Şimdi Ara

Samsung S7 Edge Batman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar ben samsung s7 edge telefon aldım fakat batman modlu. Ben bunu nasıl normal s7 arayüzüne çevirebilirim yani normal olanına?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam soru dışı olacak kusura bakmayın ama telefonunuz nasıl memnun musunuz ? Takılma donma herhangi bir sorun var mı? Hayırlı olsun bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal1363

    Hocam soru dışı olacak kusura bakmayın ama telefonunuz nasıl memnun musunuz ? Takılma donma herhangi bir sorun var mı? Hayırlı olsun bu arada.

    kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremiyorum ayrıca sorunuda çözdüm. Ben yurt dışı getirtdim Türkiyede yasal kaydını yaptırdım telefonun daha ucuza geldi yani. Batman moduyla telefonu satın almak 4300 lira olması lazım Türkiyede çünkü batman modu lisanslı. Benim sıkıntım o arayüzü kaldırabilmekti kurcalayıp buldum. Şimdi gelelim sorunuza telefon efsane tabiki donma kasma hiç bir şey yok şarjı 1 saat 20 dakikada filan fulleniyor. Aynı anda 6 7 uygulamayı kullanıyorum hemde bazıları ağır uygulamalar fakat telefon banamısın demiyor hiç kasmıyor. Kamerası desen efsane 4k kamerası var iyi ayar yaparsan dijital fotoğraf makinesindeki gibi görüntü bile alabilirsin çektiğin fotoğraflarda. Ekranın 4K çözünürlüğüde düşük ayarlarda bir video izlesen bile o videoyu sanki hdymiş gibi yansıtabiliyor. Kısacası S7 Edge'i şiddetle tavsiye ederim herkese.




  • Dostum temalara girip çevirmen gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    Dostum temalara girip çevirmen gerekiyor.

    güldürdün.
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Adam çözmüş sorunu cevap yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.