Şimdi Ara

SAMSUNG S7330 Nasıl Bilirsiniz Ey Cemaat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 400 ytl civarı bir telefon almak istiyorum
    Mp3 hiç önemli değil, zaten playerım var, kamerasi biraz iyi olsun, görünüşü güzel, sağlam olsun, pili uzun gitsin ve edge'i olsun benim için yeterli.
    Bunlara uygun olarak optimum SAMSUNG S7330 i buldum. hakkında yorumlarda fena değil
    Tavsiye edermisiniz, yada alternatif olarak aynı fiyat seviyesinde özellikle nokia telefon önerisi olan varmı?

• 5700 5320 ve lg nin kf ile başlaran modellerine bak çok güzel bir model vardı ucuz. bir de bimeks kampanya yapmıştı bitti mi bilmiyorum ama kf700 ü 700 tl den 400 tl ye düşürmüştü devam ediosa süper telefon kaçırma derim
  • pilleri konusunda bilgisi olan varmı? E serisi telefona sahip olan arkadaşların aynı kapasite pilleri max1 yada 2 gün gidiyormuş
    Ben zaten mevcut telefonumu pili1 gün gittiği için değiştiriyorum. Pil en az 3-4 gün gitmeli...
  • samsung alacaksan her zaman pil sorunlarına şarj sorunlarına hazır ol diyorum sana adamlar şu işi bi türlü kavrayamadı ayrıca nedense kalitesiz malzeme kullanıyor samsung annemde olan d900 kardeşimde e250 servise gönderip duruyoruz d900 ü 5defadır götürdük servise değişimini yapmadılar hala illet ettirdi beni samsung daha kullanmadan
  • S7330 bende var, gayet memnunum. Özellikle merak ettiğin sorun varsa cevaplayabilirim. Şarjı "günde" yaklaşık 2 saat konuşup, bluetooth ile 1 saat interneti bilgisayarımla paylaştırarak; 2 gün gidiyor. Tavsiye ederim, şık ve dayanıklı bir model.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lashae

S7330 bende var, gayet memnunum. Özellikle merak ettiğin sorun varsa cevaplayabilirim. Şarjı "günde" yaklaşık 2 saat konuşup, bluetooth ile 1 saat interneti bilgisayarımla paylaştırarak; 2 gün gidiyor. Tavsiye ederim, şık ve dayanıklı bir model.

Mp3 ses kalitesi ve kamera kalitesi nasıl acaba? Çektiğin bikaç resmi koyman mümkün mü acaba? Bide fiyat olarak ne civarda telefon? İnternette 450 civarı ve biraz pahalı geldi bana. Telefoncularda falan daha ucuz olabilir heralde.
    Alayına İsyan Ölümüne Göztepe
  • quote:

Orjinalden alıntı: marvin

valla ben bu ürünü i560 ve u900 ile kıyaslamaya başladım, kafam iyice karıştı.
    hatta içimden bir ses n73 e de bak diyor, birini alıp kurtulmam lazım acilen...

Bence N73 ü hemen unut gitsin kesinlikle pişman olursun aldığına son derece sorunlu ve yavaş bir telefon ama U900 le karşılaştırabilirsin. (Bence tabii)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.