Şimdi Ara

#### Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu #### (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
6
Favori
767.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

okuyorum bende onu diyorum zaten bekleme süresi 7-8 gün o fazla geldi bana hadi ben hafta sonu hiç kullanmıyorum nerdeyse bi tek görüşme yapıyorum ama okadarda görmedim henüz
    quote:

Orijinalden alıntı: coco76

öyle bir 7 gün oluyor ki toplasan 10dk görüşme, 2-3- sms, 5-6 gelen sms.. o zaman 7-8 gün gidiyor.

beni pek arayan olmaz.. işi düşen arar. dğer hattımla çok görüşürüm. ondan bazen 8 gün öylece durur, bankalardan gelen reklam mesajları hariç sesi soluu çıkmaz.

• sende oyuncakmı aldın kendine yahu kuzu gibi yatırıyosun telefonu benim masa üstünde widgetler açık acaba onlarmı tüketiyo bi deneme yapmam lazım hava durumu hızlı arama takvim vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Haziran 2010; 20:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munzur00

Arkadaşlar ben S8000 fw si yüklemiştim şimdi ekran problemi çıktı servise yollayacam garanti dışı kalırmı acaba. ne yapmam lazım benim şimdi.

Tekrar s8003 yükle yolla gitsin. Ben öyle yaptım sorun olmuyor.
  • arkadaslar,yeni firmware cikmis S8000 jet icin bilginize.........hem de Turkce dil destegi ve de easy java uygulamasi mevcut....son surum benelux surumudur...S800MCEJC1 yani mart 2010 surumu ve en son cikan tr dil destekli firmware.ben yukledim ve cok memnun kaldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

quote:

Orijinalden alıntı: munzur00

Arkadaşlar ben S8000 fw si yüklemiştim şimdi ekran problemi çıktı servise yollayacam garanti dışı kalırmı acaba. ne yapmam lazım benim şimdi.

Tekrar s8003 yükle yolla gitsin. Ben öyle yaptım sorun olmuyor.

Telpayamı yoksa başarıyamı yolladınız acaba.
  • benim 8003 kendi kafasına göre arayan numarayı bazen gösteriyor bazen bilinmeyen numara olarak gösteriyor.neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

arkadaslar,yeni firmware cikmis S8000 jet icin bilginize.........hem de Turkce dil destegi ve de easy java uygulamasi mevcut....son surum benelux surumudur...S800MCEJC1 yani mart 2010 surumu ve en son cikan tr dil destekli firmware.ben yukledim ve cok memnun kaldim.

selam
    nasıl yapıyorsunuz ? servis e mi bıraktınız ?
  • evet bende merak ettim servismi yükledi kendinizmi yüklediniz acaba
    quote:

Orijinalden alıntı: muss99

quote:

arkadaslar,yeni firmware cikmis S8000 jet icin bilginize.........hem de Turkce dil destegi ve de easy java uygulamasi mevcut....son surum benelux surumudur...S800MCEJC1 yani mart 2010 surumu ve en son cikan tr dil destekli firmware.ben yukledim ve cok memnun kaldim.

selam
    nasıl yapıyorsunuz ? servis e mi bıraktınız ?
  • http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/145028-s800mcejc1_maerz_2010_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html

linkte mevcut arkadaşlar mart 2010 denmiş easy javalı olduğuna dair bi bilgi bulamadım henüz ben indiriyorum arkadaşlar boş bi vaktimde denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Haziran 2010; 12:30:23 >
  • quote:

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/145028-s800mcejc1_maerz_2010_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html

linkte mevcut arkadaşlar mart 2010 denmiş easy javalı olduğuna dair bi bilgi bulamadım henüz ben indiriyorum arkadaşlar boş bi vaktimde denerim

indirdim yükledim denedim dostum easy java var Türkçe ayrıca . biraz daha hızlı gibi ama ekstra bir yenilik göremedim şimdilik.

• slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama forumu ara sıra takip edebiliyordum, bende 8003 düşünüyorum ama şu youtube ve face booktaki videoları izleyememe sorunu tam olarak nedir, bi yolu varmı videoları izlemek için, olmadı s8500s çıkıyor hepsiburada da onu beklemek mantıklımı
  • quote:

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/145028-s800mcejc1_maerz_2010_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html

kardes....ben indirdim, yukledim ,denedim ve bahsettigim gibi hem tr hem de easy java si mevcut.ayip ettiniz,kimseyi kandiracak durumda degiliz evelallah.

• yanlış anlama kardeşim bana soran olursa diye dedim kullanmadığım şeyin yorumunu yapamam sonuçta easy java ve türkçe olayını bilmediğim için öyle yazdım bende denedim daha şimdi yükledim ama memnun değilim dokunmatik tam stabil değil gibi sorunlar var ayrıca internet ayarlarını istememe rağmen hala giremiyorum vede tuş kilidi takılma yapıyo zaman zaman yani pek bi artısı yok gerçekten
    quote:

quote:

kardes....ben indirdim, yukledim ,denedim ve bahsettigim gibi hem tr hem de easy java si mevcut.ayip ettiniz,kimseyi kandiracak durumda degiliz evelallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Haziran 2010; 19:14:37 >

• arkadaşlar iyi yönde bi gelişme var daha yeni buldum navigasyon sonderece duyarlı olmuş banyodan bile girebiliyorum öncen değil banyodan evin salonunda cam kenarında bile bekliyodum 10-15 dakika ve nerdeyse full çekiyo uyduyu daha seri olmuş çabuk tepki veriyor ayrıca wifi bağlantısıda daha güçlü tarayıcısı biraz hızlanmış sayfaları daha seri açıyor ve ikonların yerleri değiştirilebiliyor ayrıca hareket sensöründede iyileşme söz konusu daha hassas ve tam cevap veriyor şimdilik bukadar tek beyenmediğim yönü şuan ekran ve tuş kilidi meselesi tuş kilidini hiçmi tuş bozamıyor akşam saate bakmak istesek anca tuş kilid düğmesine basmamız gerekecek bu saçma olmuş ama navigasyon için değer doğrusu çok hoşuma gitti ful çeken ve heryerden çeken bi uydu gücü ayrıca wifi bunlar için pişman olmadım yüklediğime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Haziran 2010; 19:45:00 >

• Arkadaşlar yurtdışından 7-8 ay önce aldığım jetimde son bir haftadır bir sorun peydah oldu beni deli ediyor.Bazen makina bir kilitleniyor ne ekran dokunmatiği çalışıyor ne üzerindeki tuşlar çalışıyor,ancak pilini çıkartıp bir kaç kere böyle denedikten sonra düzeliyor bazende ekranda bir yere dokunuyorum başka yerdeki işlevi çaılıştırıyor falan.Böyle bir sorunla şimdiye kadar karşılaşan oldumu bilmiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.Bu arada belki düzelir umuduyla son firmwareide yükledim ancak değişen birşey yok.
  • ekran kalibre ettinizmi hiç yada denedinizmi kalibrasyonu
    quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Arkadaşlar yurtdışından 7-8 ay önce aldığım jetimde son bir haftadır bir sorun peydah oldu beni deli ediyor.Bazen makina bir kilitleniyor ne ekran dokunmatiği çalışıyor ne üzerindeki tuşlar çalışıyor,ancak pilini çıkartıp bir kaç kere böyle denedikten sonra düzeliyor bazende ekranda bir yere dokunuyorum başka yerdeki işlevi çaılıştırıyor falan.Böyle bir sorunla şimdiye kadar karşılaşan oldumu bilmiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.Bu arada belki düzelir umuduyla son firmwareide yükledim ancak değişen birşey yok.

• quote:

ekran kalibre ettinizmi hiç yada denedinizmi kalibrasyonu

Denedim dostum,herhangi bir değişiklik olmadı.Sorun çook ilginç yaa,mesela ekranda yandaki widgetleri ortaya çıkartan ok işareti olan yere basıyorum ekran resmi değişiyor,bazende hiç basmıyormuşum gibi tepki falan vermiyor.
  • Selam bu yeni firmware iyi gibi ama yüklersek ne risk alıyoruz. sonra başımıza iş almayalım garanti konusunda. Risk her zaman vardır ama misal eski firm e geri dönsek servis anlarmı mesela. Çok tartışıldı biliyorum ama kesinde kimse birşey demiyor gibime geldi :)

İyi Çalışmalar

Jipsy
  • bu istenmeyen widgetleri nasıl siliyoruz arkadaşlar bilen varmı
  • ardakaşlar benim jetim henüz bu akşam elime geçti...yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum telefonu..

ama fotoğraf çekme işini beceremiyorum? sorun ne acaba?

yirmiden fazla denedim ancak iki kez çekebildim? napmalıyım ? sorun benden mi kaynaklanıyo ?
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.