Şimdi Ara

Samsung s9000i android market sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon bi tanıdıgımda var ve size sormamı rica etti ben anlamıyorum nedir ne deiğildir android ama sorun kısaca soyle:

android market pc den girince yada tel den siteye girdiğinde eşleştirilmiş bir tel yok diyo ve nasil olur sizden yardım istiyorum bu konuda ( eişeştirme nail yapılır)

bide foursquare adinda ( yanlış olabilir yazım ) bağlanmaya çalişilinca network ulasılamaz gibi bir hata veriyomus bunun düzeltmek için ne yapmamız gerekir teşekkürler inş karışık anlatmamışımdır.

• yardım
  • Arkadaşım anladığım kadarıyla Samsung galaxy s i9000 cihazında android market yok (uygulama olarak) bunun için yazılımını güncelleştirmelisin Burada nasıl güncelleştireceğin anlatılıyor çok basit bir işlem zaten. Bu işlemden sonra uygulamalara market gelir oradan indirebilirsin istediğin uygulamayı :)
  • telefonda fake imei olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı olabilir arkadaslar.
  • kiesden yazilim guncelle bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

telefonda fake imei olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı olabilir arkadaslar.

fake imei nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

telefonda fake imei olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı olabilir arkadaslar.

fake imei nedir

arkadaşım sen boşver imei falan alakası yok telefonun yazılımı güncelle Telefon ayarları - hesaplar ve senkronizasyona bir gmail hesabı ekle tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olanlara teşekkür ederim güncellemeyle hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.