Şimdi Ara

#### Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu #### (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
6
Favori
767.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben video izleyemiyodum.. bolt la da olmadı zannediyodum.

şöyle ki dailymotion'dan izleyebiliyorum video..facebook videolarını açmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantice

Merhaba herkese,

yaklaşık 6 aydır samsung jet kullaıyorum,

u leke probleminden dolayı Pazartesi karşı taraf ödemeli olarak telpaya gönderdim.
    ekran lekesi ile beraber yeni versiyonu istedim birde gps uzun sürede bağlanıyordu onun için düzeltme istedim.

perşemve günü ürün hazır gönderiyoruz diye mesaj gönderdiler. cuma günü elimde idi.
    yapılanlar.

ekrandaki leke için ekranı değiştirmişler.
    yazılımı yükseltmişler S800JJVIH1 olarak değişmiş.
    route66 nın yeni versiyonunu yüklemişler. amam bağlanması hala uzun sürüyor.

ekranında sorun olanlar beklemesin göndersin . 1 hafta sürmüyor yapmaları.

İyi günler.

<sw ver> yazan kısımda bu yazıyor acaba bide onun altında yazan <csc ver> altında yazan yazılımın adını yazar mısın s8003 ile başlaması gerekiyor. ikisi arasındaki fark ne bende bilmiyorum cidden ama firmware isimleri <csc ver> in altında yazan ile isimlendiriliyor

• atrıca koç dandik bir kamerası var sözde 5 mp
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

atrıca koç dandik bir kamerası var sözde 5 mp

keşke almadan önce internetten bir araştırma yapsaydınız özellikleri istediğime uyuyor mu diye. her telefon herkesin istediği özellikte yapılamaz ki. benim işimi gayet hatta fazlası ile görüyor bu telefon. şahsen ben profesyonel kameraman olmadığım için anlık çekim ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor.

• 10lion anlatırsan süper olur, bende çok rahatsız oluyorum o widgetten
  • Arkadaşlar öncelikle şebeke widgetini silme işlemini TKFile_Explorer adlı program ile bilgisayardan yapıyoruz bunun için önce programı indiriyoruz.

http://www.4shared.com/file/77851693/4ed149db/TKFile_Explorer.html

1. ilk olarak telefonumuzu usbden bilgisayara bağlıyoruz pc studio seçeneğini seçiyoruz ve bilgisayara indirdiğimiz TKFE programını açıyoruz

2. Programı açtığımızda aşağıdaki gibi bir ekran karşımıza çıkıyor ve "settings"ten "com" u seçip portu seçiyoruz ve "ok" tuşuna basıyoruz

####  Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu  ####

3. Portu seçtikten sonra "connect" tuşuna basarak telefon ile programı birbirine bağlamış oluyoruz

4. Bağladıktan sonra telefonun sistem dosyalarına erişmiş oluyoruz ve resimdeki gibi alt tarafta dosyalar görününüyor

!!!!!DİKKAT Sakın burdaki herhangi bir dosya ile oynamayın sonuçta sistem dosyaları bunlar. bilmediğimiz yerlerle uğraşıp telefonu bozmayalım dimi ama!!!!!

5. Şimdi telefonun sistem dosyalarından "Registry" klasörü içine girip "SettingWidget.ini" dosyasını bulup bilgisayarımızda herhangi istediğimiz bir yere kaydediyoruz bunun içinde önce üst sol bolgeden kaydetmek istediğimiz yeri seçiyoruz ve alt bölgeden "SettingWidget.ini" dosyasına sağ tıklayıp "upload" a tıklıyoruz ve program dosyayı bilgisayarımıza kopyalıyor

6. Daha sonra bilgisayarda "SettingWidget.ini" dosyasını kaydettiğimiz klasörü açıyoruz ve dosyayı buluyoruz. şimdi dosyayı "NOT defteri" ile açıp içinde küçük bir değişiklik yapacağız bu yüzden her türlü ihtimale karşı dosyanın bir kopyasını başka bir klasöre daha atın elde bulunsun

7. Dosyayı Notpad ile açtıktan sonra resimdeki bir görüntü gelecek ve biz de bu yazılar arasında "PLMNValue=1" yazan kısmı bulacağız. bunun içinde notpadde "Düzen/bul" diyip aranan kısma "PLMNValue=1" yazıp entera basacağız ve bu kısmı bulmuş olacağız.

8. "PLMNValue=1" yazan yeri bulduktan sonra 1 değerini silip 0 yazıyoruz ve dosyayı kaydediyoruz.

9. Tekrar TKFE programımıza geliyoruz ve değişiklik yaptığımız bilgisayardaki dosyayı üst bölgeden seçip sağ tıklayıp "download"a tıklayarak tekrar telefona yüklüyoruz..

10. Daha sonra programdan "disconnect" e tıklayarak telefon ile bilgisayarın bağlantısını iptal ediyoruz ve usb kablosunu çıkartıyoruz

11. Son olarak da telefonumuzu kapatıp açıyoruz ve artık şebeke widgetımız diye bir sorunumuz olmuyor

Arkadaşlar herkes yapabilsin diye gayet basit anlatmaya çalıştım eğer anlamadığınız yapamadığınız bir yer olursa yardımcı olurum. ayrıca kendine güvenemeyen yapmasın son olarak da sistem dosyalarına bulaşmayın kurcalamayın benden demesi

• SW VER S800JJVIH1
    CSC VER S8003JVIH1
  • @10lion arkadaş Allah senden razı olsun.Uğraşmışsın çok makbule geçti.teli her açıp kapamada şebekeyi yana kaydırmaktan gına gelmişti.Paylaşımcı arkadaşları herzaman takdir ettim sağol helal olsun
  • arkadaslar hareketlı oyun yukleyen varmı ben bulamadım ozellıkle samsung hd olan telefondakı hereketlı araba oyununu bulabılırmıyız??yardımlarınızı beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantice

Merhaba herkese,

yaklaşık 6 aydır samsung jet kullaıyorum,

u leke probleminden dolayı Pazartesi karşı taraf ödemeli olarak telpaya gönderdim.
    ekran lekesi ile beraber yeni versiyonu istedim birde gps uzun sürede bağlanıyordu onun için düzeltme istedim.

perşemve günü ürün hazır gönderiyoruz diye mesaj gönderdiler. cuma günü elimde idi.
    yapılanlar.

ekrandaki leke için ekranı değiştirmişler.
    yazılımı yükseltmişler S800JJVIH1 olarak değişmiş.
    route66 nın yeni versiyonunu yüklemişler. amam bağlanması hala uzun sürüyor.

ekranında sorun olanlar beklemesin göndersin . 1 hafta sürmüyor yapmaları.

İyi günler.

4 aylık telefonumu bende bugün yolladım aynı ekran sorunu yüzünden. ayrıca son güncellemeyi de yükleyin diye not düştüm. Bakalım nezaman gelecek. İnşallah seninki gibi erkenden gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreesa

arkadaslar hareketlı oyun yukleyen varmı ben bulamadım ozellıkle samsung hd olan telefondakı hereketlı araba oyununu bulabılırmıyız??yardımlarınızı beklıyorum.

Ben 1 tane Bulabildim

Oda Bira Oyunu

O Dediğin Araba Var Ama Landscape Yapamıyorum Olmuyo
  • Yaa arkadaşlar bende leke çıkmadı ama o kadar dikkat etmeme rağmen konuşurken bile kılıfta konuşmama rağmen ekranda ufak bi çizik oluştu ve bende çok hassasım bu konuda tlf dan soğudum, dua ediyorum ki leke çıksında arada ekranı da değişirler diye : ) ahlaksızca belki ama naapıyım yoksa satıcam tlf u ciddi anlamda soğudum ufacık ama canımı sıkıyor :S
  • Arkadaşlar Acil Olarak Yardıma İhtiyacım Var ;

Dün telefonum ile bilgisayardan internete girdikten sonra bilgisayar dosyalarım klasörüne "SthumbDB.tdb" isimli bir dosya attı sanırım. Daha önceden bu dosya varmıydı hatırlamıyorum.

1- Dosyalarım kısmında sizde de "SthumbDB.tdb" isimli bir dosya var mı?
    2- Bu dosya yok ise, bende sistem dosyası olarak görünen bu dosyayı nasıl silerim?
    3- Bu dosyanın ne işe yaradığını bilen var mı?
    4- Dosyadan sonra bazı klasörlerimin sağ üst köşesinde 3 rakamı çıkmaya başladı. ( Özellikle Navigasyon Dosyalarında )

Arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim. Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama değişen bir şey olmadı.
  • arkadaş o STHumbD denen zımbırtıdan benim telefondada var.Silsende yine geliyor.3 ise hafıza kartıyla ilgili yani normal bişey.Bi arkadaş telefonu çok dikkatli kullanmama rağmen çizik oldu diyor.Valla ben alalı 6 ay oldu hergün telefonu sildim kılıftan hiç çıkarmadım nerdeyse dokunmaya kıyamıyorum yinede 2-3 çizik oldu enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Orijinalden alıntı: emreesa

arkadaslar hareketlı oyun yukleyen varmı ben bulamadım ozellıkle samsung hd olan telefondakı hereketlı araba oyununu bulabılırmıyız??yardımlarınızı beklıyorum.

Ben 1 tane Bulabildim

Oda Bira Oyunu

O Dediğin Araba Var Ama Landscape Yapamıyorum Olmuyo

ne zaman hareketlı oyun oynama keyfıne varıcaz..bulan bılen arkadaslar varsa paylassın lutfen...
  • Nokia E72 mi sizce Samsung Jet mi?
    Sıklıkla film izleyen, ama dağa bayıra çıkan birisiyim. Ekran zarar görür diye çekiniyorum
  • samsun jetin ekranı cok hassas ama göruntu mukemmel..alıştımı vazgecilmez oluyor. önceki telefonlar telefonmu diye soruyor adam kendine
  • Arkadaşlar benim bir problemim var
    Telefonumda avea şehir merkezlerinde çekmiyor, sadece ilçelerde çekiyor. Sanırım 3G olan yerlerde sorun çıkıyor.
    Ama sadece avea da sanırım oluyor bu problem.Telsim denedim çekti.Turkcell denemedim.
    Daha önce bu problem yoktu.
    bende kendi başıma sürekli yeni çıkan Firmware leri yüklüyorum, acaba ondanmı.Çünkü Firmware lerin verildiği sitede 3G bandınızı kaybedebilirsiniz deniyor.
    Bir çözüm varmıdır.
    Servise yollayayım diyorum ama Firmware yüklediğim için garanti dışı kalmış olabilir. Telefonu gene orjinalliğine çeviremezmiyim acaba.

Yardım edecek varmııı... veya akıl verebilecek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Arkadaşlar benim bir problemim var
    Telefonumda avea şehir merkezlerinde çekmiyor, sadece ilçelerde çekiyor. Sanırım 3G olan yerlerde sorun çıkıyor.
    Ama sadece avea da sanırım oluyor bu problem.Telsim denedim çekti.Turkcell denemedim.
    Daha önce bu problem yoktu.
    bende kendi başıma sürekli yeni çıkan Firmware leri yüklüyorum, acaba ondanmı.Çünkü Firmware lerin verildiği sitede 3G bandınızı kaybedebilirsiniz deniyor.
    Bir çözüm varmıdır.
    Servise yollayayım diyorum ama Firmware yüklediğim için garanti dışı kalmış olabilir. Telefonu gene orjinalliğine çeviremezmiyim acaba.

Yardım edecek varmııı... veya akıl verebilecek....

önce firmware başlığında olan orjinal yazılımı yükle istersen. bir de o sitedeki 3g bandınızı kaybedebilirsiniz yazısı s8000' in diğer modelleri için geçerli s8003 için öyle bir uyarı yok. "Ayarlar/şebeke ayarları/ şebeke modu" na gelip otomatik'i seçin ya da teker teker bütün seçenekleri deneyin. bunu bir deneyin isterseniz son olarak 3g üyeliğiniz var mı aveadan.

@tefl10

o dosya sistem dosyası hatta kalsörlerin thumb kayıtları tutuluyor sanırım. o yüzden silsenizde geri gelir. samsung neden onu gizli dosya yapmamış ben de anlamadım cidden çok rahatsız ediyor beni de.

@emreesa

ben de bira dışında hareket sensorlu bir oyun bulamadım fakat o kadar da çok oyun denemedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10lion -- 28 Ocak 2010; 0:28:13 >

• bi arkadaş bahsetmiş yurtdışından gelen makinede ücretsiz naigasyondan faydalanamıyorum diye. bilgisi olan var mı? arkadaşlar birde yurtdışından alınan telefonda ekran lekesi çıkarsa uluslararası servisle ekranı buradan değiştirtebilirmiyiz. lütfen cevap yazın ona göre alıcam telefonu.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.