Şimdi Ara

Samsung TV ve Samsung Türkiye Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.09.2020 tarihinde Samsung marka TV aldım. TV alma sebebim kampanya kartı veriliyor olmasıydı. Gerekli başvuruları yaptıktan sonra beklemeye başladım ve bir geri dönüş alamadım. Samsung elektronik çağrı merkeziyle iletişime geçtiğimde kampanya kodu fatura da bulunmuyor diye bilgi verildi. Fakat kampanya kodu faturada yer alıyordu. Sonrasında kampanya için geri dönüş yapacaklarını söylediler, arayıp ulaşamadıklarını belirttiler lakin 3 tane telefon numarası verdim ve hepsi ulaşılabilir haldeydi. Bunun yanı sıra kayıt oluşturuyorlar ve geri dönüş sağlamıyorlar hiçbir şekilde. Kesinlikle ama kesinlikle Samsung markasından uzak durun yoksa kampanya kodunu almak için bir çok zorluğa göğüs germek durumunda kalabilirsiniz. İşin komik tarafı firma aradık ulaşamadık diyor , talebiniz açık diyor , e kardeşim 2 haftadır aramıyorsunuz diyorum bana pişkin pişkin kayıt açalım yöneticilere iletelim diyor . Sonra yine beklemeye başlıyoruz ama bir dönüş alamıyoruz

• Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne şikayet edip deneyin bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim. Yılbaşından sonra deneyeceğim . Aylardır oyalıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.