Şimdi Ara

Samsung telefon sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum samsung galaxy s10 telefon 2. El aldım. Her kapatıp açmada bu yazı çıkıyor karşıma ama anlamadım acaba yardımcı olabilecek var mı. Ayrıca telefonum netflix i desteklemiyor şaka gibi. Crome üzerinden indirdim indi ama yinede desteklemiyor yardımcı olabilecek var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk yazıda anladığım kadarıyla şu yazıyor:
    "Bu telefonun bootloaderının kilidi açıldı ve sistem bütünlüğü doğrulanamadı. Bu telefondaki herhangi bir veri saldırılara karşı savunmasız olabilir. Bu telefonda önemli ya da hassas bilgiler depolamayın"
    İkinci yazıda ise:
    "Bu telefon Samsung'un orijinal yazılımını kullanmıyor. Güvenlik veya özellikler ile problem yaşayabilirsiniz. Ve yazılım güncellemelerini yükleyemezsiniz." yazıyor.

    Yani elinizdeki telefon yüksek ihtimalle kırılmış. Size satılan telefon çalıntı olup satılabilmek için kırılmış olabilir. Size satan kişiyle iletişime geçmenizi öneririm ama bir sonuç elde edemeyeceğinizi düşünüyorum. Belki bir yere şikayette bulunabilirsiniz ama telefonu sizin çaldığınızı düşünebilirler. Bu konu hakkında ne yapabilceğiniz hakkında fazla bilgim yok. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.