Şimdi Ara

[b]Samsung Telefonların Üretim Yerleri Ve Kalitesi[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdadaşlar dün kendi note2 telefonum ile arkadaşımın note 2 telefonunu yan yana koyduk. benim telefonun ekranı arkadaşımınkine göre daha sarı tonda olduğunu farkettim. beyaz bir sayfa açtığımızda herkesin farkedeceği bariz bir fark var. Genpa garantili avea dan aldığım telefonun bataryasını çıkardım, benimkince MADE IN CHINA yazıyor. Arkadşımın Telpa garantili telefonunda ise MADE IN VIETNAM. Hemen samsung müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri bana "3 ülkede üretim yapıldığını, kalite farklarının olmadığını, dilersem telefonumu incelenmesi için teknik servise bırakabileceğimi" söyledi.
    Hala benim aklımda soru işareti kaldı. acaba ben piyasadaki en kalitesiz note 2 yimi kullanıyorum. Bilen arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevota -- 25 Ağustos 2013; 9:25:03 >



  • Ekran ayarlarını kontrol et.Hala panelde ton farklılığı varsa servise gönder,ücretsiz panel değişimide talep edebilirsin.
  • Ekran parlaklığını otomatikten çıkarıp en yüksek seviyeye aldık. ekran modu iki telefondada standart ta idi. o sırada oradan geçen başka bir arakadaşa sorduğumuzda vietnam üretimini göstererek bu daha parlak dedi.

    Başımıza bu gelmese bari




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.