Şimdi Ara

Samsung ve wifi direct sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon olarak Samsung s3 mini ve tv olarakda yine samsung 46es7000 kullanmaktayım. Wifi direct özelliğini kullanarak telefonumda cektiğim fotoyu tvye aktarmak istiyorum fakat her iki cihaz wifi direct olarak birbirini görüp baglansalar da gönderim yapmaya çalıştıktan 8-10 sn sonra gönderim başarısız oldu diye ileti geliyor.
    Bu durumu samsung türkiye müşteri hizmetlerine sorup bilgi almak istedim. İlk olarak Okan isimli agent bana wifi direct için illede kablosuz bir internet ağına baglanmanın gerekli olduğunu belirtti. Wifi direct baglantı için her iki cihazında bu özelliği desteklemesinin yeterli olduğunu, herhangi bir modeme, erişim noktasına yada kablosuz internetin gerekli olmadığını biliyorum. Bu yüzden cevap beni tatmin etmedi ve yine aradım. Bu sefer Onur isminde bi agent çıktı. Bu kişide telefonda beni bekletip bi arkadaşından bilgi alarak bana döndü ve aynı cevabı yineledi. Bende kendisine Wifi resmi sitesinde dahi bunun böyle olmadığı yazarken siz samsung olarak aksini söylüyorsunuz dedim.

Şimdi sizlere sorum şu? Ben mi haklıyım yoksa Samsung türkiye müşteri hizmetlerimi?
    Wifi direct baglantı için illede bir ağa baglı olmak gerekli midir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

• twisten T kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben de birkaç gün önce sony 55w805 aldım. aynı şekilde galaxy s2'den bağlanmaya çalıştığım makinalar birbirlerini görüyor fakat görüntüyü nasıl aktaracağımı bulamadım. herhangi bir resim veya videoya geldiğimde paylaş dediğimde wifi direct çıkmasını bekliyorum fakat gelmedi sanırım o sizde geliyor. aşağıdaki videoda adam direkt atmış fakat benim istediğim telde ne görüyorsam onun direkt tvye aktarılması. nfc ile bu oluyor fakat bende de onu destekleyen tel yok. gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz.

http://www.youtube.com/watch?v=xMDgKUYAho0
  • İnternete gerek yok ne alaka. Bluetooth'ta istemediği gibi. Samsung'dan samsung'a aktarım bağlanılarak yapılabiliniyor. Fakat samsungdan' sony'ye bazı modellerde onay bekleniyor yazıyor. sanırım bir ayarı var veya göndermiyor.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Telefonumdan tv'ye paylaşım yapamıyorum. Samsung telefonumda wifi direct ile Samsung uh6470 televizyona bağlantı kuruyorum. Samsung smart view 2 programı ile televizyona bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Telefonumda 3g'li internette var. Bunun kolay bir yolu var mı acaba. Mesela dosyaya paylaş diyip olmuyor mu? Onu da denedim olmadı. Telefondan nfc'de var ama o nasıl kullanılır onu da bilmiyorum. Lütfen yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.