Şimdi Ara

Samsung ve iPhone Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon piyasasının önde gelen iki büyük markasından biri olan Samsung oldukça dayanıklı ve kullanışlı telefonlar üreterek kullanıcıların uzun süre boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadan kullanabileceği cihazları üretmeye devam ediyor. Ancak günlük hayatta sıklıkla kullanılan bu cihazların yaşayabileceği bazı sorunlar sebebiyle samsung ekran değişimi işlemine gerek duyması söz konusu olabiliyor.

    Ekran Değişiminde Telefondaki Bilgiler Silinir Mi?

    Ekranlarında çatlak, kırılma olan pek çok kişi samsung ekran değişimi ücretlerinin çok yüksek olabileceği düşüncesi ve telefondaki bilgilerin alınacağı ya da silineceği endişesiyle telefonlarının ekran değişimlerinin yapılmasını talep etmeyebiliyor. Fakat güvenilir firmalar tercih edildiği takdirde çok kısa sürede ekran değişimi işlemi sona erdirilirken telefona dair hiçbir sorun da yaşanmamaktadır.


    Telefon satın alırken pek çok kişi uzun süre boyunca hiçbir sorunla karşılaşmayacak şekilde kaliteli ürünlere yönelerek telefonlara sahip olmaya çalışıyorlar. Ancak kişilerin kalitesinden şüphe etmediği markalarda bile ekran değişimini gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Örneğin, iphone ekran değişimi hizmetlerinden yararlanan kişiler düşme, çarpma, kırılma, çatlama ve sıvı teması gibi problemlerle bu hizmetlere başvurabiliyor.

    Ekran Değişimi Ne Kadar Sürede Yapılır?

    Ekran değişimin yapıldığı yerlerde telefonların markalarına, telefonda yaşanan probleme, parçaların elde bulunup bulunmadığına bağlı olarak ekran değişimi süreleri değişiklik göstermektedir. En rahat şekilde bulunabilen ekran parçalarına sahip olduğu için iphone ekran değişimi işlemi yaklaşık yarım saatlik bir sürede tamamlanmaktadır.

    iPhone marka akıllı telefonlara sahip olan kişiler yüksek fiyatlar karşılığında telefonlarına sahip olarak uzun süre boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadan telefonlarını kullanmayı düşünmektedirler. Ancak yaşanan bazı aksilikler sonrasında iphone servisi aramak zorunda kalmak söz konusu olabiliyor. Bu tür durumlar iPhone marka telefonlar için yüksek fiyatlar talep eden yerlerden uzak durarak hizmetin kaliteli olduğu uygun fiyatlı firmaların tercih edilmesi gerekir.


    iPhone Tamirini Kullanıcılar Kendileri Yapabilir Mi?

    Teknolojinin gelişmesi ile birlikte telefonlar çok daha karmaşık hale gelmekte ve bu yönüyle kullanım süreçlerinde büyük avantaj sağlamaktadır. Söz konusu iphone tamiri olduğunda ise yine aynı sebeplerden dolayı kullanıcıların tamir işlemlerini yapmasında çok küçük hatalar yapması durumunda bile telefonların kullanışsız hale gelmesi mümkün olabilmektedir.



    Uzman Tamircilere Telefonlar Teslim Edilmeli!

    Telefonlarının tamir edilmesi gereken kişilerin mutlaka bu alanda hizmet vermekte olan deneyimli firmalardan destek alması gerekmektedir.

    Samsung, iPhone gibi satış rakamları ile yüksek değerlere ulaşabilen telefon markaları başta olmak üzere bunu takip eden birkaç markanın da yedek parça ve aksesuar noktasında hiçbir sıkıntı çekmeden tüm eksiklikleri giderilebilmektedir. Daha sınırlı bir kullanıcı sayısına sahip olan general moobile ekran değişimi işlemleri ise mutlaka bu alanda da parça desteği sağlayabilen yerler tarafından yapılmalıdır.


    Telefon Servislerinde Büyük Firmalar Seçilmeli!

    Telefon servislerinin kurumsal olarak ya da daha bireysel şekilde telefon arızalarına çözüm üretmiş olduğu çok sayıda yer bulunmaktadır. Kişiler samsung servisi iPhone ya da General Mobile servisi olmasına bakmaksızın hizmet alırken mutlaka büyük firmaları seçmeye özen göstermelidir. Bu sayede güvenilir şekilde hizmet aldıklarından da emin olabilirler.


    Teknoloji akıllı telefonlar için her geçen gün hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor olsa da kullanım sürelerine bağlı olarak telefon parçalarının zaman içinde yıpranmasına ve ilk günkü halinden kopmasına engel olunamamaktadır. iPhone marka telefonlar için de bu daha çok iphone batarya değişimi ile ön plana çıkıyor. Kullanıcıların telefonların şarj süreleriyle yaşadığı sorunların sonrasında batarya değişimine ihtiyaç duyması söz konusu olabilir.

    Sony Telefonların Ekran Değişimini Kimler Yapar?


    Ekran değişimi yapan pek çok telefon servisinde Samsung, iPhone gibi ürünlerin yedek parçaları ve ekranları hazır halde bulundurularak değişimlerinin yapılması sağlanmaktadır. Söz konusu sony ekran değişimi olduğunda kullanıcıların mutlaka Sony marka telefonlar için destek verebilen telefon servislerine ulaşması gerekiyor.

    Sony Ekran Değişimi Kaç Saatte Biter?

    Sony marka telefonlar da diğer telefon markalarında olduğu gibi sony ekran değişimi yapılmak istendiğinde çok kısa sürede ekran değişimi yapılabilen cihazlardan olmaktadır. Gerekli parçaların hazır bulunduğu durumlarda yarım saat içerisinde telefonlar ekranları değiştirilerek geri teslim edilmektedir. Firmamızdan kaliteli ve hızlı hizmet almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

    http://www.teyna.com.tr/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.