Şimdi Ara

Samsung s6 edge edge plus ve lg g4 v10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Samsung s6 edge edge plus ve lg g4 v10

(En Son Oy Tarihi: 9.11.2016)
Giriş
  • arkadaşlar gunumuzde okadar çok telefon varkı sizce hangısı alınla tavsıyeniz ne olur onun için anket acmak istedim dogrumu olur bilmiyorum ve s6 edge ve plus arasındakı fark nedir bu arada o kadar cok yorumlar varkı androıd ios tartışması degıl artık sony samsung lg tartışmaları başlamıs benım için fotograf ve telefon hızlılıgı onemli kasmayacak ıkı sene kulanımda yardımcı olunursa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 21 Aralık 2015; 16:13:22 >

• Bu cihazların hepsi kamera konsun da çok iyi,bir tek ön kamera olarak v10 ön plana çıkıyor diğer cihazlara göre daha geniş bir açı sunuyor,hepsi rahat 2 sene götürü zaten,6s daha da fazla götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 21 Aralık 2015; 18:39:51 >
  • Bütçe varken iPhone alınmalıdır. Antutu rekortmeni olarak bunu söylüyorum herhangi bir taraf tutma değil. S6 ve S6 edge arasındaki tek fark ise ekranın kavisi başka bir numarası yok.
  • 2 ay daha bekle s7 g5 al
  • iş antutu ıle bıtse ıkı ay bekler snapdragon 820 lı cıhaz alır hepsını antutuda tokat manyagı yaparsn.

Ama eger gormedıysen magazada gıt ve v10 u ıncele derım,sonra zaten bu konuyu actıgına pısman olabılırsın.Premıum olarak kasa malzeme tasarım olarak sonylerle aynı duzeye cıkmıs lg.

ılk ıkı secenegını zaten kafadan gecıyorum,o butce daha dogrusu hıcbır butce samsunga kaptırılmaz.
  • arkadaşlar cevaplarınız ıcın tsk ederım ılgınızden dolayı v 10 guzel ama kamera olarak g4 ıle aynı daha mı ıyı v10 ıkı arasında kaldım ama s6 edgelerde ben burdayım dıyor ama daha cevaplar gelır heralde bı arkadas da g5 demıs ama bakacak olursak g5 baya beklenecek baksınaza v10 cıkardılar heralde cıkarmayacaklar
  • G5 ın tanıtılıp buralara gelmesi en erken mart yada nisan ayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edge ile plus arasındaki bu kadar fark nedir yada note 5 de alınabilir mi herkezz bir touchwezid yanlış yazdıysam af ola yorumları okuyup yazıyorum bu sorunlar var dıyor bunu kullanmasanda aynı sorunları yaşanırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 26 Aralık 2015; 13:14:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.