Şimdi Ara

Samsung Star almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun bi süredir telefon almak için araştırma yapıyorum. Bu sıralar Samsung Star çok ilgimi çekmeye başladı. Genel olarak yorumlar telefonu yeni alanlardan hemen paketinden çıkarıp kullananlardan gelmiş. Telefon zaten yeni çıktı bunun olması doğal. Peki sizce bu telefon uzun vadede bi sorun çıkarır mı? Bu telefonu aldığım zaman en az 2 yıl kullanmam lazım. Bu süre içersinde bozulur mu ve ya başka bi hata çıkarır mı arkadaşlar ? Beni en çok düşündüren diğer bi konuda dokunmatik olması. Genelde çok mesaj atan telefonla çok vakit geçiren biriyim. Sizce bu telefon bana dayanırmı ?

NOT:Telefonun ana başlığını okudum genelde telefonun özellikleri konuşulmuş. Ben dayanıklılığı hakkında bilgi almak istiyorum.

• tamamen şahsi fikrim ben almanızı önermiyorum şahsi fikir diyorum çünkü marka fanatikleri hemen saldırıya geçerler
    bu fikrimin sebebi dayanıklı olmaması falan değil bu şans işidir zaten ben genel durumu itibariyle önermiyorum üstelik mesaj önemliyse dokunmatik uygun olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 10 Temmuz 2009; 10:12:14 >
  • Up
  • Alıpta fazla bir şey beklememek lazım sonuçta Samsung'un giriş seviyesi dokunmatik telefonu, dayanıklılık hakkında da uzun yıllar kullanılacak kadar sağlam bir telefon değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

Alıpta fazla bir şey beklememek lazım sonuçta Samsung'un giriş seviyesi dokunmatik telefonu, dayanıklılık hakkında da uzun yıllar kullanılacak kadar sağlam bir telefon değil.

2 yıl kadar kullansam benim için yeterli
  • Samsung Star konu başlığını inceleyebilirsiniz;

Tıklayın
  • mecbur değilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıpta fazla bir şey beklememek lazım sonuçta Samsung'un giriş seviyesi dokunmatik telefonu, dayanıklılık hakkında da uzun yıllar kullanılacak kadar sağlam bir telefon değil.

Telefonu incelediniz mi? Merak ediyorum bende plastik kalitesini.

Elektronik şans işi. Birde kullanıma bakar. Hor kullanmadığınız sürece en kötü cihaz bile 2 yıl tık demeden çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Telefonu incelediniz mi? Merak ediyorum bende plastik kalitesini.

Elektronik şans işi. Birde kullanıma bakar. Hor kullanmadığınız sürece en kötü cihaz bile 2 yıl tık demeden çalışır.

Tabiki inceledim ama malzeme kalitesini ben pek beğenmedim, alıpta kullanılmayacak bir telefon değil küçük ve işlevli, yeterli bir telefon, evet bir de kullanmaktan kullanmaya fark var.
  • kendi fikrim bence nokiadan vazgeçme
  • bence o fiyata daha ne olsun...................
  • sana celik kasa bir telefon lazım demek ki. Emsan vardı eskiden öyle bişi

• quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

sana celik kasa bir telefon lazım demek ki. Emsan vardı eskiden öyle bişi

tencere mi hocam bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

quote:

tencere mi hocam bu

Emsan çelik tencereleri

• quote:

2 Yıldır 6300 kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.