Şimdi Ara

Samsung 'Smart Home' biri Akıllı Ev mi dedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok yakında Las Vegas'ta düzenlenecek olan Tüketici Elektronik Fuarı (CES) 2014 için çalışmalarını sürdüren teknoloji devi Samsung yeni bir projesini tanıtmaya hazırlanıyor.

    Evleri akıllı hale getirmeyi planlayan ve bunu Samsung "Smart Home" adını taşıyan yeni platfromuyla yapmayı düşünen teknoloji devinin hedefi evlerde yer alan tüm elektronik eşyalar.

    Yani sizin de aklınıza geldiği gibi Samsung; buz dolabı, çamaşır makinası, fırın, televizyon ve benzeri elektronik cihazları tek bir çatı altında toplayıp bunu akıllı telefon, tablet veya akıllı saat aracılığı ile kontrol etmenizi sağlayacak. Biraz daha esnetecek olursak evinizi Smart Home uygulaması ile yönetebileceksiniz.

     Samsung 'Smart Home' biri Akıllı Ev mi dedi ?


    Sesli komut da destekleyecek olan Smart Home ile işleriniz oldukça kolaylaşacak gibi. Örnek verecek olursak evden acele ile çıkıp ışıkları unutmanız sizi tekrar evinize döndürmeyecek. Akıllı saatiniz Samsung Gear ile sesli komut vererek ışıklarınızı kapatabileceksiniz.

    Aynı şekilde tüm elektronik cihazları da kapsayacak olan Smart Home'nin detayları şimdiden merak uyandırıyor. 7-10 Ocak Arasında detayları Las Vegas'taki CES 2014'e katılan editörlerimizden hep birlikte öğreneceğiz. Bizden ayrılmayın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmnr -- 6 Ocak 2014; 2:34:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.