Şimdi Ara

Samsung UE40D5500 vs Philips 42PFL7655K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu ki televizyon arasinda kaldim biraz fiyat farki var 200 lira daha fazla Philips. Su an media makttayim hemen tavsiyelerinizi alayim dedim.

Nasil bilirsiniz bu iki tvyi? Samsungta istedigim her ozellik var mkv oynatmasi olsun 102ekran olmasi olsun. AMA burdaki calisanlar israrla philipsi satmaya calisiyorlar herkese. Philips de mkv oynatiyor ekstra olarak donanimsal bazi artilari varmis ekrani daha iyi gibi.

Sonuc olarak tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyazsakki -- 13 Ağustos 2011; 20:57:18 >

• medimarkt fiyatları nedir ürünlerin yazar mısın? bugün ve yarın için saturnde 1800 lira philips, almayı düşünüyorum açıkçası. samsung'a göre daha iyi bence, samsung dış görünüş olarak iyi sadece
  • ankara optimum media marktta samsung 1900 philips 2100 ve philips indirimdeymiş bu fiyatla:D ayrıca bi eleman var philipsi övdü de övdü deliecsine onu almamızı istedi yani ama samsungta karar kıldık gibi
  • bana da bugün deli gibi övdüler philips'i kafam karıştı.samsung'u almayı düşünmüyorum çünkü ps3 performansı kötü
  • sırf bu konu icin de hesap acmanız enteresan yani:D:D ben samsungu alıcam ps3 performansı da iyi size kim demiş bilmiyorum onu ama.
  • :D vardı üyelik zaten amahiç yazmamıştım. samsung için de link vereyim :)http://www.youtube.com/watch?v=CjoVL4t2R3I
  • verdiginiz link 40D5000 ve büyük ihtimal 50hz benim bahsettigim televizyon 40D5500 ve 100hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

verdiginiz link 40D5000 ve büyük ihtimal 50hz benim bahsettigim televizyon 40D5500 ve 100hz

40d5000 ve 5500 50 hz panellerdir, CMR (clear motion rate islemciyle)100hz'e kadar çikabilir. bahsettiginiz philips ise 100hz modül kullanir bunun 40 inc olani daha iyidir sharp d3 panel kullanir..kisacasi teknik anlamda 40pfl7605 daha iyi ve akici resim üretir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

verdiginiz link 40D5000 ve büyük ihtimal 50hz benim bahsettigim televizyon 40D5500 ve 100hz

40d5000 ve 5500 50 hz panellerdir, CMR (clear motion rate islemciyle)100hz'e kadar çikabilir. bahsettiginiz philips ise 100hz modül kullanir bunun 40 inc olani daha iyidir sharp d3 panel kullanir..kisacasi teknik anlamda 40pfl7605 daha iyi ve akici resim üretir..

peki bu bahsettiginiz cmr'yi biraz acar mısınız media markttaki calısana özellikle sordum cmr midir D5500 diye hayır dedi direk 100hzdir dedi hatta istanbul bilişimin sitesinden gösterdim bakın cmr 100hz yazıyor diye yanlış yazmışlar dedi?? yani herkes bi şeyler söylüyor birileri yalan söylüyor birileri bizi akzıklamaya calısıyo napıcam bilmiyorum samsungu almaya karar verdim acıkcası 300TL fark var aralarında philips ile.

• cmr teknolojisi işlemciden geliyo, panel 50 hz olmasına rağmen sistem 100 hz çalıştırabiliyo,gerçek 100 hz'lik performans değil yani

bu arada ben sana aynı ayarda bi link daha vereyim bu da iyihttp://www.bimeks.com.tr/urun/112344/panasonic-tx-l42d25e-106-ekran-led-tv.aspx
  • ya acıkcası samsungun o modelini alıcam büyük ihtimal cünkü panasonic ya da philips hakkında hic arastırma yapmadım kullananlar da memnun sanırım D5500 modelini. hdmi kabloyla da bagladık mı receivera tamamdır oldugu kadar napalım:D:D
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_40PFL7605-LED-TV,15463.html

40PFL7605 modeli almayı düşünüyorum. Ambilight özelliği de var sanırım.
  • nofnof N kullanıcısına yanıt
    satıcı bi ürünü övüyorsa kaç ordan. ben gibi herkese satmışlar .çünkü eritmeleri gerekiyor vay namussuzlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.