Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
352.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi aksilik olmazsa yarin aksam bi guncelleme daha yapacagim

Degisen frekanslarla ilgili...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bişiy öğrenmek istiyorum Samsung UE-32H5070 32" Uydu Alıcılı Full HD LED TV kullanıyorum kendi sitesinden son yazılım güncellemesini yaptım ama trt hd kanalı maç yanını sırasında şifreye giriyor açılmıyor bu konunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsursa sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: machoke91

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bişiy öğrenmek istiyorum Samsung UE-32H5070 32" Uydu Alıcılı Full HD LED TV kullanıyorum kendi sitesinden son yazılım güncellemesini yaptım ama trt hd kanalı maç yanını sırasında şifreye giriyor açılmıyor bu konunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsursa sevinirim saygılar

Tv nin biss sifrelemeyi desteklemedigi icin malesef bir cozumu yok.

Cogu kendinden uydu alicili tv de bu sorun var olan bir durumdur..

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Dostum paylaşımını bekliyorum. Ulusal Haber, Spor, Belgesel Yerel, en sona radyoları da eklermisin. Şimdiden teşekkürler emeğin için.

hadi ya mecbur uydu alıcısı takıcaz bir kanal için ozaman saol dostum cevap için
  • Arkadaşlar bende de Samsung UE-32H5570 var
    Bugün karışıklık olmasın diye listedeki bütün kanalları sildim ardından da yeniden tarattırdım.
    Listede 4. sıradan başlamış kanalları dizmeye 3-2-1 kanallar yok taşıma yapamıyorum
    taşırken görünüyor fakat kaydedince tekrar 4 ten başladı
  • Tekrar kanalları sildim bu sefer de 19 dan başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan61

Arkadaşlar bende de Samsung UE-32H5570 var
    Bugün karışıklık olmasın diye listedeki bütün kanalları sildim ardından da yeniden tarattırdım.
    Listede 4. sıradan başlamış kanalları dizmeye 3-2-1 kanallar yok taşıma yapamıyorum
    taşırken görünüyor fakat kaydedince tekrar 4 ten başladı

Burdaki kanal listesini yeniden yukle.
    Hep duzelir tekrar dan...

Not: yarin ins. Bi sorun olmaz ise yeni eklenen ve degisen birkac frekansida duzenleyerek yeni listeyide ilk mesaja ekleyecegim... Bugun aticaktim, misafirlerimden oturu yapamadim. Bekleyenlerden ozur dilerim. Yarin ins. Guncelleyecegim..

• Sizin attığınız kanal listesi çalışmadı
    kabul etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan61

Sizin attığınız kanal listesi çalışmadı
    kabul etmedi

H5570 de denedik daha once .
    Calisti. Tvnizin yazilimini guncellemeniz durumu degistirebilir.

• hekimoglu52 H kullanıcısına yanıt
    Kanallar güncellenmiştir.

Bilginize..
  • Bugün itibari ile Frekanslar güncellenmiştir.

Gerekli bilgi ilk mesaj a eklenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

number one calısıyor mu ya acılmıyor 2 gunden berı

Frekans guncellemesi yapılmıştır ilk mesajdan guncel listeyi indirebilirsin iz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dzhan

Merhba
    Biri listeyi guncel olarak yeniden yukleyebilir mi ? listedeki Flash TV calishmiyor artik yeni frekasi var 11855
    Tesekürler

Frekans guncellemesi yapılmıştır ilk mesajdan guncel listeyi indirebilirsin iz.

• trt hd paketi cikmiyor dostum ne yapmak lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

trt hd paketi cikmiyor dostum ne yapmak lazim?

2 farklı TV de test edildi bir problem gözükmüyor lnb ayarlarının kontrol edebilirsiniz yada frekansları cihazın otomatik taraması ile taratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 8 Aralık 2014; 10:39:26 >
    attigin tv kanal listesini indirmedim dostum kendim bulmaya calistim gece hallettim sagolasin.

• quote:

attigin tv kanal listesini indirmedim dostum kendim bulmaya calistim gece hallettim sagolasin.

Konu kanal listesi olduğu için, kanal listesini attıktan sonra sinyal alamadınız gibi bir durum algıladım :)

düzeldiğine sevindim..
    bi nevi oyle trt paketi haric 750 tane kanal buldu 18 eylulden beri trt hd paketi heralde frekans degiscek diye bekliyorum meger lnb ust osilator ayarini 11475 den 9750 mhz ye cekince buldu trt hd paketleri

• quote:

bi nevi oyle trt paketi haric 750 tane kanal buldu 18 eylulden beri trt hd paketi heralde frekans degiscek diye bekliyorum meger lnb ust osilator ayarini 11475 den 9750 mhz ye cekince buldu trt hd paketleri

Lnb sorunu olabilecegini belirtmistim zaten :) genelde oyle oluyor
    Bazi ayarlar yaparken bazi yerdeki ayarlari degistirirjen farkina varmiyoruz. Sonra acaba sorun neyde diye kalıyoruz. Keşfetmeniz iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.