Şimdi Ara

Samsung S6 Isınma Sorunu (mu)? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
26.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce sıcaklık değerine baktım 70 dereceydi normalmidir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyi denedim baska hatları taktım, baska simkart taktım, butun ayarlarla oynadım, alakasi yok telefon cogu zaman 3g deyken kulaginizi yakacak kadar isiniyor ve o anlarda sarj birden düşmeye başlıyor, aaphalt 8 i denedim onda bile ciddi isinma gormedim, ama 3g de ne varsa durum bu. Servise gonderdim servis sağıra yatıyor. Kimse hatayi kabul etmiyor,samimi görüşüm bu telefondan uzak durun, firsatini bulursam satacağım ben de.

• 4BringT0Life 4 kullanıcısına yanıt
    Dostum yapılan işleme göre anlık 70 dereceleri görmek normal, fakat pilin ve kasanın 38 derecenin üzerine çıkması şarj haricinde anormal bir durumdur, yoksa cpu yüksek sıcaklıklarda çalısır tam kapasite çalıştıgında
  • Arkadaşlar telefonumu şarja taktığım zaman usb kablosunun telefona giriş kısmı (socketi) aşırı derecede ısınıyor var mı sizdede böyle bişey

• Arkadaslar ben de s6 aldm fakat sarj aletim çok ısınıyo daha dogrusu kabloyu hangi basliga taksam baslik sicacik oluyo ve belli bi sureden snra telefonu sarj etmiyo sebebi ne olabilir sizce

• purevolume P kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun var ve belli bi süreden snra sarj etmiyo

• Aldığımda ısınmayan telefon, güncelleyince ısınmaya başladı

• S6 edge kullanıyorum ve telefonum çok ısınıyor her hangi bir uygulamada özellikle şarjdayken mesela sardım %13 şarja takıyorum %45 oluyor bakıyorum telefon elimi yakacak kadar sıcak normal mı acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: purevolume

Arkadaşlar telefonumu şarja taktığım zaman usb kablosunun telefona giriş kısmı (socketi) aşırı derecede ısınıyor var mı sizdede böyle bişey

Aynen bende de bu sorun oluyor neredeyse elini yakacak yani tutulmayacak seviyede ama her zaman değil servise göndersek ilgilenirler mi acaba? Bu sorundan servise giden hiç oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

Orijinalden alıntı: purevolume

Arkadaşlar telefonumu şarja taktığım zaman usb kablosunun telefona giriş kısmı (socketi) aşırı derecede ısınıyor var mı sizdede böyle bişey

Aynen bende de bu sorun oluyor neredeyse elini yakacak yani tutulmayacak seviyede ama her zaman değil servise göndersek ilgilenirler mi acaba? Bu sorundan servise giden hiç oldumu?

Samsung'un verdiği kablo dandik, o yüzden öyle. Başka kaliteli bir kablo ile şarj edin.
  • Deneyeceğim bakalım.. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 12 Ağustos 2016; 11:54:09 >
  • benim ki ateş ediyor ya
    68 derece amq
  • 4BringT0Life 4 kullanıcısına yanıt
    68 dereceydi benimkide
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.