Şimdi Ara

SAMSUNG SyncMaster E2220 Temiz ürün.22İNÇ+S-LİNK HDMİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ.FİYAT REVİZE EDİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SAMSUNG SyncMaster E2220 Temiz ürün.22İNÇ+S-LİNK HDMİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ.FİYAT REVİZE EDİLDİ
    Merhabalar iyi forumlar. hezarfen07 nick'li arkadaşımıza Satılmıştır.

Samsung SyncMaster E2220 monitörüm ihtiyac fazlası olduğu için satıyorum.Alan arkadaşa Hdmi dönüştürücüde hediyem olacaktır.

Ürün genel anlamda tertemizdir herhangibi bir sorun tamir vesayre görmemiştir.

Kasası 10 üzerinden/9 9.5 alır ).Vuruk kırık patlak yamuk yampeş hiçbirşey yoktur. Kutusu faturası vesayre mevcut değildir tarihi itibariyle :) Fakat başka monitör kutusu ile sağlamca paketleyip gönderim sağlayabilirim.

Sadece ekranda kılcal bir adet çizik mevcuttur.(Sol Alt kösede windows tuşunun biraz üstünde)Detaylı bakıldığında belli etmektedir.Ekran açıkken belli etmiyor,kapalı iken belli ediyor.Bu yaşta çizik olmayan monitöre pek denk gelmedim ama yazayım malım bilinsin.
    .

Malatya dışı önce havale sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim.Referanslarıma bakabilirsiniz.

Fiyat olarak düşündüğüm rakam '' Pazarlık düşünmüyorum..Yanında kablolarıda alıcı arkadaşa gönderilecektir.

Resim temsilidir.Detaylı resim isteyen arkadaşlarım lütfen özelden wp bırakınız.

SAMSUNG SyncMaster E2220 Temiz ürün.22İNÇ+S-LİNK HDMİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ.FİYAT REVİZE EDİLDİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Monitörün kendi resimlerini birde özelliklerini gösteren bir link rica etsem mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Monitörün kendi resimlerini birde özelliklerini gösteren bir link rica etsem mümkünmüdür?
    Merhaba dostum Marka Modeli google yazdıgın takdirde monitör cıkar özelliklerine ve fotoğraflarına bakabilirsin :)

• Hocam monitör 21.5 inch, param olsa alırdım güzel monitör. İyi satışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolsuz Samuray

Hocam monitör 21.5 inch, param olsa alırdım güzel monitör. İyi satışlar
    Teşekkürler 22 inç geçiyor ama 21.5 da diyorlar bende anlamadım :)) Ortası olsun 21.75 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanadianS44 -- 18 Haziran 2019; 15:32:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.