Şimdi Ara

SAMSUNG SMARTTV BELLEK HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
23.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynisini yaşadik musteri hizmetleri neredeyse dövecekti, cevap klasik bi tv bilgisayar degil beyefendi.Satarken flash destegi, uçan tv aldiktan sobra size akil verir bunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hata bendede veriyor ama galiba müşteri hizmetlerinin dedigi gibi bilgisayar gibi kullanınca pert oluyor :)
  • +1
  • Televizyon'da ki hata ya bak hele bildiğin trip atıyor
  • lg ve samsung smart da patladı yapcağınız iş bu kadar olur ....
  • ben de samsung kullanıyorum ve bu hata sadece uygulama indirme yerinden belleğe baktığımda 756mb'ı geçtiğinde oluyor. bu sınırı ise tamamlanmamış uygulama güncellemeleri yüzünden geçiyor; hatta bu uygulamaları başlatamıyor bile. bu yüzden ondan daha büyük boyutlu bir uygulama silerek çalışmayan uygulamaların boyutu kadar boş yer açmalısınız ki güncellemeyi tamamlasın. sonra da o çalışmayan uygulamaları bir kere açın ki gücelleme olsun ve gerçek boş alanın daha da fazla olduğunu göreceksiniz. hangisi güncelleme istiyor bilmiyorum diyorsanız 20mb'dan büyük olan uygulamalarınızı bir kere çalıştırın onlar çalışıyorsa 20mb boş alan sorununuzu çözer. bunlar beni aşar diyorsanız, kullanmadığınız büyük uygulamaları silin, nasılsa tekrar yükleyebiliyorsunuz ama ayar-veri kaydediyorsa ikinci yüklemede sıfır yükleme gibi olabilir, yani oyunsa en baştan aynı bölümleri tekrar geçmeniz gerekebilir.

• Arkadaslar

Dun bir samsung bayisi teshirine 50 inclik bir led tv katmis ve web browser uzerinden film gosteriyordu. İnsanlari ne kadar kandirmayi seviyorlar. İnsanlar Alacaklar televizyonu otomatik yazilim guncelleyecek ve aynen bellek hatasi. Samsung insanlarin kandirmaya devam edecegine urettigi urununun arkasinda dursun..yazilim ile sattigi urunu kisitliyor.

• kamahora K kullanıcısına yanıt
    bende tüketici hakem heyetinden iade kararı aldım.bakalım teknosa ne diyecek.
    ptesi mahkemeyle görüşücem, eğer onlar 15 gün içinde mahkemeye vermezlerse icra yoluyla tahsil edilebiliyormuş falan filan, memurların dediğine göre...ptesi gelişmeleri yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamahora

Arkadaşlar,

Samsung smart tv'de aşağıdaki hata uyarısını alan var mı ? Samsung teknik hizmetler tarafından samsung smart tv olan tüm televizyonlarında yeni yazılımdan sonra aynı hata uyarısı verdiğini söylemektedir.

- web browser üzerinden herhangi bir film sitesinden film izlerken " son tarayıcı bellek olmaması nedeniyle veya başka bilinmeyen nedenlerle sona erdi "

SAMSUNG SMARTTV BELLEK HATASI

Bu durum genel, yani SAMSUNG ve LG Smart tvlerde filim izlemek istediğimizde birsüre sonra düşük bellek uyarısı ile karşılaşıyoruz.
    1GB olarak gözüken alanın çoğunu SAMSUNGun uygulamaları yer tutmakta, ve yarı/yarıya çözümü: smarttaki istemediğimiz uygulamaları sildiğimizde biraz olsun bellek yükselecektir. AMA silinemeyen uygulamalar için araştırmadayım...

----
    Az önce SAMSUNG teknik destek birimi ile görüşme sonucu aşağıdaki cevabı ile bilgilendirdiler, ama smarthub'daki silinemeyen uygulamalar ile ilgili teknik bilgileri cevabına pek mantıklı gelmediğinden, halen SAMSUNGun smarthub'daki silinemeyen uygulamalar ile ilgili araştırmaya devam etmekteyim (veya; konu ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa seviniriz)

Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcımız; bilgisayar için optimize edilmiş  
    video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatamayacaktır. Çünkü tv web
    tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde
    destekleyici birçok yan uygulama,donanım ve program bulunurken,tvlerde
    bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz,
    video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız veya web tarayıcısında
    daha kısa süreli video izlemenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 9 Eylül 2013; 11:54:17 >

• samsung un f serilerinde böyle bir sorun yok. dizimag tan en azm 20 bölüm dizi izledim ve bicaps.com dan 2-3 tane film izledim. Ama benim şöyle bi sorunum var normalde 360p de izliyorum (internet hızım yavaş) 480 p de bilgisayarda sorunsuz bir şekilde izlediğim videoyu televizyonda takılarak izliyorum sahneler yavaş yavaş geçiyor nedeni ne bilmiyorum ama internet hızıyla alakalı bir şey değil.
  • 50" uhd 6900 televizyonunu alalı 1 hafta oldu. 1 hafta boyunca dizi izledim hatasız. Hiçbir uygulama indirmedim veya silmedim. Bugün web browser video hatasını almaya başladım ve YouTube de hata veriyor oynatmaya başladıktan kısa süre sonra. Kesinlikle birşey izleyemiyorum.

• arkadaşlar bu sorun hala 2017 yılında da devam ediyor. hala bir çözüm bulunamadı mı acaba? ben de yaşamaya başladım bu sorunu.
  • Smart hubı sıfırlamakda çözmüyormu sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.