Şimdi Ara

samsung s81b mi toshıba 32c3000mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yarın bı terslık cıkmassa alıcaz hangısını tercıh edelım ps3 baglıcam bırde uydu alıcısı hangısı sızce ıyıdır ayrıca samsung s81b nın gercek kontrast oranı nedır katologda 7000:1 yazıyor toshiba 3500:1 sızce hangısını alayım s81b 1900ytl yanında dvd player hedıyelı toshoba 1550 ytl ne dersınız benım ıcın renk ve goruntu kalıtesı onemlı ama daha ust modellere cıkamıyorum malesef

• kimse kullanmıyormu lutfen yardım
  • Dostum saka mı bu.Elbette samsung s 81 mukemmel bı goruntu sunar.Cok daa ustundur toshıbada.Bi de o fiatları nerden aldın.Pesin fiat mı bunlar.linkte toshiba daha ucuz.butcenı sarsmayacaksa samsung u al..
    http://koysepete.com/en+ucuz+toshiba+32c3000+32+inc,+82+ekran+hd+ready+lcd+tv+51192.aspx
  • yok saka degıl yaw bılmedıgımden sordum.ankara ankamall da samsung bayisinde 2200 dedı pesın 1910ytl +dvd player tosıba 1550 nakıtte 1300e iniyolar
  • Anladım kardes bence ıı fiat vermısler sana..Kesınlıkle samsung daa iidir ama arada da cok fiat farkı var acıkcası bu kdr farka deger mı bılmıyorum.Bi de kullanım amacını da yazarsan belki daha farklı modeller de onerebiliriz sana..
  • arkadaslar samsung 32s81b aldım ps3 kullanıcam ve uydu alıcı baglıcam yarın servıs gelıp kuracak anadolu elektronık garantılı peşin 1750 ytl ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 28 Ağustos 2007; 22:51:40 >
  • PS3 ü hakkını vererek oynamak istiyorsan 40" üzeri 1920X1080 çözünürlüklü ve 1080p destekli Sony Bravia almalısın.

Sony PS3 ü üretirken kendi LCD leri için optimize etmiş sanki. Başka LCD lerde aynı kaliteyi vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE40ES5500 Önerileriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

PS3 ü hakkını vererek oynamak istiyorsan 40" üzeri 1920X1080 çözünürlüklü ve 1080p destekli Sony Bravia almalısın.

Sony PS3 ü üretirken kendi LCD leri için optimize etmiş sanki. Başka LCD lerde aynı kaliteyi vermiyor.

haklısın ama dedıgın tvlerın fıyatları ucmus butcem o kadar genıs degıl malesef gonul ısterdı ama bu kadarını alabıldım yarın kurcak servıs gelıp ınsallah ıyı bı secım yapmısımdır
  • Sony Shoroomlar da izlediğim filmleri ve oyunları görünce hırs oldu bende.

Neden daha iyisini almak varken ucuzuyla yetineyim ki...
  • Kardes k.bakma da alan var alamayan var.Elbette o kadar para verince cok ii olacak hersey ama 1.700 ytl nere 4.000 ytl nere.Mantıklı olmak lzm.
    Flow kardes cok ii bi secim yaptın ve cok ii fiata almıssın.Bu kdr ucuza bırakacaklarını hiç tahmin etmiyordum.HAYIRLI OLSUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

Kardes k.bakma da alan var alamayan var.Elbette o kadar para verince cok ii olacak hersey ama 1.700 ytl nere 4.000 ytl nere.Mantıklı olmak lzm.
    Flow kardes cok ii bi secim yaptın ve cok ii fiata almıssın.Bu kdr ucuza bırakacaklarını hiç tahmin etmiyordum.HAYIRLI OLSUN...

tesekkurler daha iyisi sizin olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.