Şimdi Ara

Samsung T220 İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boy; 47 Cm

Sanırım böyle 24".
  • yarın almayı planlıyorum....

ÖLÜ PİXEL PARLAK PİXEL SIKINTISI ???

bikaç mesajda gördüm ama son durum nedir bilemiyorum

bende bedewi şansı wardır
  • Öncelikle hayırlı olsun, güzel inceleme olmuş Monitör gayet başarılı.
  • yarın kapalıymış...

o sebep az sonra almaya gidiyorum...

dua edin sorunlu pixel çıkmasın....

yazarım akşama buraya sonuçları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 19 Temmuz 2008; 17:48:22 >
  • Herkese selamlar bende bu monitörden aldım tercih etmek insanın psikolojisini baya bozuyor sonuçta el elden üstün hp mi alsam Samsung 2253 BW mu T220 mi derken bunda T220 de karar verdim ve alalı 1 hafta oldu, baktım özellikler birbirine yakın en hoş dış görünümde bunda var bunu seçtim, bende ölü piksel çıkmadı paint te değişik renklere boyayarak sayfayı, kontrol ettim, sonradan ölü piksel oluşuyor mu bu konuda da pek bilgim yok bununla ilgili bilgi veren olursa sevinirim gerçekten çok memnunum, bundan önceki monitörüm emektar samsung 753 dfx tüplü idi :) önceden enineydi şimdi baya bi boyuna oldu masamda acaip yer açıldı çok memnunum. 9800 GTX Evga ekran kartımla crysis, film, fifa hepsini denedim çok etkileyici gerçekten iş yerimdeki 19 inç acaip küçük geliyor şimdi. Bu ölü piksel olayından bende çok korkuyordum am dediğim gibi yok galiba ben 375$ + KDV ye Gold' dan aldım, biraz pahalıydı ama, orada güvendiğim bir arkadaş var o sebeple...

Alanlara güle güle kullanın diyorum.

• arkadaslar alın size tam bu monitörlük süper bir kaç resim cözünürlükler çok yüksek 4228x2848 bile var çok net yorumlarınızı bekliyom ,bende insalalh samsung 2253bw ya da 2232GW alacam parlak ekran kafamı karıştırıyor...tavsiyeleriniz?
    nelerr
    downland>>>>>> http://uploaded.to/?id=hu518h
  • Hd versiyonları ülkemize nezaman gelicek acaba...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

MaGeSuKo, burdakileri ve ek olarak birkaç tane daha wallpaperı upload edebilirim ama hepsini upload etmek çok uzun sürer çöz.leri 1920*1200 çünkü..Akvaryum resimleri ise videodan çekildi, o videonun da boyutu 1080p olduğu için oldukça büyük.Keşke link verebilseydim ama bir arkadaşımdan almıştım.

Upload ettiklerimi buradan indirebilirsin http://www.sendspace.com/file/14t9yn

niyatovic, teşekkürler..

Monitörün yükseklik veya sağ-sol ayarı yok sabit duruyor ama çevirmek oldukça kolay.Duvara monte durumunu tam olarak bilmiyorum ama kutu içinden öyle bir aparat çıkmıyor ek bir aparat ile belki yapılabilir.

Teşekkürler. Diğer wallpaper adresi veren arkadaşlarada teşekkürler. Monitörümü bugün değiştirdim çok şükür şimdiye kadar görebildiğim kadarıyla bunda hatalı bir piksel yok. Öteki zaten içime sinmemişti backlight sızmasıda vardı kenarların birinde diğer yerlere oranla daha fazla şekilde. Bunda eşit dağılmış. Alan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

• bugün aldım şimdilik 0 hata....

ama eski 17"CRT'ye oranla aşırı parlak... ışığı kısmaktan kapatacak yerim kalmadı en son gamma değerlerini de düşürdüm anca....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM

bugün aldım şimdilik 0 hata....

ama eski 17"CRT'ye oranla aşırı parlak... ışığı kısmaktan kapatacak yerim kalmadı en son gamma değerlerini de düşürdüm anca....

Hayırlı olsun Tek derdin o olsun
  • Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım hep böyle ölü pikselsiz kullanırız.

Bir de ekranı temizleme konusunda monitörle gelen yumuşak beze ne sürüp de temizlersek iz kalmaz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

quote:

Orjinalden alıntı: cavador

teknik bu kadar gelişmesine rağmen hatta tür bitip oled cıkıcak olmasına rağmen samsungta hala ölü pixelli yeni modeller cıkıyor, bu kötü tüketici için kötü , samsung ya ölü pixel politikasını yada üretim kalitesini değiştirmeli

hic ölü pixsel cıkmayan marka mı var ,dediginiz cok sacma

aklınız başınızdamı sizin? hiç ölü pixel cıkmayan marka şudur diyen kimdi? o söz şu pazarı en büyük olandan biri , tekniği en cok geliştirenden biri ama philips lg 0 ölü pixel verirken samsung vermiyor halada kullanıcıları değil samsung u savunucaksanız size

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: KKM

bugün aldım şimdilik 0 hata....

Hayırlı olsun Tek derdin o olsun

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

• MaGeSuKo
    Mens Rea
    ScRyedd

teşekkürler ediyorum...

ölü pixel çıkmadığı için belki de şanslılardan sayılıyorum..
    ama şunu belirtmek isterim

PC keyfim bambaşka bir hal aldı...
    gerçi ekran kartımı eskisine oranla bir hayli upgrate etmiş olmamın da etkisi büyük ama... (9550 GE/TD den 3850'ye / gerçi agp ama olsun)
    sanki 3 senedir oynadığım WOW başka bir oyun gibi geliyo artık... dumur üstüne dumur...

sadece oyun da değil.. sanki yeniden PC ile tanıştım ben çok memnunum tavsiye ederim
  • T220 veya aşağıdaki iki monitorden hangisini önerirsiniz. Görünürde farkları yok gibi hatta LW nin nokta aralığı daha iyi ama fiyatlar oldukça farklı. T220 ye karar kıldım gibi ama emin olamıyorum yinede

2253LW:http://www.hepsiburada.com/productdetails....oductid=bd50968

2232BW:http://www.hepsiburada.com/productdetails....oductid=bd50201

• bende aranıza katıldım arkadaşlar T220 hakikaten güzel monitörmüş..1 ay öncede akarabama sistem topladık onada asus 22'' almıştım..arada baya fark var DVİ ve SAmsung farkı bunu asus a bok atmak için söylemiyorum o fiyata dünyada alınacak en iyi monitör bence ha şu tartışılır 230 ytl lik fark varmı?açıkcası o kadarda fark yokmuş gibi geldi asus gerçekten çok ucuzmuş + birde onda haparlörler vardı baya hoş oluyordu 5+1 in yanında 7+1 ses alıyodum:)lan o kadar para verdik samsungda ses yok!!!
  • Hayırlı olsun. Ses olmadığı daha iyi onun vereceği sesden ne olacak Bir elektronik alet içinde ne kadar çok özellik barındırırsa arıza yapma ihtimali o kadar artar varsın hoparlör olmasın.
  • bende sonunda karar verip bir t220 siparişi verdim. Heyecanla bekliyorum.. :)
  • çok güzel bir inceleme olmuş. eline sağlık. bu arada masaüstü resimlerine bayıldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.