Ben SAMSUNG WS32Z409PQ Slim Fit TV aldım yeni modeli, bu sitedeki eleştirilerin tamamını okudum önceki modelle ilgili problemler hepsi, ama bu yeni model harika. DVD'de izledim Uydudan yayın alıyorum harika görüntü ve ses kalitesi mevcut. Ayrıca satın aldığım firmaya HD ile ilgili sorularım oldu. Bana bir kopya yayın izletti 3 boyutlu gibi görüntü izledim. İZMİR'de Karşıyaka'da SAMSUNG bayii. Fiyatı 1.850 YTL. Alt yazı kayması falan filan hiç bir şey yok. Vallahi şaşırdım önceki modeli nasıl bu kadar kötü imiş. saygılar sevgiler.
Herkese merhaba; Samsung WS32Z409PQ TV. modeli için görüş ve önerisi olan varmı ? Yani alternatif olarak. Bunku bunu aldıktan sonra, ya keske sunu alsaydım demek istemiyorum. saygılar.
Herkese merhaba; Samsung WS32Z409PQ TV. modeli için görüş ve önerisi olan varmı ? Yani alternatif olarak. Bunku bunu aldıktan sonra, ya keske sunu alsaydım demek istemiyorum. saygılar.
arkadaşlar birinizde samsung (slim fit) WS32Z409PQ model tv nin ambalajı (kolisi) varsa lütfen bana haber versin aciiillll
casacım ben aldım ama sana tavsiyem birazdaha para öde ve panasonic plazma almanı öneririm
solloy55 bende aldım senin tv den fakat benimkinde ses problemi var bununla ilgili bir önerin varmı tşk.ayrıca senin tv nin kolisi duruyorsa ve sana lazım değilse rica ederek alabilirmiyim senden cvp verirsen evinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme