Bildirim
samsung smart tv aldım ama wireless adaptörü olmadı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UP -
Ben 35 TL'ye Airties adaptör aldım. Bilgisayara taktım. Bilgisayardaki ethernet kablosunu da TV'ye taktım. Böylece 160 TL adaptör parası vermekten kurtuldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrsheker
Arkadaşlar biliyorsunuz internete bağlanması için wirelles adaptörü lazım bende aldım ama olmadı servise sorduğumda samsung marka almassan olmaz dediler oda çok pahalı varmı öyle birşey yoksa gidip kablo mu alayım?
Evet Samsung firmasının wifi adaptörünü kullanman gerekiyor. 100 TL civarında fiyatıda. -
quote:
Orijinalden alıntı: yakuza07
quote:
Orijinalden alıntı: mrsheker
Arkadaşlar biliyorsunuz internete bağlanması için wirelles adaptörü lazım bende aldım ama olmadı servise sorduğumda samsung marka almassan olmaz dediler oda çok pahalı varmı öyle birşey yoksa gidip kablo mu alayım?
Evet Samsung firmasının wifi adaptörünü kullanman gerekiyor. 100 TL civarında fiyatıda.
Kablo çeksem olurmu modem uzakta değil çokta -
Kablo çekmeniz daha kolay ve masrafsız yöntem olacaktır.
Forumda aratırsanız Samsung uyumlu adaptöreleri bulabilirsiniz. Bunlara ait linux driverı Samsung tvlerde var ve tvde çalışabiliyor ama bu işin de yüzde yüz garantisi yok.
Daha kolay açıklamak gerekirse , diyelimki ABC marka ve 123 model usb wireless adaptör Samsung ile aynı çipi kullansın. Bu bazı tv modellerde ve sadece belli yazılım sürümünde sorunsuz çalışırken bazılarında çalışmıyor. Adaptörün epromuna Linuxtan basit bir komut yazarak Samsung ile aynı değere getirmek gerekiyor.
Bir başka sorun ise ABC firması 123 model usb wireless adaptörlerinde ilk 10.000 üretimlik partide Samsung ile aynı çipi kullanırken , daha sonraki üretiminde bunu kullanmayabilir. Siz usb wireless adaptörünün üretim nosunu (hardware kodu , revizyon nosu) da kontrol etmelisiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ender123
Kablo çekmeniz daha kolay ve masrafsız yöntem olacaktır.
Forumda aratırsanız Samsung uyumlu adaptöreleri bulabilirsiniz. Bunlara ait linux driverı Samsung tvlerde var ve tvde çalışabiliyor ama bu işin de yüzde yüz garantisi yok.
Daha kolay açıklamak gerekirse , diyelimki ABC marka ve 123 model usb wireless adaptör Samsung ile aynı çipi kullansın. Bu bazı tv modellerde ve sadece belli yazılım sürümünde sorunsuz çalışırken bazılarında çalışmıyor. Adaptörün epromuna Linuxtan basit bir komut yazarak Samsung ile aynı değere getirmek gerekiyor.
Bir başka sorun ise ABC firması 123 model usb wireless adaptörlerinde ilk 10.000 üretimlik partide Samsung ile aynı çipi kullanırken , daha sonraki üretiminde bunu kullanmayabilir. Siz usb wireless adaptörünün üretim nosunu (hardware kodu , revizyon nosu) da kontrol etmelisiniz.
sağol hocam kablo çektim gayet sağlıklı çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- smart tv için en iyi iptv uygulaması
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak lg
- tcl kanal listesi düzenleme programı
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- lg televizyon sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- samsung tv 2025
- wifi uydu alıcısı
- one ui ne ise yarar
- wireless display
- samsung 2025 tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X