arkadaşlar telefon bi tanıdıgımda var ve size sormamı rica etti ben anlamıyorum nedir ne deiğildir android ama sorun kısaca soyle:
android market pc den girince yada tel den siteye girdiğinde eşleştirilmiş bir tel yok diyo ve nasil olur sizden yardım istiyorum bu konuda ( eişeştirme nail yapılır)
bide foursquare adinda ( yanlış olabilir yazım ) bağlanmaya çalişilinca network ulasılamaz gibi bir hata veriyomus bunun düzeltmek için ne yapmamız gerekir teşekkürler inş karışık anlatmamışımdır.
yardım
Arkadaşım anladığım kadarıyla Samsung galaxy s i9000 cihazında android market yok (uygulama olarak) bunun için yazılımını güncelleştirmelisin Burada nasıl güncelleştireceğin anlatılıyor çok basit bir işlem zaten. Bu işlemden sonra uygulamalara market gelir oradan indirebilirsin istediğin uygulamayı :)
telefonda fake imei olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı olabilir arkadaslar.
kiesden yazilim guncelle bence ..
quote:
Orijinalden alıntı: SezerEkrem
telefonda fake imei olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı olabilir arkadaslar.
fake imei nedir
quote:
Orijinalden alıntı: ~exampleGM~
quote:
Orijinalden alıntı: SezerEkrem
fake imei nedir
arkadaşım sen boşver imei falan alakası yok telefonun yazılımı güncelle Telefon ayarları - hesaplar ve senkronizasyona bir gmail hesabı ekle tamamdır.