Şimdi Ara

Samsung Slim Fit (WS32Z409PQ) mi LCD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef bir aydır herhangi bir LCD Tv'de karar verebilmiş değilim. Bugün Maltepe Carrefour'da Samsung Slim Fit Tv'leri gördüm. Aslında ben 72 ekran olan modelin kasa mimarisini daha çok tuttum ama forumdaki yazılardan 82 ekranla aralarında ciddi kalite farkı olduğu anlaşılıyor. Üstelik yapılan indirimle aradaki fiyat farkı da epeyce kapanmış. Ben, seyri güzel, kaliteli ve çocuğumun göz sağlığına zarar vermeyecek bir TV istiyorum. Bunun için LCD veya 100 Hz CRT TV'lerden birini tercih etmem gerektiğini biliyorum, o kadar. Yardım ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

• Bırak Crt yi,göz sağlığı için tabiki lcd.Crtler son zamanlarını yaşıyor.Tv leri eskiyenler yada değiştirmek isteyenler Lcd,Plazma bakmalı artık.
  • Teşekkürler jedimax. Burada Slim Fit model TV hakkında yazılanlar ve mağazada gördüğüm WS32Z409 modeli kafamı karıştırdı ama galiba o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra LCD almamak biraz teknoloji düşmanlığı olacak. O halde 1.700 - 2.200 YTL aralığında hangi LCD'yi önerirsin? Şimdiden teşekkürler.
  • CRT tv ler içinde HD desteği olan bi kaç farklı alternatif var: "Philips 32pw9551" ve "Samsung WS-32Z409P"

takarsın hd alıcıyı, hem normal kanalları hemde hd yayınları cam gibi izlersin. başka hiçbi cihaz sana bu lüksü yaşatamaz, doğru yoldasın, lcd yada plazmaya kayma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

CRT tv ler içinde HD desteği olan bi kaç farklı alternatif var: "Philips 32pw9551" ve "Samsung WS-32Z409P"

takarsın hd alıcıyı, hem normal kanalları hemde hd yayınları cam gibi izlersin. başka hiçbi cihaz sana bu lüksü yaşatamaz, doğru yoldasın, lcd yada plazmaya kayma..

yanına birde geometri bozuklukları verirler kardeş kardeş geçinirler
  • quote:

CRT tv ler içinde HD desteği olan bi kaç farklı alternatif var: "Philips 32pw9551" ve "Samsung WS-32Z409P"

Ciddi misiniz? LCD'ye yönelmişken kafam tekrar karıştı. Peki 100 Hz Crt'ler için dahi ekran kaymalarından, geometrik şekil bozukluklarından söz ediliyor. Bunları kesin olarak yaşamayacağım bir 100 Hz Tv var mı? Örneğin Smsung ws32z409 bu konuda güvenebileceğim bir TV mi?
  • Orjinalden alıntı: raifkokten

Lâfı ağzımdan kaptınız. face1tr'ye onu soruyordum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponponius -- 27 Haziran 2007; 23:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Samsung WS-32Z409P ilk çıkanlardan değil, ben ilk çıkanlarda geometri sorunu vardı, sonra gelenlerde bu sorun aşıldı diye biliyordum.
    bunda da geometri sorunu varmı? varsa halen daha nasıl satabiliyorlar orasını bilemem.

Philips 32pw9551 'de geometri sorunu yok. pixsel plus, hdmi, 1080i ye kadar hd desteği....(tüplü tv de paneldeki gibi tek çözünürlük yoktur. görüntü nasıl geliyorsa bu tvler layıkıyla gösterebiliyor (her ne kadar lcd lerden bi parça sönük kalsada) ps3, xbox360 bağlayıp rahatlıkla kullnabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Haziran 2007; 0:05:12 >

• quote:

quote:

quote:

Samsung WS-32Z409P ilk çıkanlardan değil, ben ilk çıkanlarda geometri sorunu vardı, sonra gelenlerde bu sorun aşıldı diye biliyordum.
    bunda da geometri sorunu varmı? varsa halen daha nasıl satabiliyorlar orasını bilemem.

Philips 32pw9551 'de geometri sorunu yok. pixsel plus, hdmi, full hd desteği....(tüplü tv de paneldeki gibi tek çözünürlük yoktur. görüntü nasıl geliyorsa bu tvler layıkıyla gösterebiliyor(her ne kadar lcd lerden bi parça sönük kalsada) ps3, xbox360 bağlayıp rahatlıkla kullnabilirsiniz.

WS-32Z409P için geometrik bozukluk olduğunu ben de duymadım. Ancak bu konuda kesin bir bilgi de yok. Sanırım bir önceki modelde (29" olan) bu tip sorunlar yaşanmış.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_7209500/mpage_1/key_Samsung%2Cslim/tm.htm
    burayı okuyun çarşaf çarşaf

oradan bi yazı:

quote:

bugün ise carrefour da uydu üzerinden,,yine dvd ve hd yayın üzerinden izledim...herhangi bir renk kırılması yoktu..hatta ntv cnbc gibi sürekli altyazı geçen kanallara baktım herhangi bir bombelenme,,bozukluk yoktu..beğendim ve eski modelinden daha çok içime sindi..
    hd ready logosu var

aynı kullanıcının ilerleyen günlerde ki yazılarından biri:

quote:

merhaba xbox360 aldım ps3 ü bekleyemedim açıkçası bir oyun fanı olarak..slim fit e hdmı kablo ile bağlantım xboxı..ve görüntüler muhteşemdi..fınal fantasy de gerçek gibi görüntüler wardı
    muhteşem bir tv bence iyi bir seçim yapmışım..darısı pıoneer plasmaya,,bide döviz artmasaydı bu arada

ilk etapda 409 adı altında satılanlar daha sonra 419 pq olarak satılmaya başlanmış ve kasa olarak tamamen simsiyahmış. 419 olanından bulursan onu al. tabi phlips 9551 hepsinden iyi..

hele hele sadece normal tv yayınlarını izlemekse amacın phlipsin taa 2000 -2001 yılında piyasaya sürdüğü 9020 diye bi olay var ki sorma, ağlamak istiyorum. pixel plus 2 var o alette ve ........... anlatamayacağım kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 28 Haziran 2007; 1:36:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.