Şimdi Ara

Samsung sl-m2070 yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung sl-m2070 toner dolumu hakkında



    Samsung sl-m2070 toner dolumu yapılabilir niteliklere sahip yazıcı grubu içinde yer alsa dahi, samsung toner dolumu fiyatları içinde en yüksek maliyetlere sahip lazer yazıcı modelleri arasında bulunmaktadır.

    Samsung xpress sl-m2070 yazıcının kullanmış olduğu samsung mlt-d111s toner kartuş yaklaşık 1000 sayfa çıktı kapasitesine sahip olmakla birlikte ilgili kartuşun üzerinde bulunan chip adı verilen elektronik kart fiyatlarının yüksek olması nedeniyle dolum fiyatları üzerine chip maliyetleri eklendiğinde samsung mlt-d111s toner kartuşunun dolum maliyeti en pahalı ürünler arasına çıkmaktadır.

    Yalnızca dolum fiyatı yüksek olmayan yazıcı kartuşunun muadil toner fiyatı ise diğer markalar arasında bulunan hp ve canon markalarına ait yazıcılarla kıyaslandığında baskı maliyetleri diğer modellerin birkaç kat üzerindedir.

    Aslında ilgili model yazıcıya chip kırma veya resetleme programı adı altında piyasada bulunan programlar yüklenerek kartuş üzerindeki chip devre dışı bırakılabilir durumda olsa bile yapılan bu işlem yazıcının garantiden çıkmasına neden olmaktadır.

    Marmara büro malzemlerinde yenileme esasına göre dolum yapılması nedeniyle her dolum esnasında mutlaka yeni chip takıldığından reset veya resetleme programı kullanılmasına gerek duyulmamaktadır.

    Yen yazıcı alacakların samsung sl-m2070 yazıcı almak yerine kullanım maliyetleri hesaplı ve drum adındaki görüntü tamburunun kartuş ile tümleşik yapıda olan yazıcıları tercih etmeleri önemlidir.

    Ucuz fiyatlara satışı yapılan m2070 yazıcıların, yazıcı ile verilen demo kartuşun bitiminden itibaren önemli maliyetler çıkarması kullanıcıları ucuz fiyatlı çözüm aramaya itmesi nedeniyle ve bulunan çözümlerin ise kalitesiz çıktı alınmasına neden olduğu unutulmamalıdır.

    Marmara toner olarak tavsiyemiz sadece fiyatlar ile ilgilenilerek alım yapılması yerne satın alma kararı vermeden dikkatli araştırma yaparak kullanım maliyetleri en ucuz modellerden bir tanesinin tercih edilmesidir.

    Samsung sl-m2070 toner dolumu yaptırmak isteyen firmalara en iyi desteği verebileceğimiz gibi yeni yazıcı satın almak isteyen kullanıcılar firmamızı arayarak ekonomik baskı çözümleri hakkında detaylı bilgi alabilirler.samsung toner dolumu







  • Sayın Murat Erkartal,

    Dolum rahatlığına ve uygun fiyatlalara sahip 3-4 kişilik küçük bir firma için önerdiğiniz çok fonksiyonlu yazıcılar hangileridir?

    Teşekürler...
    Saygılarımla
    Alper
  • Sadece yazıcı istiyorsanız tabi ki Hp 1102w. Yıllarca tek sayfa takılmadan çalışır.
    Eğer tarayıcı fotokopi de gerekli ise Brother DCP-1511 olabilir.
  • fax'da içeren yazıcı öneriniz nedir? Epson dolum yapılan yazıcılar hakkında görüşleriniz? teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bu işi yapan biri olarak yukarıda verilen bilgi ve tavsiyeler doğrudur...
    Epson veya diğer sürekli beslemeli yazıcılarda ise ; Sürekli ve çok çıktı almıyorsanız tavsiye etmem.Bu yazıcılarda sürekli mürekkep değişimi gerekir aksi halde mürekkep vizkositesi artar ve yazıcı kafa tıkanır.
  • scan ve fotokopi özelliği olan, a5 kağıt seri baskıda sorun yaşatmayan ve baskı maliyeti düşük olan yazıcı önerebilirmisiniz, fiyat max 1000 lt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskunserce

    Sadece yazıcı istiyorsanız tabi ki Hp 1102w. Yıllarca tek sayfa takılmadan çalışır.
    Eğer tarayıcı fotokopi de gerekli ise Brother DCP-1511 olabilir.

    Brother DCP-1511 Fotokopi + Tarayıcı + Laser Yazıcı
    cok uygun bir cihaza benziyor, markanin dolumlarinin sorunlu oldugu aklimda kalmis
    bu cihazi almamizi tavsiye edermisiniz
    cok tesekkurler
  • Tam tersi Brother DCP-1511 dolumu en kolay modellerden birisidir. İnternette satılan dolum kitleri ile kolayca evde dolum yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskunserce

    Tam tersi Brother DCP-1511 dolumu en kolay modellerden birisidir. İnternette satılan dolum kitleri ile kolayca evde dolum yapabilirsiniz.

    super o zaman Brother da iyi markadir.
    su cihazlar arasinda ne alalim ustad?

    HP 1102w -piyasada yok galiba-
    HP Laserjet Pro M102a -1102w muadili?-
    Samsung sl-m2070
    Brother DCP-1511
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    1102 nin canon olanı var 6030 brother den iyidir bulamazsanız brother de iyidir samsung un toneri çipli ve pahalıya doluyor muadili de pahalı orjinali de yazıcı parası.
  • İyi günler
    çift taraflı otomatik baskı olabilir, dolumu kolay , wifili siyah beyaz laser yazıcı almak istiyorum
    yardımcı olabilirmisiniz bıktım kartuslu yazıcı maliyetlerinden
  • samsung m2070fw yazıcı aldım. demo toner bitti. ilk defa bir tane muadil toner aldım. sayfanın yarısı siyah diğer yarısı normal yazdırılıyor. Bu durumda ne yapmam gereklidir? açıkçası çipte mi sorun var yoksa tonerde mi sorun var anlamadım.
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de sl2070 yazıcı var ve demo toner bitmiş durumda. Muadik tonerlerden memnun musunuz şu an?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de M2070 VAR TONER konusu cozmek biraz vakit aldı..Printpen marka urunleri kullanıyorum. %5 baskıyla 1800 sayfa cıktı alındıgı yazıyor ben 2000 sayfa aldım ancak ikinci printpen urunde baskı kalitesi düştü sebebini araştırdım...türkiye markanın sahibi aksel firması, sayfasında bu yazıcı için 2 ürün var eğer firmware ı güncellemişseniz printpen-15097 eğer güncellememişseniz printpen-15055 kodlu ürün kullanılmalı malesef internet üzerinden satı yapanların bu konuda bir bilgisi yok...



    https://www.aksel.com.tr/?s=mlt-d111+1.8k

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.