Şimdi Ara

samsung wave

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba donanım haber halkı 6 eylül pazartesi günü samsung wave telefonunu almış bulnuyorum. telefon harika bişey . anlatılmaz yaşanır cinsten. şuan alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. bütçesi yeten herkes başka hiçbir telefon düşünmesin. gidip alsın

• hayırlı olsun denixex

Zaten takmıştın bu telefona kaç aydır fiyatının ucuzlamasını beklıyodun.Ne kadara aldın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

hayırlı olsun denixex

Zaten takmıştın bu telefona kaç aydır fiyatının ucuzlamasını beklıyodun.Ne kadara aldın acaba

eyvallah sağol hocam. paraya kıyıp media marktten 899tlye 6 taksit ile aldım. normalde fiyatı 970tl küsürdü media marktte fakat adama dedim bestbuyda 899tl dedim. oda birisini aradı sonra bir kağıt getirdiler tamam dediler işte . yani kısaca 970tlküsürlük malı 899tlye 6 taksitle aldım. telefonda pembelik azda olsa var ama kafama takmıyorum. birde kulaklığı bozuk çıktı ses gelip gidiyor onu değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

hayırlı olsun denixex

eyvallah sağol hocam. paraya kıyıp media marktten 899tlye 6 taksit ile aldım. normalde fiyatı 970tl küsürdü media marktte fakat adama dedim bestbuyda 899tl dedim. oda birisini aradı sonra bir kağıt getirdiler tamam dediler işte . yani kısaca 970tlküsürlük malı 899tlye 6 taksitle aldım. telefonda pembelik azda olsa var ama kafama takmıyorum. birde kulaklığı bozuk çıktı ses gelip gidiyor onu değiştirmeyi düşünüyorum.

İyi fiyata almışsın bozuk cıktıysa biran önce bence değiştir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

hayırlı olsun denixex

İyi fiyata almışsın bozuk cıktıysa biran önce bence değiştir

evet kulaklıkta sorun var gidip yenisini alıyım kulaklığın

• Hayırlı Olsun Hocam.Güle Güle Kullan.
  • Hayırlı olsun.
    İstediğine sahip olmak gibi birsey yok
  • teşekkürler arkadaşlar. darısı sizin isteklerinizin başına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.