Şimdi Ara

Samsung UE-40H6270 LED 1.399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kağıthane Axiss AVM Mediamarkt Samsung UE-40H6270 LED Serisi Led TV 1.399 TL Stok 20 Adet Eğer Düşünen Varsa Gidip Alabilir Ben Bugün 1 Adet Aldım

• Güzel fiyat, diğer mediamrkt'larda da var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde fiyatı 1700 lira.Alınır mı sizce.
  • bu fiyat hiç bir zaman bu fiıyatı görmiyecek alıcak olan düşünmeden alsın cocuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

bu fiyat hiç bir zaman bu fiıyatı görmiyecek alıcak olan düşünmeden alsın cocuklar

Peki bu mu daha iyi yoksahttp://www.vatanbilgisayar.com/50pb690v.html bu mu..Gerçi biri led diğeri plasma.Açıkçası Tvlerden fazla anlamam.Odaya güneş vurduğunda ekranın görünümünde azalma çok fazla olmamalı ve telefon ekranlarındaki ppi özelliğinin tvlerdeki değeri(tvlerde adı farklı olabilir) yüksek değerde olmalı ki görüntü keskinliği yüksek olsun.1500 civarına önerebileceğiniz başka bir tv varsa oda olabilir..

• @Kilbox @Nea6man @ŞAKACI @Mr. Wayne @reasdmusti @Mr. Wayne

Arkadaşlar mediamarkt'ın internet sitesinde havale-eft seçeneği yok. Mağazaya gitsem oradan bu fiyata alabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    onu alacagın mağazaya telefon açıp sorarsan daha iyi olur

gerçi genelde internete özel fiyat yazanlar sadece internette satışta o fiyat oluyor ama o akdar yolu boşa gitmek istemiyorsan

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/marketinfo/Media-Markt-Ankara-Optimum-AVM,33355,-14.html

buradan gideceğin mağazaya telefon et emin ol öyle git

edit = ayrıca para hesabında olsa bir sanal kart oluşturup tek çekimlede alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 15 Ağustos 2014; 13:58:44 >
  • Ben Aldım Dün Mağazadan Gece Saat 10 Da Kredi Kartıyla 9 Taksit Bugün Geldi Eve Şuanda Kurmalarını Bekliyoruz Samsung"un
  • TV'yi alan arkadaşlar clouding, vertical banding vs. testlerini yapıp paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Ben Aldım Dün Mağazadan Gece Saat 10 Da Kredi Kartıyla 9 Taksit Bugün Geldi Eve Şuanda Kurmalarını Bekliyoruz Samsung"un

Mediamarkt'tan mı aldın? 1400 tl'ye yani kampanyalı olandan? Yanında 3d gözlük geldi mi?
  • 2 gün önce n11 de kanyon 1499 tl'ye satıryordu çek ve puanlarla 1470 e geliyordu alamamıştım şimdi bunu almayı düşünüyorum.
  • Kilbox kullanıcısına yanıt
    Gözlük hediyesi var mıydı?

• ürün samsung türkiye garantili
  • Gozluk varmi alan arkadaslar konuya aciklik getirirse iyi olur. aksama almayi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • H@$@N kullanıcısına yanıt
    media markt kutu içeriği ile alakalı birşey söylemiyor samsung'a sorun diyor samsung da kutuda 2 adet gözlük olduğunu söyledi bana
  • Başka kampanya var mı hiç banka puanı çek geri iade vb. ?

• avantajixte %2.5 veriyor.
  • 2 ADET GÖZLÜK CIKIYOR KUTUNUN İÇİNDEN ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN HEDİYE EDİYORLAR
  • Aktif 3D mi bu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.