eğer bu da olmazsa nand deneyeceğim

tamam hocam bekliyorum
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    fat32 de olmadı bir de nand deneyeyim olmazsa badaya devam sanırım hocam
  • quote:

fat32 de olmadı bir de nand deneyeyim olmazsa badaya devam sanırım hocam

tamam, bence olmaması iyi olmuş. Nand çok daha iyi eğer kartınız class 10 değilse
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    şimdi nand kerneli tel hafızasına attım. yine recovery modda açtım. sonuç aynı. belki sürücü harfinde sorun vardır diye tel hafızasına E harfini atadım disk yönetiminden yine aynı. denemediğim bir şey kalmadı sanırım ama yok olmuyor.
  • quote:

şimdi nand kerneli tel hafızasına attım. yine recovery modda açtım. sonuç aynı. belki sürücü harfinde sorun vardır diye tel hafızasına E harfini atadım disk yönetiminden yine aynı. denemediğim bir şey kalmadı sanırım ama yok olmuyor.

hocam adımları dikkatli okuyarak en baştan yapın. Kernel hafıza kartında olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı sorunu yasıyorum hafıza kartından dolayı e format failing diyor ve recovery ekranında bussuru yazılar var sızdede o yazılar cıkıyormu
  • heromex H kullanıcısına yanıt
    evet sanırım olmayacak. başka bir kart bulup daha sonra yeniden denerim. şimdilik ara verdim.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1141874

sanırım bu arada yaşadıgımz sorunu yaşayanlar var ama ing yok işte bende.
  • Yüklemeyi başarabildim arkadaşlar uygulamaları google play hariç yükleme şansımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heromex

Yüklemeyi başarabildim arkadaşlar uygulamaları google play hariç yükleme şansımız varmı

.apk uzantilari hafiza kartina at file manager den yukleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Yüklemeyi başarabildim arkadaşlar uygulamaları google play hariç yükleme şansımız varmı

.apk uzantilari hafiza kartina at file manager den yukleyebilirsin.

+1 Ama ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin vermen lazım
  • Teşekkürler bunu bulamadım sanırım tıkladıgımda blocked diyor :) unknown sourcese tik atınca düzeldi teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heromex -- 27 Ekim 2013; 0:51:02 >
  • yeni bir sorunum var whatsappta kişiler yok senkronize olmuyor siz nasıl yaptınız arkadaşaar
  • quote:

yeni bir sorunum var whatsappta kişiler yok senkronize olmuyor siz nasıl yaptınız arkadaşaar

rehberdeki kişileri otomatik olarak alması gerekiyor. Siz yine de yeni konuşma butonuna tıklayın ve seçeneklerden yenileye basın

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

yeni bir sorunum var whatsappta kişiler yok senkronize olmuyor siz nasıl yaptınız arkadaşaar

rehberdeki kişileri otomatik olarak alması gerekiyor. Siz yine de yeni konuşma butonuna tıklayın ve seçeneklerden yenileye basın

Genel olarak kişiler sorunum var ayarlardan hesaplara girip google tıkladıgımda sekronizasyon hatası yazıyor ayrıca google markete girmiyor bağlantı yok diyor ama var tam çözemedim sorunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Genel olarak kişiler sorunum var ayarlardan hesaplara girip google tıkladıgımda sekronizasyon hatası yazıyor ayrıca google markete girmiyor bağlantı yok diyor ama var tam çözemedim sorunu

2G 3G arasında geçiş yapın eğer paket veri kullanıyorsanız bir de öyle deneyin

• Maalesef buda olmadı
  • Tig v4 u yayinladi deneyen arkadaslar farklari yazarlarsa seviniriz

• Bu kez şu SD yi kurup deneyeceğim.
    Tam stabil romu bekliyordum ama dayanamadım.
    Daha öncekileri kurmadığım için aradaki farkları bilemeyeceğim ama bu sefer merak üstün geldi
  • V4 icin nand tavsiye diyorlar denemek lazim.

• 
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.