Şimdi Ara

SAMSUNG SATA HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar pc anlamsız şekilde ve değişik zamanlarda komple donuyor yaklaşık 2 aydır.Eski anakart ve işlemcimde bi sorun yoktu.Şimdi P4 3.0 ghz 631 işlemci msi pm8pm-v anakartta 80gb samsun sata hdd kullanıyorum şimdi sorun müzik dinlerken explorer açtığımda çalan müzik takıla takıla gidiyor deviri düşürülmüş teyp kasedi gibi virüs taraması yaptım gene olmadı hdd tune ile test ettim resimdeki sonuçlar çıktı.Sizce bu hdd öldümü yenisinimi almak gerek...(sonuçlar rezalet eğer doğruysa hala nasıl çalıştığını anlamış değilim.)

SAMSUNG SATA HDD sorunu

SAMSUNG SATA HDD sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba,

Hd tune programındaki healt sekmesindeki tabloyu buraya ekleyin.

Sisteminizde birden fazla ram takılıysa teker, teker ramlerinizi deneyin. Tek bir parça ram varsa, farklı slota takarak deneyin, yada bir yerden emaneten ram alıp deneyin.
  • merhaba hocam;

Geçen gün bios tan sata raid ayarlarından raid şeçeneğini ide yaptım(hdd sata ile bağlı)okuma hızı 74mb/s oldu düşerek devam etti en son 23mb/s de test bitti.Ama kilitlenmeler devam ediyor hd tune de healt kısmında bi problem tespit edilmiş sata kablosundan sanırım yarın yeni bir kablo ile deneyeceğim inşallah düzelir.

SAMSUNG SATA HDD sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Seagate HDD Garanti
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.