Şimdi Ara

Samsung Syncmaster 213t sorunu-Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeri burası değil biliyorum ama ilgili yerde az insan var, o yüzden buraya da yazmak istedim, lütfen mazur görün sevgili yöneticiler.

Merhaba arkadaşlar, bu monitörden geçti elime, ucuz 2.el. Fakat odamdaki masaüstü bilgisayara bağlayamadım. Sanırım uçlar farklı, dönüştürücü mü almam gerekiyor? Biraz araştırdım ama yine de size danışmak istiyorum.

Kasaya uyan uç bu:

Bu da benim Samsung'un ucu:

Böyle bir şeye mi ihtiyacım var?http://www.vatanbilgisayar.com/digitus-ab-543-dvi-vga-donusturucu/productdetails.aspx?I_ID=37475

Bir de, bu monitörü Lg flatron crt bir monitör yerine kullanacağım, lcd diye daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, 21 inch. Fakat tepki süresi 25 ms, kötü müdür? Yani diğer crt yerine kullanmaya değer mi sizce? Yorumlarınızı ve yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

• Güncel...
  • İlk fotoğraftak 15 pin VGA. Diğer fotoğraftaki DVI.
    DVI>VGA dönüştürücü işinizi görür.
    Ayrıca DVI çıkışında fotoğrafa göre sol üst köşedeki pinde yamulma var. Kırılabilir, düzeltmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 5 Temmuz 2011; 22:38:11 >
  • Şu dönüştürücüden alman gerekli;
  • Çok teşekkürler yanıtlar için. Aldım bir dönüştürücü bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 5 Temmuz 2011; 23:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Çok teşekkürler yanıtlar için. Aldım bir dönüştürücü bugün.

Çalışıyorsa sorun yok. Pin'i düzelttiniz mi ? Çok hassas oluyorlar hemen kırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Çalışıyorsa sorun yok. Pin'i düzelttiniz mi ? Çok hassas oluyorlar hemen kırılabilir.

Yok, yarın deneyebileceğim kısmetse ancak. Ama dikkat edeceğim ona, teşekkürler.

Monitör nasıl size lcd? Crt'yi kullanmamaya değer midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Yok, yarın deneyebileceğim kısmetse ancak. Ama dikkat edeceğim ona, teşekkürler.

Monitör nasıl size lcd? Crt'yi kullanmamaya değer midir?

CRT'den iyi olduğu aşikar zaten. LCD'nin kullanım amacı genelde yerden tasarruf etmektir. 100-150 TL'lik ürünlerin amacı odur. 500 TL verip alıyorsanız performans olarak ona eşdeğer bir CRT ekran yoktur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 5 Temmuz 2011; 23:29:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.