Bildirim
Samsung S8500 Wave Ön Kamera Açma Yardım :))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
*#0*# yaparak ön kamerayı test edebilirsin.Ama çekim yapamazsın.Bada 2.0 gelene kadar ön çekim olmayacak.Onun. dışında Wamo Camera uygulamasıyla ön kameradan çekim yapabilirsin. -
sMirror diye bi uygulama yükledim hangisi daha güzel eğer önerdiğiniz daha güzel bir uygulamaysa onuda yükleyebilirim? Ayrıca bada 2.0 çıkmış ama türkiye için çıkmışmı bir şey bulamadım onunla ilgili?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 23 Ekim 2011; 0:47:55 > -
S mirror kamerayı kullanıyor mu.Bilmiyorum.O yüzden kıyaslama yapamayacağım.
Bada 2.0 tam sürüm daha çıkmadı etrafta dolaşanlar Beta sürümleri.Yüklemek için bence Tam sürümü bekle,o da yıl sonunda resmi olarak duyurulacak deniyor. -
Tamam kardeşim.Çok teşekkür ettim... -
Aynen sMirror vb. programlar ismindende anlaşıldığı gibi ayna görevi görüyor:S Sadece kamerayı açabiliyorum ama foto vs. çekemiyorum bir yolu yokmudur :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X