Şimdi Ara

#### Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu #### (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
6
Favori
767.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcagirici

Selamlar arkadaşlar.

Birşey sormak istiyorum, Samsung S8003 için Türkçe-İngilizce Sözlük var mıdır? (Babylon vb.)

http://www.getjar.com/products/26077/CepIngilizce

gibi birşey buldum.. Diğer seçenekler de ;

http://www.getjar.com/software/Samsung/GT_S8003_Jet/Search/turkish

• Ben de bu telefonu almayı düşünüyordum ama son sayfalardaki leke problemi çok ciddi düşündürüyor. Nitekim şu an kullandığım Philips X800'de aldığımdan 1 sene kadar sonra tam da aynı problem yaşanmaya başlandı.

Özellikle loş ışıkta bu forumda 27. sayfada resmi olan şekilde ekranın ortasında, kırmızılı yeşilli dikdörtgen bir leke var. Hem daha iyi ve geniş ekranlı hem de güncel bir dokunmatik arıyordum.

Almaya da çok yakınım aslında. Ama leke olayı nasıl çözülecek bilemiyorum. Şu an hepsi burada'da havaleyle 863 liraya düşürülmüş bir kampanya fiyatı var. Gelen ürünün 2. parti olduğuna dair bir garanti alabilir miyiz bilemiyorum

• arkadaslar aynı 2 sorum devam edıyor,

1-sımdı googlemapse baglandım , ama MY LOCATION dıyınce bulamıyor "updatıng locatıon "dedı kaldı.. ama hala update edemedı.. hongkongtan almıstım cebı onla alakalı mıdır?neden yerımı bulamıyor

2-ebuddy mobıle msn dosyası 2 tane ındırdım dedıgınız gıbı, sımdı samsungun progrmaıyla cebe atıcam bu ıkı jad ve ja dosyalarını,, ama neresıne atıcam cep telinin? hangı bolumune? ve sonra ne yapacagım ?
  • arkadaşlar opera mini 5 i kurdum. fakat 2 klavye çıkıyor bunlardan sadece birini kullanmak istiyorum. nasıl yapcağım ve operayı daha güzel kullanmak için gereken ayarlar varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

arkadaslar aynı 2 sorum devam edıyor,

1-sımdı googlemapse baglandım , ama MY LOCATION dıyınce bulamıyor "updatıng locatıon "dedı kaldı.. ama hala update edemedı.. hongkongtan almıstım cebı onla alakalı mıdır?neden yerımı bulamıyor

2-ebuddy mobıle msn dosyası 2 tane ındırdım dedıgınız gıbı, sımdı samsungun progrmaıyla cebe atıcam bu ıkı jad ve ja dosyalarını,, ama neresıne atıcam cep telinin? hangı bolumune? ve sonra ne yapacagım ?

Arkadaşım varsa elinde Samsung'un PC Studio programını kullan, dosyaları kulaklarından tut telefonun içine bırak, direk dosyalarımda ki diğer klasörler içine atıyor, ordanda tıkladıgın zaman direk kuruyor, lisansız sürüm vs der ama önemseme, daha sonra oyunlar ve daha fazlası içinde bulabilirsin. Oyunlar ve daha fazlası içerisinden de diğer kısmından bağlantı ayarlarını yapmayı unutma.

İlk sorun için yardım edemeyeceğim, çünkü ben direk bağlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gafthi_g

arkadaşlar opera mini 5 i kurdum. fakat 2 klavye çıkıyor bunlardan sadece birini kullanmak istiyorum. nasıl yapcağım ve operayı daha güzel kullanmak için gereken ayarlar varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirm.

opera mini 5 kullanıyorum çıktıgı andan beri , kendi sanal klavyesi olması çoklu pencere falan çok güzel olmuş. Ben alt tarafta çıkan saga sola yön tuşları, 123 , ok, gibi gelen tuş takımlarını da kaldırdım çünkü gerek kalmamış onlara, tavsiye ederim o tuş takımı barını kaldırın ekran daha da büyüyor . kaldırmak için getjar.com dan opera mini 5 beta'nın jar ve jad dosyalarını indirin.
    Jad dosyasının uzantısını txt yapıp içini açın ve en son kısmına

MIDlet-Touch-Support: True
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false

bu 4 satırı kopyalayıp tekrar uzantısını jad yapın ve eski haline getirin. Jar ve jad belgelerini bir Dosya içinde cihaza atıp kurun.
    ( Jad dosyası üzerinden kurmuştum diye hatırlıyorum )
    Farkı görün :)

• Arkadaşlar telefonla ilgili sorun yaşayanlar doğrudan Telpa ile mi iletişime geçti yoksa ürünü aldığı mağaza/internet sitesi vb yerlerle mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Arkadaşlar telefonla ilgili sorun yaşayanlar doğrudan Telpa ile mi iletişime geçti yoksa ürünü aldığı mağaza/internet sitesi vb yerlerle mi acaba?

direkt telpaya gönderdim ve bazı arkadaslarda forumda öle yaptı diye okudum...en iyisi öyle yap...kimse ilşe boş gereksiz diyaloglara girmeden işini halledebilirsin...
  • Bende Jet Aldım....Bayıldım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighFlyerX

direkt telpaya gönderdim ve bazı arkadaslarda forumda öle yaptı diye okudum...en iyisi öyle yap...kimse ilşe boş gereksiz diyaloglara girmeden işini halledebilirsin...

Teşekkürler cevap için. Ben henüz almadım ama almayı ciddi olarak düşünüyorum. Tasarımı ve özellikleri gayet iyi. Bir sorun çıkarsa (internetten alacağım için) oralarla uğraşmak filan çok sevdiğim şeyler değil. Doğrudan muhattap olacak birilerinin olmasını tercih ederim. Bu arada kangurum'da 850'ye düşmüş peşin fiyatı.
  • Yaklaşık 1 hafta önce Samsung JET aldım ve telefonu elimden bırakamıyorum. Ekranı süper ve kullanımı oldukça kolay. Özellikle tek elle kontrol edebiliyor olmanız müthiş. Diğer tuğla gibi telefonlarla arabada giderken veya yolda yürüken hakim olamıyorsunuz elinizden düşebiliyor.

İlk işim eve gelip WiFi ile internete girmek oldu oldukça hızlı ancak hiçbir flash izleyemedim ve müzik dinleyemedim. (İzlesene, youtube, Facebook, Fizy vs.)

60 sayfayı da okudum. Öncelikle ekran problemi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm umarım benim başıma gelmez. Şimdiye kadar fiziki görünüş ve işletim sistemi ile ilgili hiçbir problem yaşamadım aksine çok hızlı. Route 66 kurmayı denemedim birazdan deneyeceğim.

Benim en büyük sorunum kaydettiğiniz bir videoyu WEB'e yükle dediğinizde güncel listeleri arıyor, listede ise Facebook, Flirck, Photobucket vs. gibi 6 site buluyor ama ben örneğin youtube göndermek istiyorum bunu nasıl başarabilirim?

• Şu videoda 01:15 civarında bahsedilen özellik telefonda var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=8LG3yhoO3Co
  • quote:

Şu videoda 01:15 civarında bahsedilen özellik telefonda var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=8LG3yhoO3Co

arkadaşım bahsettiğin dakiakada telefonun internet özelliği var. Evet telefon internete bağlantı varsa girebiliyor ve parmakla scroll yapılabiliyor.
  • Samsung
    F480, i900, L700, L760, S7350, s8003, s8300, u700, u800, u900

VOdofone mobil tv .. uye oldum mesaj yolu ile aboneliği kabul ediyor ama uygulama desteklemiyor sitesinde destekleyen modeli var ama telefonla mh aradığımda hanfendi desteklemiyor diyo

bu konu hakkında düşünceleriniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperioarmani

arkadaşım bahsettiğin dakiakada telefonun internet özelliği var. Evet telefon internete bağlantı varsa girebiliyor ve parmakla scroll yapılabiliyor.

Yok o değil. O kısımdan itibaren bahsettiği özellik. Bir kişiye herhangi bir harf atayabiliyorsunuz. Sonra telefonu açıp rehberden kişiyi bulup ara diyene kadar, daha henüz tuş kilidindeyken sadece ekrana o harfi çizdiğinizde doğrudan o kişiyi arıyor. (mu?)
  • quote:

quote:

Yok o değil. O kısımdan itibaren bahsettiği özellik. Bir kişiye herhangi bir harf atayabiliyorsunuz. Sonra telefonu açıp rehberden kişiyi bulup ara diyene kadar, daha henüz tuş kilidindeyken sadece ekrana o harfi çizdiğinizde doğrudan o kişiyi arıyor. (mu?)
  • Orijinalden alıntı: sadece77

videoyu izlemedim ama anlattığın şey var. Menu-ayarlar-Akıllı kilit açma ya gir.Akıllı kilit aç : AÇIK olsun. Hızlı arama de oraya aramak istedign kişiyi seç.sonra seçtigin kişiye dokun orda sana harfler çıkıcak herhangi birini seç ( v harfi basit ve kullanışlı mesela ) kaydet çık. Tuş kilidi varken sadece ekranı aydınlat bi tuşla, v harfini yap tel otomatik tuş kilidinden çıkıp aramaya geçiyor.Bu arada istersen tuş kilidine de bir deger girebiiyorsun :)

• quote:

Yaklaşık 1 hafta önce Samsung JET aldım ve telefonu elimden bırakamıyorum. Ekranı süper ve kullanımı oldukça kolay. Özellikle tek elle kontrol edebiliyor olmanız müthiş. Diğer tuğla gibi telefonlarla arabada giderken veya yolda yürüken hakim olamıyorsunuz elinizden düşebiliyor.

İlk işim eve gelip WiFi ile internete girmek oldu oldukça hızlı ancak hiçbir flash izleyemedim ve müzik dinleyemedim. (İzlesene, youtube, Facebook, Fizy vs.)

60 sayfayı da okudum. Öncelikle ekran problemi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm umarım benim başıma gelmez. Şimdiye kadar fiziki görünüş ve işletim sistemi ile ilgili hiçbir problem yaşamadım aksine çok hızlı. Route 66 kurmayı denemedim birazdan deneyeceğim.

Benim en büyük sorunum kaydettiğiniz bir videoyu WEB'e yükle dediğinizde güncel listeleri arıyor, listede ise Facebook, Flirck, Photobucket vs. gibi 6 site buluyor ama ben örneğin youtube göndermek istiyorum bunu nasıl başarabilirim?

walla ben kayboldum o sayfaların arasında..
    Route 66 lısanslı mıdır? ben cebı hongkongtan aldım, nasıl yuklerım bu Route 66 yı??
    bır de ana menusde "Navıgasyon" dıye bırsey belırdı, gemı dumenı seklı var,, tıklayınca ustune harıcı kart bulunamadı gıbı bırsey yazıyorr bu ne yawf

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Yaklaşık 1 hafta önce Samsung JET aldım ve telefonu elimden bırakamıyorum. Ekranı süper ve kullanımı oldukça kolay. Özellikle tek elle kontrol edebiliyor olmanız müthiş. Diğer tuğla gibi telefonlarla arabada giderken veya yolda yürüken hakim olamıyorsunuz elinizden düşebiliyor.

walla ben kayboldum o sayfaların arasında..
    Route 66 lısanslı mıdır? ben cebı hongkongtan aldım, nasıl yuklerım bu Route 66 yı??
    bır de ana menusde "Navıgasyon" dıye bırsey belırdı, gemı dumenı seklı var,, tıklayınca ustune harıcı kart bulunamadı gıbı bırsey yazıyorr bu ne yawf

Hocam hafıza kartını takmanız lazım yanında verilen

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece77

quote:

Orijinalden alıntı: Gafthi_g

arkadaşlar opera mini 5 i kurdum. fakat 2 klavye çıkıyor bunlardan sadece birini kullanmak istiyorum. nasıl yapcağım ve operayı daha güzel kullanmak için gereken ayarlar varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirm.

opera mini 5 kullanıyorum çıktıgı andan beri , kendi sanal klavyesi olması çoklu pencere falan çok güzel olmuş. Ben alt tarafta çıkan saga sola yön tuşları, 123 , ok, gibi gelen tuş takımlarını da kaldırdım çünkü gerek kalmamış onlara, tavsiye ederim o tuş takımı barını kaldırın ekran daha da büyüyor . kaldırmak için getjar.com dan opera mini 5 beta'nın jar ve jad dosyalarını indirin.
    Jad dosyasının uzantısını txt yapıp içini açın ve en son kısmına

MIDlet-Touch-Support: True
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false

bu 4 satırı kopyalayıp tekrar uzantısını jad yapın ve eski haline getirin. Jar ve jad belgelerini bir Dosya içinde cihaza atıp kurun.
    ( Jad dosyası üzerinden kurmuştum diye hatırlıyorum )
    Farkı görün :)

dediklerini yapmaya çalıştım kardeşim ama jad dosyası üzerinden kurulum yapmıyor. Şimdi ne yapacağım?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.