Şimdi Ara

Samsung, sorunsuz One UI 7 yüklemesi için yazılım indirme uygulamasını güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, sorunsuz One UI 7 yüklemesi için yazılım indirme uygulamasını güncelledi
    Samsung, Galaxy cihazları için yeni yazılım güncelleme uygulamasını sundu. Software Update uygulamasının yeni sürümü, kullanıcıların telefon ve tabletlerini Android 15 tabanlı One UI 7’ye daha sorunsuz geçiş yapmasını sağlayacak. Şirket, Galaxy S24 serisinde yaşadığı olumsuz deneyimi tekrarlamak istemiyor gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Android 16 (One UI 8.0) alacak Samsung telefonlar

Yazılım güncelleme uygulamasının yeni sürümü, Samsung'un sunucularıyla bağlantısını iyileştirecek ve daha sorunsuz, akıcı yazılım indirme ve yükleme deneyimi sunacak. Kullanıcıların bunun için bir işlem yapması gerekmeyecek.

Samsung, One UI 7 güncellemesini Nisan ayında Galaxy S24 serisi, Z Flip 6 ve Z Fold 6 cihazlarına sunmaya başladı. Galaxy S23, S22 ve S21 gibi daha eski Galaxy S telefonlar Mayıs ayında One UI 7 güncellemesini almaya başlayacak. Akabinde, Galaxy Z Fold 5/4/3 ve Z Flip 5/4/3 dahil katlanabilir telefonlar da S24 FE, S23 FE, S21 FE modelleriyle birlikte güncellemeyi alacak.

Samsung ayrıca, premium olmayan Galaxy cihazlarının Haziran 2025'ten itibaren Android 15 güncellemesini alacağı bilgisini paylaştı. Samsung, güncelleme takviminin değişebileceğini de belirtti.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2025/04/21/samsung-rolls-out-software-update-app-v4-3-25/

• Halen 6.1 sürümünde gelir mi bilinmez 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bekle babam bekle :)

• Ula hani panooo ula hani kaplooo

• Hala daha gelmemiş baktım ve artık beklemektende sıkıldım

• 24 ultra dha alamadı. tren hızında dağıtılıyor sanırım. kara tren :)

• kaynağınız da siz de bu uygulamanın eski sürümünü paylaşmısınız s24ultra stabil a15imde daha yeni sürüm olan 4.3.27 var apkmirrorda da mevcut bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altını çiziyorum, yine eski yazmışsınız. Eski olduğuna yürekten mi inanıyorsunuz anlamıyorum. Eski nedir bana bunu bir açıklar mısınız? 4 ay önce çıkan bir şey eski midir? (Burada yazdığınızdan şu anlaşılıyor S23 S22 gibi daha eski cihazlardan sonra S24 FE güncelleme alacak ne demek bu. Eskinin daha eskisi mi? Bu nasıl bir mantık hatası hadi diyelim Samsung'un kararı bu 4 ay önce çıkardığı telefona üvey evlat muamelesi yapıyor. Peki madem siz de bir güzel destekliyorsunuz bunu. Hayret ediyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A83058A5E -- 22 Nisan 2025; 21:11:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung ne zaman müşterisini memnun etti ki bugün de memnun ede, Xiaomi 50 tane güncelleme göndermiş, Samsung aylardır bi one uı 7 yi gönderemedi ??

• Geldi yüklendi tatava yapmayın

• Gelmez dedem gelmez

• Geldi neyse sonunda bugun hele sükür dün başkana mesaj attım bugun yayınlandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ah one ui 5.1 sürümünde kalmış ben... one ui 7 umrumda değil ama one ui 6 gelmediğine çok üzülüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.